- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.741
aynen katılıyorum pahalıya kaçmasın kimseee sen napıyosun canım azıcık dertleşelim yaa
http://http://www.youtube.com/watch?v=RFfQ1Vi-kh4&feature=related ay kızlar gezerken buldum ne güzel günlerdi değil mi ya sertap erenerin şarkısında oktay kaynarcaya bakın
sorma yaa bende bugun kendime tulum bakayım dedimm ama en küçük bedenı 36 bile üstümde ağladı coook zayıfladım ben yadertleşelim kuzum napiyim bende bayram için kıyafetlere bakınıyorum ama bulamıyorum bişey çıldırcam ya:84:
sen neler yapıosn bebek
açılmıyooooooooooo:44:
eh işte canımm yukarıda yazdım sorunumuselam kızlarr
nasılsınız bakalımmm
sorma yaa bende bugun kendime tulum bakayım dedimm ama en küçük bedenı 36 bile üstümde ağladı coook zayıfladım ben yafatihede kızdım onun haberı yok belli edip iyice bunaltmak ıstemıyorum onu ama ben gebzeye kısmetse bayramdan sonra ilk müsait oldugumuz gün gidicem söz yüzüğü alacaktık ya 1 aydır diyorum bi git bak araştır dışarı cıkarsam araştırırım diyo ama çıksada araştırmıyo gerçekten gönülden isteyen insan ne yapar eder cıkar bakar dmii ayrıca 1 haftadır falan senı özledim camda göreyım dıyorum ve birtürlü göremedım dün aksam görecektım uyuyakalmış..bugun teyzemın onca ısrarlarına rağmen gel bizde kal buaksam diye gitmedim fatihin bugun izin günü aksama msnde konusabiliriz dedim bugun benımkine söyledım bunu bana dediği 'aa gitseydın bitanem ben msne geelemeyebilirim dışarı cıkabilirim' bende dedım gece 12 ye kadar mı duracaksın ? yoo ama gelemeyebilirim diyo..bugun saat aksamüstü 3 e kadar uyudu normal şartlarda bu saatlerde bana msne gel demesi gerekiyo ama hala sesi yok ama bende bişe demicem hep ısrar hep ısrar sinirden iyice çöktüm
selam kızlarr
nasılsınız bakalımmm
mesela dün işten cıktıgı gibi arkadaslarıyla görüştü geç geldi biraz eve 22 gibi falan ben dedım yarın tatilsin buaksam görüşürüz diye bitanem acayip yorgunum bakarız falan dedi neolurki yani yarım saatçik görüşsek sonra uyuyakalmışş uyukalmasına kızmadım ,arkadaslarıyla gezerken yorgun olmayıp benımle msnde oturdugu yerden konusmaya gelince yorgunum demesine kırıldım..hadi tmm dün aksam cok yorgundu kabul ama bugun 3 te kalktı buaksam görüşebilirdiktatlım o hanzoluk hepsinde var malesef
sanırım iş yerinde fazla yoruluyodur diyeceğim ama dışarıda harcayacağı vaktin 1 saatini sana ayırmaması çok büyük ayıp
bence bi daha söyleme azcık çek kendini
hep özledim özledim diyince kıymeti olmuyo kuzum
eh işte canımm yukarıda yazdım sorunumusen napıyosun bakalımmm
hoşgeldin tatlım benim belim ağrıyo azcık
sen nasılsın
bu arada çekiliş fikrine sen ne diyosun okudun mu yazdığımı
doğum günün kutlu olsun fıstığımmmmmm dilerim yeni yaşında hep mutluluklar seninle olurrrrBugün benim doğum günüm kızlar...
İlk o kutladı ama şu an beni sinir etmekle meşgul
Bugün benim doğum günüm kızlar...
İlk o kutladı ama şu an beni sinir etmekle meşgul
o iddiaya verdiği parayı zaten yine iddiadan kazanmış yanı kazandıgı parayı tekrar aynı şeye yatırmış biz ayrıyken..haklısın aslında cok üstüne gidiyorum o da dogal olarak kaçıyo oysa ilk barıştıgımız günler böyle miydiii zırt pırt msj atar arar msnde konusuyoduk her aksam ozaman çalışmıyo muydu çalışıyodusemiramis bence kendini biraz geri çekmelisin.. erkekler ilgiden hemen şımarırlar ve kendilerini bi halt zannederler tam tabiriyle..
özledim bile deme ona msnde görüşelim deme.. hatta bence görüşmeyede sen gitme o gelsin.. gördüğüm kadarıyla hep sen fedakarlık yapıyosun o hiç yapmıyo..
zaten sen barışmam dediğin halde yinede kıyamadın ona barıştın ama o gidip iddiaya oldukça yüklü parayı gömdü, senle görüşmeye gelince maddi durumum müsait değil dedi..
yani ben kendi ilişkimde ve hayatımda da detaycı olduğumdan dolayı bu detaylarda aklımda kalmış..
doğum günün kutlu olsun fıstığımmmmmm dilerim yeni yaşında hep mutluluklar seninle olurrrrneden sinir ediyo cnm ne diyo :26:
nice mutlu yıllara canım..
boşver sen onu ya takma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?