Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

senin için iyi olmuş eminim çok daha iyilerine layıksındır en azından sen değer veriyorsan değer de görmek istersin neyse kurtulduğun iyi olmuş

Bugün benim doğum günüm kızlar...
İlk o kutladı ama şu an beni sinir etmekle meşgul

Doğum günün kutlu olsun canım,

bende katılmak isterim çekilişinize ama , beni henüz tanıyan yok şimdi kimse bana çıkmak istemez :)) yılbaşında yada kurban bayramında yaparsanız o zaman katılırım artık :)

Doğum günün kutlu olsun canım

Seninkide tam bi odumuş canım yani :/
Kutladı ama sinir edip sustu şimdi.
onun doğumgününde de kavgalıydık.
Ona hediyesini alıp vericektim ama barışma imkanımız yoktu hiç hediyeni vericem iş çıkışı bekle demiştim eve git orda bekle beni dedi zorla gittim eve ve birlikte kutladık doğumgününü soğuk bi şekilde tabi sonra o barışmak için adım atmıştı.
Şimdi diyorum benim doğumgünüm yine barışmak için adım atarmı :44:

LilyEriksen teşekkür ederim canım :)

Son düzenleme:

evet tam bir ODUNNNN
doğum günün kutlu olsun cnm bu arada

Son düzenleme:
beni de ekleyin kızlar o listeye
21 yaşındayım sevgilim 25
6.senemiz
8 bucuk ay sonra askerden gelecek ben mezun olacağım inşallah
o iş bulacak ben yüksek lisans yapacağım 2 yıl evlilik sonraa..:26:

kızlarrr ben geldim doğum gününe gitmiştik giderken sans dileyin dicektim ama giremedim /: çok güzel bi gündü daha yeni ayrıldım yanından ama yinede özledim siz nasıl dayanıyosunuz :26: bu arada hediyelerimi çok begendiğini söyledi ama asprindeki notu okurken sesli bya güldü başını ağırttığım için mi fln dedi başladı gülmeye ablasıda benm bile aklıma gelmezdi bu dedi ablası

berceste senin ismin mor renkti bugün canım neden öle oldu??

Canım mail adresimi değiştirdim aktifleşmesi için mail gelmezi uzun süre o yüzden olabilir

beni de ekleyin kızlar o listeye
21 yaşındayım sevgilim 25
6.senemiz
8 bucuk ay sonra askerden gelecek ben mezun olacağım inşallah
o iş bulacak ben yüksek lisans yapacağım 2 yıl evlilik sonraa..:26:

Allah sonunuzu hayır etsin canım

Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…