- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.721
uff anlıyorum seni valla ben de şeker yükleme yaptırmıştım ve de endoskopi aç aç beklemek çok uyuz bi durum :))
hangi hastaneye gidiyorsun?
ulen karnım nasıl ac biliyonuzmu
siz 1 saat sonra yemek yiyceniz ben yiyemiycem
selam millet
iftar bekliyorum nöbet ertesiyim çok yorgunum
vakit geçmek bilmiyor
gwen geçmiş olsun..
berceste bence de neden morardın sen yaa ben de merak ediyordum hep
ya sorma bide benim yemek saati hep 10 dan sonradır cok severim gece yemelerini ama bugunluk ac kalıcaz:26:
devlet hastanesine cnm Allahtan kalabalık degil burdaki hastaneler o bakımdan rahat
bende bu gün temizlik mi yapsam dedim hiç canım istemiyor ya yarın kapsamlı yaparım heralde düşün bak misafirlik kadehleri yıkayayım elimde dedim yoruldumhalsizim ya
hoşgeldin lily
kızlarr sizee izmirden ne getirdim bilin bakalım
kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiahh biliyorum çok kötüyüm
kızlar benim bi fikrim var eğer sizin içinde uygun olursa yapalım
topimiğiz olarak birbirimize çekilişle minik birer bayram hediyesi yollasak
daha önce diğer topiklerde rast gelmiştim buna çok hoşuma gitmişti
ne dersiniz
çekiliş fikri güzel canım da bayram a çok az bi süre var nasıl yapıcaz bunu
pardon kuzum haklısın 4 gün kaldı ama maksat hediyeleşmek kaynaşmak bayramdan sonrayada sarkabilir tabi sizlerede uyarsakurabiyem güzel fikir çekiliş ama bayrama 4 gün var benım bildiğim pazar günü bayram bana uyar ama diğer kızlar ne der bide çekilişi nasıl yapıcaz :26:
fikir güzel bebeğim ama ben katılmam çünkü tanımıyorum kimseyi ev adresimi vermek bana pek mantıklı gelmiyor
haklısın tatlım güzel düşünmüşsünn ben isterimmmmmm böyle bişey olmasınıpardon kuzum haklısın 4 gün kaldı ama maksat hediyeleşmek kaynaşmak bayramdan sonrayada sarkabilir tabi sizlerede uyarsa
çekilişi nasıl yapabileceğimizide düşünürüz hemen :)
canım ev adresini vermek zorunda değilsin ki sana en yakın kargo şubesinin adını verirsin
haklısın tatlım güzel düşünmüşsünn ben isterimmmmmm böyle bişey olmasını
aynen katılıyorum pahalıya kaçmasın kimsebende istiyorum tatlım diğer kızlarda okeylerse bence yapalım bunu
bütçesi müsait olmayan varsa açıkca söyleyebilir mesela bu çekinilecek bişey değil
zaten pahalı şeyler olmasın minik birer hatıra
bana pek yakın bi kargo adresi yok bebeğim ya, ben size buradan şeker yollarım kalp yollarımkalpler geldi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?