- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.641
lisans kpssye girmişti cnm ama acıklandı mı ki açıklandıysa daha bakmamış sanırım bana bişe demedii ama 60 puan üstü alınca polisliğe girebiliyomuş tabi mülakatları falan var onları geçerse inşkaç puan aldı canım kpss den
sağol cnm ya ben o nişan işlerini falan pek uzatmak ıstemıyorum zaten sevgililik dönemini uzun yaşadık az cok tanıdık birbirimizi ozaman ailelerde iç içe giriyo ya birsürü sorun olacak hele iş uzayınca iyice içinden cıkılmaz bi hal alabilir ama kısmet birazda öyle derim uzun olur orasını bilememanladım canm hayırlısı olsun ya..
inşallah isteklerin olur birbir..
ben öle hemen bi sene içinde evlenemem ama mesela önce söz olur biriyle olursa, 1 sene sonra nişan 5-6 ay sonrada düğün.. oda en erken
lisans kpssye girmişti cnm ama acıklandı mı ki açıklandıysa daha bakmamış sanırım bana bişe demedii ama 60 puan üstü alınca polisliğe girebiliyomuş tabi mülakatları falan var onları geçerse inş
aa söyleyeyımde baksın benımkide yaa :) neden canım size göre değil merak ettım :26:açıklandı sonuçlar
benimki öylesine girmişti sınava 61 puan almış ben baktım ona da telefonda söyledim keşke polisliğe girseydim dedi.
bizim ilk başta polislik planımız vardı fakat işi baya bi araştırınca vazgeçtik
ne ona ne de bana göre bi meslek değil...
aa söyleyeyımde baksın benımkide yaa :) neden canım size göre değil merak ettım :26:
hımmm anladım cnm ya benım çalıştıgım yerdede eskiden polis olan bi abi vardı benım meslegım süperdi falan diyodu hep.. fatihte araştırır iiyice sanırım..polis olursa ben çalışmayacakmısım öyle diyodu ama durumlar neyi gösterecek bilemeyiz tabiçok zor bir meslek
gecesi gündüzü belli değil baya bi araştırmıştık biz şimdi çok net hatırlamıyorum ama polislere ortalama 55 yıl mı ne ömür biçiyorlarmış.
memurlarnetten bakmıştık herkes yazmış parası iyi ama bizden gidenler ne olacak diye..
adamın biri günde 18 saat mesai yapmış ertesi gün yine işe gitmiş çok garip bi sistemleri var
bunun değişmesi için uğraşıyorlar ama yıllardır bi şehirde pilot uygulama varmış onun haricinde düzen belli değilmiş vs. vs..
bende istemedim haliyle eve ne zaman geleceği belli değil..
bende çalışıyor olsam birbirimizin yüzünü zor görücez
hımmm anladım cnm ya benım çalıştıgım yerdede eskiden polis olan bi abi vardı benım meslegım süperdi falan diyodu hep.. fatihte araştırır iiyice sanırım..polis olursa ben çalışmayacakmısım öyle diyodu ama durumlar neyi gösterecek bilemeyiz tabigerçi ecel bu Allah bilir ama ömür konusu düşündürdü beni ona benden önce bişey olmasına dayanamam
kızceler üşenmedim hediye paketinden cıkartıp cüzdanın resmini çektimmm kuzenım 18 yasında ekleyeyım resımlerı begenecekmısınız siz bakalımmm
Eki Görüntüle 489436 Eki Görüntüle 489437
kızceler üşenmedim hediye paketinden cıkartıp cüzdanın resmini çektimmm kuzenım 18 yasında ekleyeyım resımlerı begenecekmısınız siz bakalımmm
Eki Görüntüle 489436 Eki Görüntüle 489437
evet kırmızıyı cok seviyo tatlımmmm sevındım begendıgınebence çook hoş ben olsam çok begenirdim kırmızıda bi takımım var on numara olurdukırmızı giyiyo mu canım
cok mutlu oldum begenmenze yaa bende cok begendımmm hatta kendimede alsammı diye düşündüm ama son zamanlarda cok para harcadım kendımı durdurmam lazım :26:çok cicişmiş kız buu
Kızlar polislik hakkında bilgi verebilrmisiniz? lise veya üni mezunu olması mı gerekiyo polis olması için hiç bilmiyorumda:26:
kuzum valla pek bilgim yok benımde benımki lisans kpssden girecek polisliğe 60 puan alırsa en az tabii ama liseler girebiliyomu hiç duymadımm sedulu daha iyi bilir sanırım :26:kızlar bi bakıverin:95:
kızlar bi bakıverin:95:
kuzum valla pek bilgim yok benımde benımki lisans kpssden girecek polisliğe 60 puan alırsa en az tabii ama liseler girebiliyomu hiç duymadımm sedulu daha iyi bilir sanırım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?