- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.761
bu erkekler bizi sinirden öldüreceklerrrr :84:Sağol teşekkür ederim canım
Takmamaya çalışıyorum ama sinir oldum ona yine ben
o iddiaya verdiği parayı zaten yine iddiadan kazanmış yanı kazandıgı parayı tekrar aynı şeye yatırmış biz ayrıyken..haklısın aslında cok üstüne gidiyorum o da dogal olarak kaçıyo oysa ilk barıştıgımız günler böyle miydiii zırt pırt msj atar arar msnde konusuyoduk her aksam ozaman çalışmıyo muydu çalışıyodu
Bugün benim doğum günüm kızlar...
İlk o kutladı ama şu an beni sinir etmekle meşgul
doğum günün kutlu olsun tatlımBugün benim doğum günüm kızlar...
bebeğim nice senelere inşallah huzur dolu mutluluk kaplı kocaman bir kalpli kutucuk gönderiyorum sanaBugün benim doğum günüm kızlar...
alışverişi tamamlayabildin mi kuzumgeçmiş olsun canım dikkat et kendine..
iyi sayılırım canım yorgunluk dışında bi şikayetim yok
güzel fikir canım bence.. bunu bayramda uygulayamasak bile en kısa zamanda uygulayalım çok severim hediyeleşmeyi
slm kızlar birkaç gündür yoktum neler yaptını nasılsınız bakalım
Sağol teşekkür ederim canım
Takmamaya çalışıyorum ama sinir oldum ona yine ben
iyi ki dogmussun o zaman,dogum günün kutlu olsun:)
doğum günün kutlu olsun tatlım
bebeğim nice senelere inşallah huzur dolu mutluluk kaplı kocaman bir kalpli kutucuk gönderiyorum sana
alışverişi tamamlayabildin mi kuzum
evet hediyeleşmeyi bende çok severiimmm
hoşgeldin canım ben aynı seni sormalıııı
çok dengesiz bi çocukmuş bu cidden.. en azından bugün takma onu ya.. bugün senin günün
bebeğim nice senelere inşallah huzur dolu mutluluk kaplı kocaman bir kalpli kutucuk gönderiyorum sana
hoşgeldin canım ben aynı seni sormalıııı
onlar neler şekerimmya aslında tamamladım ama bikaç şey daha almaya karar verdim daha doğrusu kafayı taktım bikaç şeye daha
onlarıda alırsam tam içime sinmiş olacak bu alışveriş..
benim bugünlerde bayağı hareketli geçti gezmektennete bile giremedim walla bu arada erkekleri sallamayın kızlar onlar daha çok arıyo sallamayınca ben bi hafta doğru düzgün aramadım hep kendi aradı ve ne zaman evleneceğiz demeye başladı ama bende taktik aynı hala sallamıyorum:120:
onlar neler şekerimm
walla öyle oluyor hatta akşam aradı şey dedi eee sen beni artık sallamıyorsun eve de gtimiyorsun doğru düzgün hadi eve bakalım dedi şakayla karışık bende lafı değiştirdim bi özledim demeler bi konuşmalar görseniz yalnız sadece şu okulu bitirsen dedim(çalışıyor ama açık öğretimde de okuyor askeriliği kısa dönem yapabilsin diyede bitireceğe benzemiyor) demez olaydım başladı bana durmadan aynı şeyleri diyorsun diye bende hiç aldırış etmedim aman ne halin varsa gör dedim kapattım sonra geri aradı seni seviyorum dedi kapattıonlar neler şekerimm
aynen kızzz öyle oluyo vallaha azcık ilgisiz bırak hemen üste düşmeler aramalar cicimler aşkımlar havada uçuşuyo
öyle biriyle hayatını mahvetmeyi düşünmüyorsun değil mien azından kutlamış ya benim değer verdiğimin bana değer vermemesi gibi iki yıl ard arda doğum gününü kutlamayarak öküzlük etseydi napacaktın benim ki bana bir msjı bile çok görüyor doğum günümde gör bak ne kadar değerliyim
öyle biriyle hayatını mahvetmeyi düşünmüyorsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?