Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yok canmcım havadis..
yani aşk hayatımdan yok
ama bayramlık aldım bugün, alışveriş yaptım kendime geldim
sende ne var ne yok canım??
bende iyiyim yaa bugun arkadasıma gittim sonra annemle alışverşe gittik kuzenlerımın dogum günüde hediye aldım onlara erkek kuzenıme yakalı siyah bi tişört aldım kız olanada kırmızı renk cüzdan inş begenır erkek olan begenırde kız biraz değişik herşeyi begenmıyo

alışamadı ki o alışamayınca bende tuhaf haller başladı
bi dakika üzüntülü bi dakika kahkaha atan bi tip oldum
kıyamam alışır yaa daha yeni gitti zaten ben asker arkadaslarıyla dolu anısı olmayan o günleri herşeye rağmen aramayan erkek görmedim henüzz senınki daha geç alışacak heralde

kıyamam alışır yaa daha yeni gitti zaten ben asker arkadaslarıyla dolu anısı olmayan o günleri herşeye rağmen aramayan erkek görmedim henüzz senınki daha geç alışacak heralde

benimki hiç sevmez öyle şeyleri birde asker çocuğu zaten
askeriyeden nefret eder halde

duaların için teşekkür ederim canım inşallah kabul olur.
bende dua ettim bol bol içimdeki sıkıntı biraz hafifledi ama aramadı bugün beni acaba bir şey mi oldu diye meraktayım
aklıma bizim askerlik günlerimiz geliyo yaaa benımkide bi gün aramamıştı ölmüştüm meraktannn o aramayınca ben arıyodum direkk sende öyle yapsana al askeriyenın numarasını ara sıra ararsın hem mutlu olurr

acemilikteyken askeriyenin numarasını almak istemedim. usta birliğine geçince ararım.. zaten 28 gün acemilikleri

beğenir canım hediye sonuçta..
hem rengide güzelmiş..

olsun kız bakarsın polislik olur eylüldee bu baharda nişan oluruzz 3-4 ay sonra evleniveririzz millet bikac ayda tanışıp evlenıyo hasretlik yetti canıma

anladım canm hayırlısı olsun ya..
inşallah isteklerin olur birbir..
ben öle hemen bi sene içinde evlenemem ama mesela önce söz olur biriyle olursa, 1 sene sonra nişan 5-6 ay sonrada düğün.. oda en erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…