- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.821
kızlar akşama arkadaşım iftara gelicek bize sizce neler yapayım :) ?
hımm bence çorba olsun herhangi bir çeşit
tavuk sote güzel olabilir ya da fırında
bence yanında da makarna ve salata
tamamdır :)
şöyle yaptım orataya zeytinyağlı sarma sardım,peynirli kırmızı biber dolması, mücver salata ve su böreği yaptım ana yemeklerde mercimek çorbası fırında patetesli tavuk pilav fasulye yaptım çay için marketten bi şeyler aldım tatlıda tavuk göğsü yaptım sizce yeterli miana yemeklerden süphem var :S
hastaneden geldim bobreklerimde sorun yokmus iyi calısıyormus tas icinde doktor bol bol su ic sol tarafa sıcak birsey koy dusmesine yardımcı olur dedi cok mutluyum boyle atlatıım
Kızlar canım o kadar yanıyo kişansıma konuşacak kimse yok onunla aynı yerde olup aynı havayı almak o kadar acıtıyoki canımı..şu anda nerde ne yapıyo aklında mıyım? ağlıorum yazarken napıcam ben? nasıl dayanıcam..onsuz aldığım nefes canımı o kadar acıtıyo ki :'( canlarım dua edin bana atlatmam için
kedım tekrardan hosgeldın canım .uzun zamandır yoktun merak edıyordum senı .
keske guzel haberlerle gerı donus yapsaydın
neyse tatlım sıkma sen canını bıraz ara ıyıdır .ıkınız de toplayın kafanızı .
ınsallah duzelırsınız canım benım
salı akşamı kardşmle evdeydm aradm biraz gel dedm o da arkdşm beklio dedi bnde tmm gel 20 dk otur bizde zeynplre gdcz dedm(arkdşm bide akrbmz evmiz arasnda 5 dk bile yok) ikilemde kaldı bu bi gelcm bi gelmicem sonra gelceksm çıkmican dedi bnde saat 10 gbi gdersn geç değl hem dışarısı cvıl cvıl gderiz dedm bu çldırdı yok gelmicem dedi..bnde bağırdm oyun mu oynuosun die..sonra kardşmlede kvag ettm bna çok şımartıosun onu filan dedi..bn msj attm ona senin yüzünden kavga ediorum herkesle, bıktım ona bndan laf anlatmaktn die..msj attı umrumda değl die bnde msj attm bnm çok umrumda ya(delirdim öle yazınca) sonra o s.oll yazdı(utanıorum yazmaya ama ) bn aradm nasl dersn böle die tartıştk..msj attı nerdesn die arkdşlarmdym dedm umrumda dğl die cvp yazdı..hçbşey yazmadım sonra sbah 6 da msj atmış ilşkmizi güzelce gözden geçir sonuna kdar gidecğne hiç inanmıorum inancm yok artık die
bu s.oll ne demek ki küfür mü?
Saol sashamiacm Ankaradydm mardne geldm evde net yok ya bağlamadk dha giremiodum o yüzden..3 gün önceye kadar çok güzeldi herşey anlamıorum ki ne oldu..ara verdiğini sanmıorum öyle olsaydı bana biraz ara verelim derdi, tamamiyle bitirdi baksana
cnm gozunu korkutmak ıstemıstır .sen hıc gıtme ustune ıllakı arar
utanarak yazıorumsiktr ol dmk..
üzüldüm ya ben anlamadim ama okudum ama sanirim kendimi veremedim..
o sana bu kelimeyi deid sende ona biri ablana böyle dese ne hissederdin dedin ya ablanami dedi sana mi?
ya bilmiyorumda bu kadr kolay gözden cikaran biriyle nasil olacak,sinir ol diye umurumda degil deyip duruyor..
hayirlisi olsun
Sanmıorum canım hiç ümidim kalmadı nietzsche'nin dediği gibi: Ümit kötülüklerin en kötüsüdür; çnkü işkenceyi uzatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?