- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.801
bişeymi oldu canım :26:erkeklerden nefret etmeye başladım artık yaa..
bişeymi oldu canım :26:
dogru valla canımmm ben buraya üye olmadan önce bi benımki böyle sanıyodumm yanı nazlı hafiften odun sanıyodum ama yanılmışımm..gerçek hayatta genelde saklıyolar insanlar sevgililerinin yaptıklarını ama burda kımse kımseyı tanımadıgından herkes şeffaf gözlemedıgım kadarıyla erkeklerin %99 u aynıııı o %1 lik kısmı henüz göremedım ama vardırr okadarda haksızlık yapmayayımyok canım bir derdim var bölümüne şöyle bir göz atmam yetti..
ya bunlar neden bu kadar bencil ve nankörler?? yıllarımızı veriyoruz ama en sonunda avucumuzu yalıyoruz genelde.. mutlu sona ulaşanlar da adam gibi adamla evleniyorlar..
erkekler artık kadınlardan rol çalmaya başladı.. bizden çok naz ve trip peşindeler.. bu yüzden kovalama işinide biz üstlendik.. nerdeyse biz bunları ailelerinden istemeye gidicez biz evlenme teklifi edicez.. offf çokk sinirlendimmmm..:84:
dogru valla canımmm ben buraya üye olmadan önce bi benımki böyle sanıyodumm yanı nazlı hafiften odun sanıyodum ama yanılmışımm..gerçek hayatta genelde saklıyolar insanlar sevgililerinin yaptıklarını ama burda kımse kımseyı tanımadıgından herkes şeffaf gözlemedıgım kadarıyla erkeklerin %99 u aynıııı o %1 lik kısmı henüz göremedım ama vardırr okadarda haksızlık yapmayayım
kızlar bişey sordum kimse cevap vermemiş
tatlım bende cvp verdimmm varım diyee :26:kızlar bişey sordum kimse cevap vermemiş
tatlım bende cvp verdimmm varım diyee :26:
hangisi canım çekilişle ilgili olansa ben varım dedim zaten..
kuzum diğer kızlarında buna ortak olması gerek ki üçümüz varız dedik ama diğerleri henüz görmediler sanırımmm ben sashamiaya özel msj atıcam yarın aksama kesinleştirelimm daha iyi olur bencekızlar o zaman kesinleştirelim diyorum
o zaman cumaya kadar katılacaklar kesinleşsin sonra çekilişi yaparız sonra da kargoya vermek için ortak bi gün kararlaştıralım hepimiz aynı gün kargoya verelim??[/QUOTE
ben yarın aksama yokum kızlar ya unuttum onu kuzenlerime gidicemm dediğin dogru
cnm banada uyar hem cuma çekilişi yaparızz :) kurabiyem sen katılacakları bi yere not et kafamız karışmasın ben gelince cumaya katılanları bildirirsin son olarak çekilişimizide yaparızz
hastaneden geldim bobreklerimde sorun yokmus iyi calısıyormus tas icinde doktor bol bol su ic sol tarafa sıcak birsey koy dusmesine yardımcı olur dedi cok mutluyum boyle atlatıım
çok şükür bebeğim ya çok sevindim
gwen geçmiş olsun sevindim böbrek fonksiyonlarının iyi çıktığına :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?