Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım ne ilginç bi adam bu ya :44:

kızlar nasılsınız hepinizin kadir gecesi mübarek olsun mustafa saatlerdir mesajıma cevap yazmıyor korkmaya başladım artık

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız hepinizin kadir gecesi mübarek olsun mustafa saatlerdir mesajıma cevap yazmıyor korkmaya başladım artık
sağol cnm herkesin kadir gecesi mübarek olsunnnnn :) aradın mı canım cvp vermiyomu ozamanda uyumuş olabilir mi yada dısarı cıkıp telini evde unutmuştr belkii :44:

hey topık ahalı napıyonuz nasılsınız keyfıler nasıl ?

kadır gecenız mubarek olsun ,bu gece benım ıcın de bol bol dua edın

ben regl oldum edemıyorum ıbadet fılan .bana da edın .

Ya zaten işin haricinde muhabbet etmiyorum ki.Öyle laubali biri de değilimdir karşımdakilerde laubali değil ama adam anlamıyor ki adamlar bana askıntı olurmuş Adamlar evli diyorum ben bilirim o evli adamları bizim fabrikadakilerde evli ama neler yaptıklarını neler dediklerini duyuyorum diyor...
O fabrikada çalışıyor anlatırdı hep çevrsindekilerin neler dediklerini evli adamlar kaç yaşına gelmişler hala kadınların arkasından laf atıyorlar laf söylüyorlar terbiyesizleşiyorlar diyor bunu siz görmüyorsunuz ama biz hep görüyoruz diyor. O yüzden erkeklere hiç güvenmiyor...
Onun kıskançlığı biticek gibi değil canım bazen beni kız arkadaşlarımdan bile kıskanır...

canım ne ilginç bi adam bu ya :44:

ilginç ne kelime canım bu türünün son örneği müzelikkkkk bu adam :2:

hey topık ahalı napıyonuz nasılsınız keyfıler nasıl ?

kadır gecenız mubarek olsun ,bu gece benım ıcın de bol bol dua edın

ben regl oldum edemıyorum ıbadet fılan .bana da edın .

hosgeldın kuzummm ben iyiyimm fatihle iyi olunca doğal olarak iyi oluyorum aama dün aksam kötüydüm sen napıyosun bakıyımmmmm bende adetliyim yanı aslında bitmişti ama bugun gene azcık gelmiş edemedimmm

düşçümm aranızdaki sevgi yaptıgınız tartışmalardan bile belliii baksana sarılmalar falann sende minik kızlar gibi yere oturmuşsun surat yapmıssın ya acıkcası bende sevgilimi işyerindeki kızlardan falan acayip kıskanıyorum yanı şimdi kendı yaptıgım bişeyi baskasında ayıplarsam olmaz hatta hepsinden nefret edıyorummmmmmmmm kızcağızların belki sucu yok ama napıyım işte karakter değişmez bu saattn sonra

kızceler bizde sevgilimde dua ettıkkk Allah bizi hiç ayırmasınn hep mutlu olalım hayırlı evlatlarımız olsun diye amin inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…