- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.661
sevndım canım :) benımkiyle msnde görüşecektikk uyuyakaldııı cok yorgundu zaten göremedimmmben burdayım
sevndım canım :) benımkiyle msnde görüşecektikk uyuyakaldııı cok yorgundu zaten göremedimmm
sevndım canım :) benımkiyle msnde görüşecektikk uyuyakaldııı cok yorgundu zaten göremedimmm
naber kuzuşş napıyosun bakalımmm
adetim bugunde gelince edemedim neyazıkı cnm ya yanı ettimde dilimde ettim namaz kuran falan okuyamadımmmKadir gecesi bu gece bol bol dua et canımm
gelecekten konusunca bizde geriliyoruz hep yaa siz neden gerildiniz peki cnm ne konuda uzlaşamadınız :26:Oyy kıyamam :) olsun yarın görürsün canım
bende bizimkiyle gelecekten konuşuyorumda gerildik biraz:18:
gelecekten konusunca bizde geriliyoruz hep yaa siz neden gerildiniz peki cnm ne konuda uzlaşamadınız :26:
adetim bugunde gelince edemedim neyazıkı cnm ya yanı ettimde dilimde ettim namaz kuran falan okuyamadımmm
ya o eceldir şehit olmazsın yolda yürürken ayağın taşa takılır kafan çarpar ölürsün yanı polis olanlar ölüyo diye bu mesleği seçmicek halimiz yok acıkcası ben fatihin olmasını cok ıstıyorum Allahım korusun sevdiklerimizi uzun ömürler versın onlara..evet polislik biraz tehlikeli ama her işin kendince bi tehlikesi var benceMeslek konusunda canım.. polis olmasını istiyorumda o da zor dedi polisler şehit oluyo durmadan dedi..
bende belli bi meslegi olsun istiyorum ama o da haklı.
ediyorum kuzum hatta okuduysan fatihle birlikte dua ettıkOlsun canım bol bol dua et o zaman :)
ediyorum kuzum hatta okuduysan fatihle birlikte dua ettık
anladım tatlım hayırlısı olsun ya bizimde polislik hayırlıysa olsunn hayırsızsa olmasın zatenhaklısın canımda o zaten benden çok ıstıyo ama korkuyo işte beni yalnız bırakır diye yoksa o asla çekinmez polislikten..
hahahh iyi yapmıssın cnmm aranız nasıl maşallah diyim baydır kızmıyorsun ona iyi heraldeOkumamışım canım iyi etmişsiniz :)
Ben de sevgilime dua siparişi verdim şunları şunları iste şöyle dua et die
hahahh iyi yapmıssın cnmm aranız nasıl maşallah diyim baydır kızmıyorsun ona iyi heralde
bu anlayışından azıcıkta bana bulaştırsanaaaaaAramız baya iyi canım neden?
Ben anlayış abidesi oldum da ondan
Hiç bir şeye kızmıyorum
Az önce tartışacak gibi olduk hiiiç uzatmadım hemen konuyu değiştirdim anında düzeldik tartışmadık
Her şey bende bitiyor yani :)
bu anlayışından azıcıkta bana bulaştırsanaaaaaözellikle aşırı kıskanclığımı yenmek ıstıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?