- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.561
susma huylarıda pek meşhurdurr bak benımkiyle atıştıkk bütün aksam sustuuu yanında olsam konustururdumdaaaahiç söyleme canım ya ağızda açtırmıyo haspam
susma huylarıda pek meşhurdurr bak benımkiyle atıştıkk bütün aksam sustuuu yanında olsam konustururdumdaaaa
benımki şimdiden söylüyo bana fb macı varken ağzımı acmayacakmışımmmohhoooo o hepsinde var yaa benimkide susmayı pek bi sever aynen yanımda olsa konuştururum hani
Tamam işte ikinci kısımda olmadı mı o olay snape nin ölmesi.
Ben bir kere izledim bayada geçti üstünden. Çocukluğumda başlamıştı seri genç kızlığımda bitirdim :)
Şu gerçekki ama yazarı milyarder oldu. :))
benımki şimdiden söylüyo bana fb macı varken ağzımı acmayacakmışımmmbn diyorum sen dizime yatarsın ben saclarını oksarım meyve yediririm öyle izlersın macı diye öyle macmı izlenirmiş hem aniden bağırırsam küfür edersem korkarsın uzak dur bence diyo
hattını tamamen mı kapattırdın canım artık ulasamazda sana gerçi isteyen her türlü ulaşır
farkında degiller ama sevgiyi tuketiyolar eee be adam kalasmısın sen ne diye aynı hataları yapıyonkafalarına vurasım var soyle guzelcene indirecem valla
aynen öylee ay ama cok özledim yaa ben bu oduna neden kızamıyorummmm kızsamda sonra yerını gene özleme pişmanlığa bırakıyoahahahahhepsi aynı anacım kendilerine özel bi durumda ne duygusal olurlar nede aşık
kızlar erkek kardeşim sevgilisiyle ayrılmıştı bizimki telefonunuda kapatmış kız saatlerce kapımızın önünde bekledi gitmedi üzüldüm ama bişey yapamadım malesef:26:
aynen öylee ay ama cok özledim yaa ben bu oduna neden kızamıyorummmm kızsamda sonra yerını gene özleme pişmanlığa bırakıyo
hadi ya kaç yaşındalar canım??
üzüldüm kıza
aynen yahu bizde bi acayipiz gerçektennn bi buluşsakta özlemimi azda olsa gidersemmmmbiz dişi varlıklar böyleyiz işte kıyamayız kızacağımız yerde özleriz vala bizde bi tuhafız sanki
17 yaşındalar canım
kız fazla sağlam papuç değil aslında biz hiç onaylamıyoruz arkadaş olmalarını ama ne olursa olsun oda bi kız sonuçta üzüldüm ama sonradan gitti
Severus Snape in aşkından kimse etkilenmedi mi yaw :44::44:
izlemedım ben ama gerçekte öyle bişey olamayacağını erkeklerin hepsnin birer 'odun' oldugunu bildiğim ve gördüğüm için hiç etkilemedi benide kendı gibi taş kalpli yaptı yaSeverus Snape in aşkından kimse etkilenmedi mi yaw :44::44:
duymadım ama öyleyse ben salçaları sürüp otururum bütün gün vallakızlar salca surmek sivilceye iyi geliyormus duydunuzmu
canım ben izlemediğim için etkilenemedim..
harryide pek sevemedim nedense..
izlemedım ben ama gerçekte öyle bişey olamayacağını erkeklerin hepsnin birer 'odun' oldugunu bildiğim ve gördüğüm için hiç etkilemedi benide kendı gibi taş kalpli yaptı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?