Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bende ciddi bi paranoyaklık söz konusuu düşün ya kendı kendıme sevgilimin işyerıne gelen kızların bakabilme ihtimallerini hayal edip kıskançlıktan sinirden çldırıyorum gözlerim doluyo ona kımse bakmasınnnnnnn

O zaman bu kıskançlığı yenmeliyiz

Sevgilin çapkın mı peki? Bakar mı yani?

Ufak heyecanlar peşinde koşar mı?

Semiramis kıskandığında belli etme

Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokma yani

Anlatabildim mi aacaba ne demek istediğimi
zaten son o malum sitede bi öğrencisiyle konuşmuş bende okudum konusmayı sonra silindi konusma bende şaşırdım çünkü gerçekten kötü bi şey yoktu ama ondan önceki aksam sevgilim bana bi kızla konusmalarından bahsettı işle iligili bnde kızdım kızlarla neolursa olsun konusmayacaksın bundan sonra dedimm o yüzden öğrencisiyle olan konusmasını silmiş korkudan kızıcam diye yanı hata yine bende başlıyo

Canım belli ki onu çok sıkıyorsun bu konuda

Yapma böyle kızlarla neden konuşmasın?

Konuşabilir, konuşmak zorunda kalabilir, mesleği bunu gerektirebilir

Ben sahur yemeye gidiyorumm

O zaman bu kıskançlığı yenmeliyiz

Sevgilin çapkın mı peki? Bakar mı yani?

Ufak heyecanlar peşinde koşar mı?
ben onun ilk sevgilisi sayılırımm daha önce bi kızla 1 ay çıkmışlar 1 kez bulusmuslar bunu sadece ondan duymadım tabiiçapkınılığını ne gördüm ne duydum mesela amcasının oğlu bana demişti 'nasıl aşık oldu bu cocuk sana yanlış anlama cok merak edıyorum buzdolabı gibidir kendisi ' diyee

Son düzenleme:
Canım belli ki onu çok sıkıyorsun bu konuda

Yapma böyle kızlarla neden konuşmasın?

Konuşabilir, konuşmak zorunda kalabilir, mesleği bunu gerektirebilir

Ben sahur yemeye gidiyorumm
evet cok sıkıyorum fatih inanılmaz derecede dürüsttür yanı kırılsanda ağlasanda herzaman gerçekleri söyler ve saklamazdı ama bu son yaptıgından sonra ben kendımde hatayı aradım açıkçası afiyet olsun cnmmm

Geldim gerii

Canım madem bu çocuk dürüst, madem çapkın bir tip değil niye kendine de ona da yazık ediyorsun?

Çapkın olmayan adamı çapkın edeceksin sonunda haberin olsun

Geldim gerii

Canım madem bu çocuk dürüst, madem çapkın bir tip değil niye kendine de ona da yazık ediyorsun?

Çapkın olmayan adamı çapkın edeceksin sonunda haberin olsun
dogru söylüyosun valla peki nasıl davranmam gerekiyoo kendıme nasıl engel olabilirim:18:

sana diyorum ama bi ara bende öyleydim.. benimki bi ara "evde oturim ben,hapis hayatı yaşim sen onu istiyosun" demişti..
bizde az değiliz valla yaaa gerçi benımki sanki kıskanc değil bide kıskandıgında benım gibi sakin olmuyo çıldırıyo resmen benide uyku bastırdı yatayım artık hadi iyi gecelerrr görüşmek üzereee

hastaneden geldim doktor tomografiye gerek yok ivp 'de (ilaçlı rontgen) anlasılır dedi yarın 8'e randevu verdiler aksam 6 dan sonra yemek yemek yasak bana ilac icicem yarın rontgen onceside damardan ilac verceklermis kızlar dua edinde kotu birseyler cıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…