- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.601
Selam kızlar...
gelişmeler var dediğimde iyi giden msjlar daha sonradan kavgaya döndü...
Çalışmaya başladığımdan beri de olduğundan daha aksi çekilmez biri oldu çıktı...
Sürekli etraftakilerin bana sulandığını vs vs kelimeler kullanıp duruyor...
Tabi onun msjları giderek kötüleşmeye sinir bozucu olmaya başladı...
Sonra bana söz ver bi daha bana hiç yazma dedi..
Bende tamam söz veriyorum yazdım... Ne hali varsa görmesini söledim...
Neyse hırsımı alamadım işe gidiceği zaman çıktım evden bana aldığı her şeyi anı kutumuzu vs topladım götürdüm kapısının önüne bıraktım.
Sonrada baktım onun beni göremeyeceği yerden ne yapıcak onları diye.. İçer aldı..Neyse msj attı yine söylendi...
Neyse iş çıkışı bana msj attı ama şok oldum neler neler yazmış bi arkadaşı görmüş beni ordaki çalışanla konuşurken onu sölemiş benim ki de köpürmüş saydırmışta saydırmış....
Ama şöyle bir şey var ki aynı ortamda çalışıyoruz insanlarla ihtiyaç olduğunda mecbur konuşmak zorundayım keyfi kimseyle muhabbet etmiyorum...O da bana sen bana kızlarla konuşma dedin diye ben kimseyle muhattap olmuyorum ama sen bana yapma dediğin herşeyi yapıyorsun ben erkek olduğum halde kısıtlamalarına uyuyorum ama sen hiç uymuyorsun vs vs vs ve arada yazamıcağım cümleler kurmuş işte...
Sonrada o bana aldıklarımı vericeğini söyledi istemediğimi söledim.
Gene kızdı ben istedim mi ki getirdin sana getirme istemiyorum dedim sen yine getirdin bunlarıda sen alıcaksın dedi ve oda gecenin bi yarısı gelmiş bırakmış kapıma. Msj attı yine söylendi söylendi söylendi.
Benim yine sinirlerim tavan yaptı aldım getirdiklerini istikamet onların ev. SAat gecenin 2 buçuğu öyle bi sinir olmuşum ki evden çıkarken annem duyarmı sokak karanlıkmı bişi olcakmı demeden attım kendimi sokağa.
Bıraktım yine getirdiklerini konuşucaz dedi zarla zorla eve çağırdı sokakta tartışmayalım diyede girdim.
Kardeşi bi tek evdeydi.neyse kavga ettik bağrıştık sinirimden ağlattı beni geldi sonra sarılmaya başladı.Bana hiç kıyamadığını ama çok kızgın olduğunu söyledi. Neyse biraz sakin konuştuk sonra abisi geldi işten o gelincede çıkamadım ordan çünkü abisiyle biraz tartışmıştık yanında geçip çıkamadım o evden.Benimkide uyuyalım işe gidene kadar dedi.Uyumak istemediği söylesemde en azından sana sarılarak zamanın geçmesini istiyorum dedi.
O sarıldı bende put gibi durdum hiç sarılmadım.Seninle bi gün düzgün bi şekilde konuşucaz seni seviyorum yanımda ol istiyorum ama aması var işte dedi...Sonrada konuşurken çocuklar denize gidelim demişti bende tamam demiştim bayramda denize gidicez büyük ihtimal dedi.Bende öyle deyince kalktım yere oturdum ne halin varsa gör arkadaşlarınla denize gitmeyi düşünüyorsanda benle konuşmayı aklından bile geçirme dedim. Konuşurum dedi istemiyorum dedim kapına gelirim dedi bende ne yaparsan ya denize gidicem dersen benle hiç bi şekilde konuşmicaksın dedim... Sonrasında ne kadar sarılmak istesede yanıma gel desede işe gitme saati gelene kadar yanına gitmedim işe giderkende yolda hiç konuşmadım eve ayrılırkende öptü sende öp dedi içimden gelmeyerek öptüm onada kızdı gitti işe...
Sonumuz ne bilmem ...
Severus Snape in aşkından kimse etkilenmedi mi yaw :44::44:
Aranızda Harry Potter serisi hayranı var mı?
sağol cnm herkesin kadir gecesi mübarek olsunnnnn :) aradın mı canım cvp vermiyomu ozamanda uyumuş olabilir mi yada dısarı cıkıp telini evde unutmuştr belkii :44:kızlar nasılsınız hepinizin kadir gecesi mübarek olsun mustafa saatlerdir mesajıma cevap yazmıyor korkmaya başladım artık
sağol cnm herkesin kadir gecesi mübarek olsunnnnn :) aradın mı canım cvp vermiyomu ozamanda uyumuş olabilir mi yada dısarı cıkıp telini evde unutmuştr belkii :44:
hey topık ahalı napıyonuz nasılsınız keyfıler nasıl ?
kadır gecenız mubarek olsun ,bu gece benım ıcın de bol bol dua edın
ben regl oldum edemıyorum ıbadet fılan .bana da edın .
İş arkadaşlarınla konuşman ,muhabbet etmen çok normal:26: adı üstünde "iş arkadaşların " :44: ben bunu erkek arkadaşına anlatan ,dolduruşa getiren kişiye kızdım .Ona ne ki ,ne karışıyor :/
Onun dışında tatlı tatlı zıtlaşmışsınız canımsonunuz hiç öyle kötü durmuyor .Ah şu araya giren ,laf taşıyan ve erkek arkadaşının kıskançlığı olmasa herşey yoluna girecek :)
canım ne ilginç bi adam bu ya :44:
hosgeldın kuzummm ben iyiyimm fatihle iyi olunca doğal olarak iyi oluyorum aama dün aksam kötüydümhey topık ahalı napıyonuz nasılsınız keyfıler nasıl ?
kadır gecenız mubarek olsun ,bu gece benım ıcın de bol bol dua edın
ben regl oldum edemıyorum ıbadet fılan .bana da edın .
slm cnm amin senındee hayırlara vesile olsunnnselam kızlarr..
mübarek kadir gecemiz hayırlara vesile olur inşallah (amin)..
aramıza hosgeldın ozaman prensesskonu başlığı aynı beni tarif ediyor:2:
slm cnm amin senındee hayırlara vesile olsunnnee sen ne yaptın bakalım varmı havadislerr
iyiyim kuzum sen nasılsınn askerin nasılll alışmaya basladımı yavaştan ortamınanaber kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?