Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

uff anlıyorum seni valla ben de şeker yükleme yaptırmıştım ve de endoskopi aç aç beklemek çok uyuz bi durum :))

hangi hastaneye gidiyorsun?

ya sorma bide benim yemek saati hep 10 dan sonradır cok severim gece yemelerini ama bugunluk ac kalıcaz:26:

devlet hastanesine cnm Allahtan kalabalık degil burdaki hastaneler o bakımdan rahat

selam millet
iftar bekliyorum nöbet ertesiyim çok yorgunum
vakit geçmek bilmiyor

gwen geçmiş olsun..

berceste bence de neden morardın sen yaa ben de merak ediyordum hep

bende bu gün temizlik mi yapsam dedim hiç canım istemiyor ya yarın kapsamlı yaparım heralde düşün bak misafirlik kadehleri yıkayayım elimde dedim yoruldum halsizim ya

ya sorma bide benim yemek saati hep 10 dan sonradır cok severim gece yemelerini ama bugunluk ac kalıcaz:26:

devlet hastanesine cnm Allahtan kalabalık degil burdaki hastaneler o bakımdan rahat

kocaeli devlete mi gidiyorsun?

bende bu gün temizlik mi yapsam dedim hiç canım istemiyor ya yarın kapsamlı yaparım heralde düşün bak misafirlik kadehleri yıkayayım elimde dedim yoruldum halsizim ya

bizde temizliği anam hallediyor ya ben nöbete gidince

kızlar benim bi fikrim var eğer sizin içinde uygun olursa yapalım
topimiğiz olarak birbirimize çekilişle minik birer bayram hediyesi yollasak
daha önce diğer topiklerde rast gelmiştim buna çok hoşuma gitmişti
ne dersiniz

çekiliş fikri güzel canım da bayram a çok az bi süre var nasıl yapıcaz bunu

kurabiyem güzel fikir çekiliş ama bayrama 4 gün var benım bildiğim pazar günü bayram bana uyar ama diğer kızlar ne der bide çekilişi nasıl yapıcaz :26:

kurabiyem güzel fikir çekiliş ama bayrama 4 gün var benım bildiğim pazar günü bayram bana uyar ama diğer kızlar ne der bide çekilişi nasıl yapıcaz :26:
pardon kuzum haklısın 4 gün kaldı ama maksat hediyeleşmek kaynaşmak bayramdan sonrayada sarkabilir tabi sizlerede uyarsa
çekilişi nasıl yapabileceğimizide düşünürüz hemen :)
fikir güzel bebeğim ama ben katılmam çünkü tanımıyorum kimseyi ev adresimi vermek bana pek mantıklı gelmiyor

canım ev adresini vermek zorunda değilsin ki sana en yakın kargo şubesinin adını verirsin

Son düzenleme:
haklısın tatlım güzel düşünmüşsünn ben isterimmmmmm böyle bişey olmasını

bende istiyorum tatlım diğer kızlarda okeylerse bence yapalım bunu
bütçesi müsait olmayan varsa açıkca söyleyebilir mesela bu çekinilecek bişey değil
zaten pahalı şeyler olmasın minik birer hatıra
aynen katılıyorum pahalıya kaçmasın kimse ee sen napıyosun canım azıcık dertleşelim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…