- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.681
bende ciddi bi paranoyaklık söz konusuu düşün ya kendı kendıme sevgilimin işyerıne gelen kızların bakabilme ihtimallerini hayal edip kıskançlıktan sinirden çldırıyorum gözlerim doluyo ona kımse bakmasınnnnnnn3.5 yıllık ilişkide anca şimdi anlayış abidesi oldum
Artık kavga etmekten bıkmışlık bu hale getirdi beni
Aman kavga olmasın da ben anlayış abidesi olayım dedim
Kafa rahat
Bi de kafaya takmamak gerek ama kafaya gerçekten takmıyorum
bende ciddi bi paranoyaklık söz konusuu düşün ya kendı kendıme sevgilimin işyerıne gelen kızların bakabilme ihtimallerini hayal edip kıskançlıktan sinirden çldırıyorum gözlerim doluyo ona kımse bakmasınnnnnnn
zaten son o malum sitede bi öğrencisiyle konuşmuş bende okudum konusmayı sonra silindi konusma bende şaşırdım çünkü gerçekten kötü bi şey yoktu ama ondan önceki aksam sevgilim bana bi kızla konusmalarından bahsettı işle iligili bnde kızdım kızlarla neolursa olsun konusmayacaksın bundan sonra dedimm o yüzden öğrencisiyle olan konusmasını silmiş korkudan kızıcam diye yanı hata yine bende başlıyoSemiramis kıskandığında belli etme
Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokma yani
Anlatabildim mi aacaba ne demek istediğimi
zaten son o malum sitede bi öğrencisiyle konuşmuş bende okudum konusmayı sonra silindi konusma bende şaşırdım çünkü gerçekten kötü bi şey yoktu ama ondan önceki aksam sevgilim bana bi kızla konusmalarından bahsettı işle iligili bnde kızdım kızlarla neolursa olsun konusmayacaksın bundan sonra dedimm o yüzden öğrencisiyle olan konusmasını silmiş korkudan kızıcam diye yanı hata yine bende başlıyo
ben onun ilk sevgilisi sayılırımm daha önce bi kızla 1 ay çıkmışlar 1 kez bulusmuslar bunu sadece ondan duymadım tabiiO zaman bu kıskançlığı yenmeliyiz
Sevgilin çapkın mı peki? Bakar mı yani?
Ufak heyecanlar peşinde koşar mı?
evet cok sıkıyorum fatih inanılmaz derecede dürüsttür yanı kırılsanda ağlasanda herzaman gerçekleri söyler ve saklamazdı ama bu son yaptıgından sonra ben kendımde hatayı aradım açıkçasıCanım belli ki onu çok sıkıyorsun bu konuda
Yapma böyle kızlarla neden konuşmasın?
Konuşabilir, konuşmak zorunda kalabilir, mesleği bunu gerektirebilir
Ben sahur yemeye gidiyorumm
ben onun ilk sevgilisi sayılırımm daha önce bi kızla 1 ay çıkmışlar 1 kez bulusmuslar bunu sadece ondan duymadım tabiiçapkınılığını ne gördüm ne duydum mesela amcasının oğlu bana demişti 'nasıl aşık oldu bu cocuk sana yanlış anlama cok merak edıyorum buzdolabı gibidir kendisi ' diyee
evet cok sıkıyorum fatih inanılmaz derecede dürüsttür yanı kırılsanda ağlasanda herzaman gerçekleri söyler ve saklamazdı ama bu son yaptıgından sonra ben kendımde hatayı aradım açıkçasıafiyet olsun cnmmm
dogru söylüyosun valla peki nasıl davranmam gerekiyoo kendıme nasıl engel olabilirim:18:Geldim gerii
Canım madem bu çocuk dürüst, madem çapkın bir tip değil niye kendine de ona da yazık ediyorsun?
Çapkın olmayan adamı çapkın edeceksin sonunda haberin olsun
dogru söylüyosun valla peki nasıl davranmam gerekiyoo kendıme nasıl engel olabilirim:18:
tmm cnm öyle yapmaya calısıcammmm ahh ahh keşke onu bi yere kapatma imkanım olsaydııı benden baska kimse göremeseydiiiiKıskandığında içinde tut ona yansıtma gel bize anlat ama ona bir şey deme
Oyalanacak bir şey bul ya da konu değiştir
tmm cnm öyle yapmaya calısıcammmm ahh ahh keşke onu bi yere kapatma imkanım olsaydııı benden baska kimse göremeseydiiii
dogru yazdın valla nickimi psikopat aşık olarak değiştirsemmi acabapsikopat aşık
tmm cnm öyle yapmaya calısıcammmm ahh ahh keşke onu bi yere kapatma imkanım olsaydııı benden baska kimse göremeseydiiii
şaka yapıyorum kız kapatmam tabikiii okadarda değillllKuzum olur mu öyle şey ya =)
Kıskançlığı azaltmaya çalış çocuk kaçar gider haberin olsun :)
Ben çıkıyorum hadi iyi geceler
dogru yazdın valla nickimi psikopat aşık olarak değiştirsemmi acaba
bizde az değiliz valla yaaa gerçi benımki sanki kıskanc değil bide kıskandıgında benım gibi sakin olmuyo çıldırıyo resmensana diyorum ama bi ara bende öyleydim.. benimki bi ara "evde oturim ben,hapis hayatı yaşim sen onu istiyosun" demişti..
hosgeldın tatlımmmmm buldugun cok iyi olmuşşş burayıı senide inş burda sık sık görürüzzİşte benim topiğim yaaaaa , kızlar kızlar kızlar sizleri bulduğuma öyle mutluyum ki :)
hosgeldın tatlımmmmm buldugun cok iyi olmuşşş burayıı senide inş burda sık sık görürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?