Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canim belki bir skntisi varsa arada kafalar gidiyor...

sen böyle biri degil diyorsun belki zamanla anlar oda hatasini ama üstüne düsme

canım bak sayayım sana kaç defa bitti başladı.. 2 senede 7 8 defa ben artık tartıştığımzda oturup mide hapları alıodum(ülserim var üzüldüğümde hemen ağrıyo) bnm psikolojm bozuldu ya bitir başla çocuk oyunu mu bu? bu insan ben bitirip başlamayı sevmiorum diyen insan..yaptıklarıyla düşündükleri o kdar zıt ki....ben bu adama nasıl güvenirimki.. ona bugün öldür beni bi daha yokum dedim..bi dha arama msj atma..kesin bitti..aramaz da can atıyomuş bitirmek için

canim belki bir skntisi varsa arada kafalar gidiyor...

sen böyle biri degil diyorsun belki zamanla anlar oda hatasini ama üstüne düsme

Canım sorunu var zaten..ama onun öfkesi bana o kadar anlayışlı davrandım..sevdim saydım değer verdim bu mu karşılığı? ona da dedm hatta seni bu hale ben getirdim çok değer verdim tepeme çıkardım.. haklısın dedi ... yok zaten aramam msj atmam tel kapalıı

kedi şimdi yazdıklarıma alınma lütfen bu sadece ilişkinize dıştan bi bakış.

2 senede 7-8 defa ayrılıp barıştık demişsin. ve bu çocuk sana sinirlendiğinde küfür etmiş. bi kere saygı kalmamış gözüküyor ve ilişkinin en büyük temeli saygıdır. ( benim fikrim )
madem o sözlerinin arkasında durmuyor, söyledikleriyle yaptıkları zıt şöyle düşün :
sen bu adamı ömür boyu böyle çekicek misin ? sürekli kendinden mi fedakarlık ediceksin ?
sen kararlı ol ve en büyük adımı at..
çünkü bi ilişki ya tam başlar ya da tam biter. arada derede olunca olan kızlara oluyor. erkeklerin umru bile değil...

kızlar bende gerginim nedense.. halbuki kaç gündür olumlu düşünmeye çalışıyorum hayatımın genelinde..
birde sürekli alışveriş yapasım geliyor, bayramlık almaya çıktık bi bluz bi pantolun alacaktım mağazaya girince kendimi kaybettim artı olarak bi elbise bi çanta bi bluz daha aldım hızımı alamadım dünde çantaya uygun ayakkabı aldım.. ve hala daha bi sürü şey almak istiyorum depresyondayım sanırım.. ha bu arada yarında saçımı kestiricem..

yarın saç kestirme
erken beyazlar bak saçın

yok canım ne alınması ben buraya sizinle dertleşmeye fikir almaya geldim..fikirlerin konusunda da saygı duyarım..alınmamın aksine hemfikiriz seninle..saygı sevgiden üstün olmalı bana göre de..bana bunlar diyen adam da böyle düşünüyo benim şaşkınlığım ve öfkem buna zaten..böyle demeyen insan neden böyle der tuhafıma gidio..arkadaşım,kardeşim,kuzenimde bi adım at ve çıkar hayatından geri dönsede boşver diyolar, haklılar da..ona da söyledim oturup ağlıorum sen çıkıp geziosun arkadaşlarınla umurunda mı diye? of off bi an önce geçse bu günler..

malesef cnm yaa uzun surelı ılıskılerde bu bıttı barıs olayı cok gorunuyor

kısacası ılıskı lackalasıyor ıste .aslın da en basından tavız vermemek gerekıyor ama

ıste mantıklı davranamıyoruz ne yazık kı .eger tatlım bu ılıskı senı boyle cok yordu

ıse kokten kes at .sen degıl o kossun pesınden .

anzercım aynı olay bende de var yaa ,sureklı alısverıs sureklı alısverıs

gozum doymuyor hep bırseylerı almak ıstıyor cnm .haa bıde benım fal olayım var yaa

fallara da para akıtıyorum kendımı durduramaz hale geldım

ınanırmısın anzer 4 gun ıcın de ayıtır soylemesı 450tl harcadım .ve neye harcadıgımı da bılmıyorum

bı elbıse aldım bı canta 2 tane atlet 2 sutyen bı gomlek .elım de olanlar bunlar ıste

gerısı sırf falcılara gıtmıs yaa canım sıkıldı valla .resmen beskurussuz kaldım haa

3 gün sonra özlicek benii, sesimi duymasa dayanamaz bliorm..ulaşamicak ama bna..deli gbi seven ne olursa olsun mücadele eder, pes etmez.. sevdiğinin gözünden akan yaş yakar canını.. umrumda değl bnmde...kızlar bn eve gdcm grşrz snra ..çok saolun

aynen canım annem artık kızmaya başladı bana
hayır ihtiyacım olsa yine bişey demezdi ama hi. hesapta yokken onuda istiyorum bunuda alıcam diyorum durup durup aklıma bişey geliyo..
bence kendimizi durdurmamız lazım canım bunun sonu yok çünkü..

kılzar siz bu erkekleri mumla falan mı arıyosunuz ya hepsi bu kadar dandun,saygısız,seviyesiz ben anlamadım yani,aydınlatın beni rica ederim

hee mumla arıyoruz karanlık bir yere giriyoruz mumla ahh nerde ki odunlar diye seçiyoruz öyle buluyoruz cıkcık sen mükemmeli buldun sanırım bizimkilere laf ettiğine göre aaydınlıkda seçtin heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…