Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar ben yatıyorummmm...
ve gecemi olumlamayla kapatıyorum: sabah çok mutlu uyanıcam ve bütün gün etrafımdaki insanlara mutluluk, pozitif enerji dağıtıcam..

sizleri seviyorum kızlarr iyi geceler....

ve gecemi olumlamayla kapatıyorum: sabah çok mutlu uyanıcam ve bütün gün etrafımdaki insanlara mutluluk, pozitif enerji dağıtıcam..

evettt bu süper bi kapatışşş bundan sonra böyle yapalım bari yaaa bende yavaştan yatsam iyi olurrr yarın hepiniz mutlu mutlu uyanınnn sevinçli sevinçli haberler alın inşallahhh kuzucuklarım iyi gecelerrr

Domatesin içinde asit olduğu için iyi gelebilir salça. Bende hiç denemedim. Ama çok sürmeyin fokurdamayın sonra :)

evettt bu süper bi kapatışşş bundan sonra böyle yapalım bari yaaa bende yavaştan yatsam iyi olurrr yarın hepiniz mutlu mutlu uyanınnn sevinçli sevinçli haberler alın inşallahhh kuzucuklarım iyi gecelerrr

iyigeceler canlarım çok öptüm ikinizide

Kuzum sen bi ara geldin

Bir şey anlatmadın

Hop hop. Ne oldu yahu sakinleş bakalım bi

noldu kuzum ya anlat hele bii :26:

Gelişmeler var yazıcam demiştim
Yazıcaktım ama moralim çok bozuktu girmek istemedim nete... Şimdide bi şeyler oldu..
Ama yazmaya zamanım yok hazırlanıp işe gitmem lazım uygun bi vakittte yazıcam kaç gündür 3 saatlik uykuyla duruyorum canlı cenazeye dönücem yakında.

N'oldu canım ya merak ettim .

kadir geceniz mübarek olsun... bol bol dua ediyorum sabahtan beri
inşallah kabul olur

doktora gittim ultrasonla baktı sol bobrekte tas vardı dedi oncesinden de biliyorum bide sis dedi bobrek icin idrar testine ve tomografiye yolladı ama tomografiye taaaaa bir ay sonraya verdiler ben boyle sistemin ........... doktora dedim cok uzun baska hastaneye yonlendirelim dedi sonucu gormem lazım dedi idrar yolunda tasdan suphelendi bobregin sisligide ondan olurmus nette okudum yarın baska hastaneye gidicem ama suan idrar yolundaki tası dusurmeye calısıyorum sabahtan beri su iciyorum umarım ise yarar

Tekrar geçmiş olsun tatlım

Su içmek gerçekten işe yarar

Umarım bi an önce dökersin taşları

anaaa o kötü bakışlı adam harrynin annesine mi aşıkmış o yüzden demek harry den nefret ediyor okula geldiğinden beri
bu arada kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olur İNŞALLAH bu gece büyük bir fırsat dualarımız günahlarımız için iyi değerlendirelim İNŞALLAH AMİN

ben de sizdenim. 2 yıl dolmak üzere daha adam evlilik teklifi bile yapmadı. sanki zaman geçtikçe o heyecan da geçti. ne olduk anlamıyorum. sıkıldık mı acaba. yaş oldu 26. artık yıllarca görüşüp ayrılıp da başkasıyla görüşmek zor geliyor. arkadaşlarımın çocukları olmaya başladı.

Selam kızlar...
gelişmeler var dediğimde iyi giden msjlar daha sonradan kavgaya döndü...
Çalışmaya başladığımdan beri de olduğundan daha aksi çekilmez biri oldu çıktı...
Sürekli etraftakilerin bana sulandığını vs vs kelimeler kullanıp duruyor...
Tabi onun msjları giderek kötüleşmeye sinir bozucu olmaya başladı...
Sonra bana söz ver bi daha bana hiç yazma dedi..
Bende tamam söz veriyorum yazdım... Ne hali varsa görmesini söledim...
Neyse hırsımı alamadım işe gidiceği zaman çıktım evden bana aldığı her şeyi anı kutumuzu vs topladım götürdüm kapısının önüne bıraktım.
Sonrada baktım onun beni göremeyeceği yerden ne yapıcak onları diye.. İçer aldı..Neyse msj attı yine söylendi...
Neyse iş çıkışı bana msj attı ama şok oldum neler neler yazmış bi arkadaşı görmüş beni ordaki çalışanla konuşurken onu sölemiş benim ki de köpürmüş saydırmışta saydırmış....
Ama şöyle bir şey var ki aynı ortamda çalışıyoruz insanlarla ihtiyaç olduğunda mecbur konuşmak zorundayım keyfi kimseyle muhabbet etmiyorum...O da bana sen bana kızlarla konuşma dedin diye ben kimseyle muhattap olmuyorum ama sen bana yapma dediğin herşeyi yapıyorsun ben erkek olduğum halde kısıtlamalarına uyuyorum ama sen hiç uymuyorsun vs vs vs ve arada yazamıcağım cümleler kurmuş işte...
Sonrada o bana aldıklarımı vericeğini söyledi istemediğimi söledim.
Gene kızdı ben istedim mi ki getirdin sana getirme istemiyorum dedim sen yine getirdin bunlarıda sen alıcaksın dedi ve oda gecenin bi yarısı gelmiş bırakmış kapıma. Msj attı yine söylendi söylendi söylendi.
Benim yine sinirlerim tavan yaptı aldım getirdiklerini istikamet onların ev. SAat gecenin 2 buçuğu öyle bi sinir olmuşum ki evden çıkarken annem duyarmı sokak karanlıkmı bişi olcakmı demeden attım kendimi sokağa.
Bıraktım yine getirdiklerini konuşucaz dedi zarla zorla eve çağırdı sokakta tartışmayalım diyede girdim.
Kardeşi bi tek evdeydi.neyse kavga ettik bağrıştık sinirimden ağlattı beni geldi sonra sarılmaya başladı.Bana hiç kıyamadığını ama çok kızgın olduğunu söyledi. Neyse biraz sakin konuştuk sonra abisi geldi işten o gelincede çıkamadım ordan çünkü abisiyle biraz tartışmıştık yanında geçip çıkamadım o evden.Benimkide uyuyalım işe gidene kadar dedi.Uyumak istemediği söylesemde en azından sana sarılarak zamanın geçmesini istiyorum dedi.
O sarıldı bende put gibi durdum hiç sarılmadım.Seninle bi gün düzgün bi şekilde konuşucaz seni seviyorum yanımda ol istiyorum ama aması var işte dedi...Sonrada konuşurken çocuklar denize gidelim demişti bende tamam demiştim bayramda denize gidicez büyük ihtimal dedi.Bende öyle deyince kalktım yere oturdum ne halin varsa gör arkadaşlarınla denize gitmeyi düşünüyorsanda benle konuşmayı aklından bile geçirme dedim. Konuşurum dedi istemiyorum dedim kapına gelirim dedi bende ne yaparsan ya denize gidicem dersen benle hiç bi şekilde konuşmicaksın dedim... Sonrasında ne kadar sarılmak istesede yanıma gel desede işe gitme saati gelene kadar yanına gitmedim işe giderkende yolda hiç konuşmadım eve ayrılırkende öptü sende öp dedi içimden gelmeyerek öptüm onada kızdı gitti işe...
Sonumuz ne bilmem ...

İş arkadaşlarınla konuşman ,muhabbet etmen çok normal:26: adı üstünde "iş arkadaşların " :44: ben bunu erkek arkadaşına anlatan ,dolduruşa getiren kişiye kızdım .Ona ne ki ,ne karışıyor :/

Onun dışında tatlı tatlı zıtlaşmışsınız canım sonunuz hiç öyle kötü durmuyor .Ah şu araya giren ,laf taşıyan ve erkek arkadaşının kıskançlığı olmasa herşey yoluna girecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…