Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

anladım canm hayırlısı olsun ya..
inşallah isteklerin olur birbir..
ben öle hemen bi sene içinde evlenemem ama mesela önce söz olur biriyle olursa, 1 sene sonra nişan 5-6 ay sonrada düğün.. oda en erken
sağol cnm ya ben o nişan işlerini falan pek uzatmak ıstemıyorum zaten sevgililik dönemini uzun yaşadık az cok tanıdık birbirimizi ozaman ailelerde iç içe giriyo ya birsürü sorun olacak hele iş uzayınca iyice içinden cıkılmaz bi hal alabilir ama kısmet birazda öyle derim uzun olur orasını bilemem

açıklandı sonuçlar
benimki öylesine girmişti sınava 61 puan almış ben baktım ona da telefonda söyledim keşke polisliğe girseydim dedi.
bizim ilk başta polislik planımız vardı fakat işi baya bi araştırınca vazgeçtik
ne ona ne de bana göre bi meslek değil...

aa söyleyeyımde baksın benımkide yaa :) neden canım size göre değil merak ettım :26:

aa söyleyeyımde baksın benımkide yaa :) neden canım size göre değil merak ettım :26:

çok zor bir meslek
gecesi gündüzü belli değil baya bi araştırmıştık biz şimdi çok net hatırlamıyorum ama polislere ortalama 55 yıl mı ne ömür biçiyorlarmış.
memurlarnetten bakmıştık herkes yazmış parası iyi ama bizden gidenler ne olacak diye..
adamın biri günde 18 saat mesai yapmış ertesi gün yine işe gitmiş çok garip bi sistemleri var
bunun değişmesi için uğraşıyorlar ama yıllardır bi şehirde pilot uygulama varmış onun haricinde düzen belli değilmiş vs. vs..
bende istemedim haliyle eve ne zaman geleceği belli değil..
bende çalışıyor olsam birbirimizin yüzünü zor görücez

hımmm anladım cnm ya benım çalıştıgım yerdede eskiden polis olan bi abi vardı benım meslegım süperdi falan diyodu hep.. fatihte araştırır iiyice sanırım..polis olursa ben çalışmayacakmısım öyle diyodu ama durumlar neyi gösterecek bilemeyiz tabi gerçi ecel bu Allah bilir ama ömür konusu düşündürdü beni ona benden önce bişey olmasına dayanamam

son zamanlarda polislerle ilgili çıkan haberleri gördükçe
iyi ki istememişim diyorum demek ki hayırlısı buymuş diyorum

kızceler üşenmedim hediye paketinden cıkartıp cüzdanın resmini çektimmm kuzenım 18 yasında ekleyeyım resımlerı begenecekmısınız siz bakalımmm

Kızlar polislik hakkında bilgi verebilrmisiniz? lise veya üni mezunu olması mı gerekiyo polis olması için hiç bilmiyorumda:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…