Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ya işte canım biz çok değer ve yüz veriyoruz bunlara ve sonuç olarakta tepemize çıkıyolar.. hayır değer bilseler verdiğim değerin 10 kat fazlasını vermeyede razıyım ama yok.. nedense bu olay erkeklerde ters tepiyor.. ne kadar çok onla ilgilenip fedakarlık yaparsak onlar o kadar kaçıp o kadar nankörlük yapıyolar.. ve değerde bilmiyolar malesef..
yani etrafımda ne kızlar var parmağını dahi kıpırdatmıyolar sevgilileri için ama sevgilileri tam tersi etraflarında pervane, her istediklerini yapar haldeler.. üstelik daha kızlar istemeden yapanlar bile var.. kaldıki bizim gibi 100 defa istedikleri şeyi söylemiyolar.. bide bize bak parçalanıyoruz resmen sevgililerimiz için, yapmazsa üstüne gitmim bunalmasın diyoruz.. ki bizim isteklerimiz masum küçük istekler oluyo, ya da diretiyosak bişeyde bu iki tarafın iyiliği için oluyo..
amma doluymuşum ya

Bugün benim doğum günüm kızlar...
İlk o kutladı ama şu an beni sinir etmekle meşgul
bebeğim nice senelere inşallah huzur dolu mutluluk kaplı kocaman bir kalpli kutucuk gönderiyorum sana
alışverişi tamamlayabildin mi kuzum
evet hediyeleşmeyi bende çok severiimmm
slm kızlar birkaç gündür yoktum neler yaptını nasılsınız bakalım

hoşgeldin canım ben aynı seni sormalıııı

doğum günün kutlu olsun fıstık

Eki Görüntüle 490020

iyi ki dogmussun o zaman,dogum günün kutlu olsun:)

doğum günün kutlu olsun tatlım

çok dengesiz bi çocukmuş bu cidden.. en azından bugün takma onu ya.. bugün senin günün

Çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun
Doğum günü pastam ve kalpli kutucuklarım için ayrıca teşekkürler:)

benim bugünlerde bayağı hareketli geçti gezmektennete bile giremedim walla bu arada erkekleri sallamayın kızlar onlar daha çok arıyo sallamayınca ben bi hafta doğru düzgün aramadım hep kendi aradı ve ne zaman evleneceğiz demeye başladı ama bende taktik aynı hala sallamıyorum:120:

ya aslında tamamladım ama bikaç şey daha almaya karar verdim daha doğrusu kafayı taktım bikaç şeye daha
onlarıda alırsam tam içime sinmiş olacak bu alışveriş..
onlar neler şekerimm

aynen kızzz öyle oluyo vallaha azcık ilgisiz bırak hemen üste düşmeler aramalar cicimler aşkımlar havada uçuşuyo

en azından kutlamış ya benim değer verdiğimin bana değer vermemesi gibi iki yıl ard arda doğum gününü kutlamayarak öküzlük etseydi napacaktın benim ki bana bir msjı bile çok görüyor doğum günümde gör bak ne kadar değerliyim

onlar neler şekerimm

aynen kızzz öyle oluyo vallaha azcık ilgisiz bırak hemen üste düşmeler aramalar cicimler aşkımlar havada uçuşuyo
walla öyle oluyor hatta akşam aradı şey dedi eee sen beni artık sallamıyorsun eve de gtimiyorsun doğru düzgün hadi eve bakalım dedi şakayla karışık bende lafı değiştirdim bi özledim demeler bi konuşmalar görseniz yalnız sadece şu okulu bitirsen dedim(çalışıyor ama açık öğretimde de okuyor askeriliği kısa dönem yapabilsin diyede bitireceğe benzemiyor) demez olaydım başladı bana durmadan aynı şeyleri diyorsun diye bende hiç aldırış etmedim aman ne halin varsa gör dedim kapattım sonra geri aradı seni seviyorum dedi kapattı

en azından kutlamış ya benim değer verdiğimin bana değer vermemesi gibi iki yıl ard arda doğum gününü kutlamayarak öküzlük etseydi napacaktın benim ki bana bir msjı bile çok görüyor doğum günümde gör bak ne kadar değerliyim

öyle biriyle hayatını mahvetmeyi düşünmüyorsun değil mi

öyle biriyle hayatını mahvetmeyi düşünmüyorsun değil mi

düşünmüyorum artık zaten ayrıyız
faceini kapat derim kapatmaz,ve şifresini vermez zorla istesemde hemen değiştirir şifreyi,ilişkisi var yapmaz orda bide,kız arkadaşlarınla görüşme derim görüşür hiç takmaz, bi de üstüne haber vermez,doğum günümü ve hiçbir özel günümüzü kutlamaz,hiç bir dediğimi yapmaz,hatalı olsa bile aylarca aramaz sormaz,aşkım canım gibi sözleri bile kırkta yılda bir söyler sanki arkadaşıymışım gibi davranır, doldum taşıyorum bu aralar öyle yani nasıl biriyle birlikteydim ben YARABBİM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…