Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bişeymi oldu canım :26:

yok canım bir derdim var bölümüne şöyle bir göz atmam yetti..
ya bunlar neden bu kadar bencil ve nankörler?? yıllarımızı veriyoruz ama en sonunda avucumuzu yalıyoruz genelde.. mutlu sona ulaşanlar da adam gibi adamla evleniyorlar..
erkekler artık kadınlardan rol çalmaya başladı.. bizden çok naz ve trip peşindeler.. bu yüzden kovalama işinide biz üstlendik.. nerdeyse biz bunları ailelerinden istemeye gidicez biz evlenme teklifi edicez.. offf çokk sinirlendimmmm..:84:

dogru valla canımmm ben buraya üye olmadan önce bi benımki böyle sanıyodumm yanı nazlı hafiften odun sanıyodum ama yanılmışımm..gerçek hayatta genelde saklıyolar insanlar sevgililerinin yaptıklarını ama burda kımse kımseyı tanımadıgından herkes şeffaf gözlemedıgım kadarıyla erkeklerin %99 u aynıııı o %1 lik kısmı henüz göremedım ama vardırr okadarda haksızlık yapmayayım

var canım olmaz mı..
bana denk gelmedi ama.. bütün erkekler demekki sevginden emin olunca böyle saçmalayabildiği kadar saçmalıyomuş.. bende buraya üye olmadan önce hayır erkekler böyle değil derdim bana böyleleri denk geliyo derdim..
ama yeni nesiller böyle.. hepsinin kıymet bilmesi için çok fena süründürülmesi lazım..

o zaman cumaya kadar katılacaklar kesinleşsin sonra çekilişi yaparız sonra da kargoya vermek için ortak bi gün kararlaştıralım hepimiz aynı gün kargoya verelim??

hastaneden geldim bobreklerimde sorun yokmus iyi calısıyormus tas icinde doktor bol bol su ic sol tarafa sıcak birsey koy dusmesine yardımcı olur dedi cok mutluyum boyle atlatıım

8 sene hatta 9sene diyim..adama laf çarptırıyorum kırışıklıklarım olduğunda mı gelinlik giycem ben diye..neyse bi askerden gelsin de sağsalim...
ooff anacım dünya babanın eşşeği mi derdi ananem ,doğru demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…