Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Tamam işte ikinci kısımda olmadı mı o olay snape nin ölmesi.

Ben bir kere izledim bayada geçti üstünden. Çocukluğumda başlamıştı seri genç kızlığımda bitirdim :)

Şu gerçekki ama yazarı milyarder oldu. :))

ohhoooo o hepsinde var yaa benimkide susmayı pek bi sever aynen yanımda olsa konuştururum hani
benımki şimdiden söylüyo bana fb macı varken ağzımı acmayacakmışımmm bn diyorum sen dizime yatarsın ben saclarını oksarım meyve yediririm öyle izlersın macı diye öyle macmı izlenirmiş hem aniden bağırırsam küfür edersem korkarsın uzak dur bence diyo

ahahahah hepsi aynı anacım kendilerine özel bi durumda ne duygusal olurlar nede aşık

17 yaşındalar canım
kız fazla sağlam papuç değil aslında biz hiç onaylamıyoruz arkadaş olmalarını ama ne olursa olsun oda bi kız sonuçta üzüldüm ama sonradan gitti

ben olsam bekleyemem sevgilimin kapısının önünde iyi cesaret kızdakide..
gerçi küçüklermiş canım pek mantık aramamak gerekiyor..

canım ben izlemediğim için etkilenemedim..
harryide pek sevemedim nedense..

izlemedım ben ama gerçekte öyle bişey olamayacağını erkeklerin hepsnin birer 'odun' oldugunu bildiğim ve gördüğüm için hiç etkilemedi benide kendı gibi taş kalpli yaptı ya

Ben çok etkilneyorumm

Aşkının çocuğu için hayatını feda etti adam

İmkansız aşkı için

offfffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…