Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hımm bence çorba olsun herhangi bir çeşit
tavuk sote güzel olabilir ya da fırında
bence yanında da makarna ve salata
tamamdır :)

şöyle yaptım orataya zeytinyağlı sarma sardım,peynirli kırmızı biber dolması, mücver salata ve su böreği yaptım ana yemeklerde mercimek çorbası fırında patetesli tavuk pilav fasulye yaptım çay için marketten bi şeyler aldım tatlıda tavuk göğsü yaptım sizce yeterli mi ana yemeklerden süphem var :S

bende gelebilirmiyim:26: daha ne yapıcan canım gayet guzel olmus menu valla ellerine saglık

salı akşamı kardşmle evdeydm aradm biraz gel dedm o da arkdşm beklio dedi bnde tmm gel 20 dk otur bizde zeynplre gdcz dedm(arkdşm bide akrbmz evmiz arasnda 5 dk bile yok) ikilemde kaldı bu bi gelcm bi gelmicem sonra gelceksm çıkmican dedi bnde saat 10 gbi gdersn geç değl hem dışarısı cvıl cvıl gderiz dedm bu çldırdı yok gelmicem dedi..bnde bağırdm oyun mu oynuosun die..sonra kardşmlede kvag ettm bna çok şımartıosun onu filan dedi..bn msj attm ona senin yüzünden kavga ediorum herkesle, bıktım ona bndan laf anlatmaktn die..msj attı umrumda değl die bnde msj attm bnm çok umrumda ya(delirdim öle yazınca) sonra o s.oll yazdı(utanıorum yazmaya ama ) bn aradm nasl dersn böle die tartıştk..msj attı nerdesn die arkdşlarmdym dedm umrumda dğl die cvp yazdı..hçbşey yazmadım sonra sbah 6 da msj atmış ilşkmizi güzelce gözden geçir sonuna kdar gidecğne hiç inanmıorum inancm yok artık die

aradm, msj attı konuşmak istemiorum die..bnde cvp yazdm o söyledklernden sonra bn mi konuşmak istiorum, nasıl konuyşursun öle die tekrar umrumda değil dedi..uykum var uyicm dedm bugün msj attı düşündün mü die aradm yüz yüze konuşmak istiorum dedm bn istemiorum dedi. konuştum da konuştm sustu sadece benm mücadele edck gücüm kalmadı dedi.. bnde merk etme gururumu ayaklarmn altına alıp yalvarck dedğlm dedm..bn hep idare ettm sen her tartışmada bitti dedin olur mu öyle şey yok ama ben seni şımarttım dedm o da evt sen beni şımarttn haklsın dedi..bnmde umrumda dğl artk, bnde takmicm keyfme bakcm dedim çldırdı..biri ablana s..ol dese hoşuna gider mi dedm hemen bağırdı ne alaka ablam die bnde baaak anında zoruna gitti dedm sustu öle işte bitti bitti dedm 10 defa kapadm tişörtü bndeydi ablama ara gelp alsın bn indirmicm dedm..o da yok gtmem çöpe atsn demiş beni suçlamış bide sinirlendiğinde hemen parlıo ben mücadele edemem artk demiş..ablamda bna seninle ciddi değil baksana sevmio dedi zoruma o kdar gittiki msj attm bi daha beni suçlama bnm verdğm sevgnn değern saygnın çeyreğni versydn bu halde olmazdık..s..ol ne demek ya tabi parlarm dedm..snra msj atma bna bi daha sakın ama sakın atma beni öldür bugün yokum artk dedm.. zoruma o kdar gitti ki böyle yapması kızlar

telim kapalı..Allah bilir nasıl cvplar yazmıştır nasıl böle olduk ki ondan beklemiodum..düşünüorum çok mu uzatıorum die ama o laf söylenmezki ya o lafı demeseydi hçbşey demezdm ki

Kızlar canım o kadar yanıyo ki şansıma konuşacak kimse yok onunla aynı yerde olup aynı havayı almak o kadar acıtıyoki canımı..şu anda nerde ne yapıyo aklında mıyım? ağlıorum yazarken napıcam ben? nasıl dayanıcam..onsuz aldığım nefes canımı o kadar acıtıyo ki :'( canlarım dua edin bana atlatmam için

kedım tekrardan hosgeldın canım .uzun zamandır yoktun merak edıyordum senı .

keske guzel haberlerle gerı donus yapsaydın

neyse tatlım sıkma sen canını bıraz ara ıyıdır .ıkınız de toplayın kafanızı .

ınsallah duzelırsınız canım benım

kızlar selam gvencım bebeım cok gecmıs olsun .sımdı ıyısıdır umarım ?

hurrem tatlım senı hıc goremıyorum son zamanlar da nasılsın ?

kurabıyem semıramıs tum topık ahalı sızler nasılsınız keyıfler nasıl ?

ayy ben su son 2 gundur cok gergınım .sık sık baktırdıgım fallar benı germeye basladı artık

tum olumsuzlugu uzerıme cekmeye basladım .sık sık fal baktırmak ugursuzluk getrır mı kızlar yaa

getırıyor mu bılmıyorum ama artık oyle bı boyuta geldım kı ,fala baktırırken bıle uzerıme yogun agırlık basıyo

bu neden oluyor acaba yaa ? sanırım sık sık bakıtrmaktan kaynaklanıyor :/

Saol sashamiacm Ankaradydm mardne geldm evde net yok ya bağlamadk dha giremiodum o yüzden..3 gün önceye kadar çok güzeldi herşey anlamıorum ki ne oldu..ara verdiğini sanmıorum öyle olsaydı bana biraz ara verelim derdi, tamamiyle bitirdi baksana

bu s.oll ne demek ki küfür mü?

cnm gozunu korkutmak ıstemıstır .sen hıc gıtme ustune ıllakı arar

utanarak yazıorum siktr ol dmk..

üzüldüm ya ben anlamadim ama okudum ama sanirim kendimi veremedim..

o sana bu kelimeyi deid sende ona biri ablana böyle dese ne hissederdin dedin ya ablanami dedi sana mi?

ya bilmiyorumda bu kadr kolay gözden cikaran biriyle nasil olacak,sinir ol diye umurumda degil deyip duruyor..

hayirlisi olsun

yok canım bana dedi bende sevgilisi veya eşi ablana bu lafı dese hesabına gelir mi dedim.. böyle değildi eski konuşmlarımı filan görsen yani sana anlatsam şaşırırsın ne blim ya bnde bilmiorum..Şaşkınım, kırgınım, hassasım kendimi çok yalnz hissediorum

Sanmıorum canım hiç ümidim kalmadı nietzsche'nin dediği gibi: Ümit kötülüklerin en kötüsüdür; çnkü işkenceyi uzatır

guzel soylemıs valla .sıkma canını tatlım hersey daha cok yenı .

emın ol bu sekıl de bıtmez .bı sekıl de senınle ırtıbata gececektır .

bıtırecek adam hıc saymıyor sessızce cekıp gıdıyor .

bu bayag bayag saymıs sen de oyle :)

ben bıttıgını dusunmuyorum bıraz zaman tanı kendıne tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…