- 1 Ağustos 2012
- 1.456
- 520
- 148
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.701
hastaneden geldim doktor tomografiye gerek yok ivp 'de (ilaçlı rontgen) anlasılır dedi yarın 8'e randevu verdiler aksam 6 dan sonra yemek yemek yasak banailac icicem yarın rontgen onceside damardan ilac verceklermis kızlar dua edinde kotu birseyler cıkmasın
hoşgeldin lilyİşte benim topiğim yaaaaa , kızlar kızlar kızlar sizleri bulduğuma öyle mutluyum ki :)
hastaneden geldim doktor tomografiye gerek yok ivp 'de (ilaçlı rontgen) anlasılır dedi yarın 8'e randevu verdiler aksam 6 dan sonra yemek yemek yasak banailac icicem yarın rontgen onceside damardan ilac verceklermis kızlar dua edinde kotu birseyler cıkmasın
çoook geçmiş olsun canım tabi ederizkorkma bi şey çıkmaz allahın izniyle
hoşgeldin lily
canım Allah korusun inşallah kötü bişey çıkmaz dualarım seninle
Nazan Öncel - Beni Bu Koca Şehirde Yalnız Bırakma (Video Klip) - YouTube
Üzerler bizi kırarlar bizi
Korkma yıkamazlar
Konuşurlar uğraşırlar
Ama ayıramazlarrrrrrrrgünün şarkısı bu olsun muuuu kızlarrr ?
:2:
Allah yardimcin olsun canim
Sonuclardan haberdar et bizi :18:
Pianoda Mozart Turkisch March çalışıyorum çooooooooooook zormuşşşş
azimle herşey olur kız 6 yaşındaki çocuk çalıyorsa sen niye yapamayasın
berceste kız sen neden morardın
hep merak ediyorum kimse de bana cevap vermiyor bu mor olmak ne demek oluyor sitede:44:
ulen karnım nasıl ac biliyonuzmu
siz 1 saat sonra yemek yiyceniz ben yiyemiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?