Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Meslek konusunda canım.. polis olmasını istiyorumda o da zor dedi polisler şehit oluyo durmadan dedi..
bende belli bi meslegi olsun istiyorum ama o da haklı.
ya o eceldir şehit olmazsın yolda yürürken ayağın taşa takılır kafan çarpar ölürsün yanı polis olanlar ölüyo diye bu mesleği seçmicek halimiz yok acıkcası ben fatihin olmasını cok ıstıyorum Allahım korusun sevdiklerimizi uzun ömürler versın onlara..evet polislik biraz tehlikeli ama her işin kendince bi tehlikesi var bence

haklısın canımda o zaten benden çok ıstıyo ama korkuyo işte beni yalnız bırakır diye yoksa o asla çekinmez polislikten..

hahahh iyi yapmıssın cnmm aranız nasıl maşallah diyim baydır kızmıyorsun ona iyi heralde

Aramız baya iyi canım neden?

Ben anlayış abidesi oldum da ondan

Hiç bir şeye kızmıyorum

Az önce tartışacak gibi olduk hiiiç uzatmadım hemen konuyu değiştirdim anında düzeldik tartışmadık

Her şey bende bitiyor yani :)

bu anlayışından azıcıkta bana bulaştırsanaaaaa özellikle aşırı kıskanclığımı yenmek ıstıyorummm

bu anlayışından azıcıkta bana bulaştırsanaaaaa özellikle aşırı kıskanclığımı yenmek ıstıyorummm

3.5 yıllık ilişkide anca şimdi anlayış abidesi oldum

Artık kavga etmekten bıkmışlık bu hale getirdi beni

Aman kavga olmasın da ben anlayış abidesi olayım dedim

Kafa rahat

Bi de kafaya takmamak gerek ama kafaya gerçekten takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…