- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.581
duymadım ama öyleyse ben salçaları sürüp otururum bütün gün valla
sevındım bunaa deneyeyım bi araaa negüzel yüzümde hiçbişey yoktu son günlerde gene sivilceler cıkmaya basladı yaoyleymis ablam suruyodu hemen sonuyo dedi bende nete baktım domates salcası surmek gerekiyomus
evettt bu süper bi kapatışşş bundan sonra böyle yapalım bari yaaa bende yavaştan yatsam iyi olurrr yarın hepiniz mutlu mutlu uyanınnn sevinçli sevinçli haberler alın inşallahhh kuzucuklarım iyi gecelerrrkızlar ben yatıyorummmm...
ve gecemi olumlamayla kapatıyorum: sabah çok mutlu uyanıcam ve bütün gün etrafımdaki insanlara mutluluk, pozitif enerji dağıtıcam..
sizleri seviyorum kızlarr iyi geceler....
evettt bu süper bi kapatışşş bundan sonra böyle yapalım bari yaaa bende yavaştan yatsam iyi olurrr yarın hepiniz mutlu mutlu uyanınnn sevinçli sevinçli haberler alın inşallahhh kuzucuklarım iyi gecelerrr
kızlar ben yatıyorummmm...
ve gecemi olumlamayla kapatıyorum: sabah çok mutlu uyanıcam ve bütün gün etrafımdaki insanlara mutluluk, pozitif enerji dağıtıcam..
sizleri seviyorum kızlarr iyi geceler....
Kuzum sen bi ara geldin
Bir şey anlatmadın
Hop hop. Ne oldu yahu sakinleş bakalım bi
noldu kuzum ya anlat hele bii :26:
Gelişmeler var yazıcam demiştim
Yazıcaktım ama moralim çok bozuktu girmek istemedim nete... Şimdide bi şeyler oldu..
Ama yazmaya zamanım yok hazırlanıp işe gitmem lazım uygun bi vakittte yazıcam kaç gündür 3 saatlik uykuyla duruyorum canlı cenazeye dönücem yakında.
doktora gittim ultrasonla baktı sol bobrekte tas vardı dedi oncesinden de biliyorum bide sis dedi bobrek icin idrar testine ve tomografiye yolladı ama tomografiye taaaaa bir ay sonraya verdiler ben boyle sistemin ...........doktora dedim cok uzun baska hastaneye yonlendirelim dedi sonucu gormem lazım dedi idrar yolunda tasdan suphelendi bobregin sisligide ondan olurmus nette okudum yarın baska hastaneye gidicem ama suan idrar yolundaki tası dusurmeye calısıyorum sabahtan beri su iciyorum umarım ise yarar
Severus Snape nin Harry nin annesine olan aşkından bahsediyorum
Ben kitaplarını okudum filmlerini defalarca izledim
Offff Snape offfff
Kızlar bi adam aşık olduğu kadın için onun çocuğu için hayatını feda eder mi ya offfffff!!!!
Tekrar geçmiş olsun tatlım
Su içmek gerçekten işe yarar
Umarım bi an önce dökersin taşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?