- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.841
guzel soylemıs valla .sıkma canını tatlım hersey daha cok yenı .
emın ol bu sekıl de bıtmez .bı sekıl de senınle ırtıbata gececektır .
bıtırecek adam hıc saymıyor sessızce cekıp gıdıyor .
bu bayag bayag saymıs sen de oyle :)
ben bıttıgını dusunmuyorum bıraz zaman tanı kendıne tatlım
canim belki bir skntisi varsa arada kafalar gidiyor...
sen böyle biri degil diyorsun belki zamanla anlar oda hatasini ama üstüne düsme
kızlar bende gerginim nedense.. halbuki kaç gündür olumlu düşünmeye çalışıyorum hayatımın genelinde..
birde sürekli alışveriş yapasım geliyor, bayramlık almaya çıktık bi bluz bi pantolun alacaktım mağazaya girince kendimi kaybettim artı olarak bi elbise bi çanta bi bluz daha aldım hızımı alamadım dünde çantaya uygun ayakkabı aldım.. ve hala daha bi sürü şey almak istiyorum depresyondayım sanırım.. ha bu arada yarında saçımı kestiricem..
yarın saç kestirme
erken beyazlar bak saçın
neden ki yarın ne var ??
yeni ay var
ve yeni ayda saç kestirilmez
hımm bilmiyodum ya peki ne zaman kestirebilirim??
kedi şimdi yazdıklarıma alınma lütfen bu sadece ilişkinize dıştan bi bakış.
2 senede 7-8 defa ayrılıp barıştık demişsin. ve bu çocuk sana sinirlendiğinde küfür etmiş. bi kere saygı kalmamış gözüküyor ve ilişkinin en büyük temeli saygıdır. ( benim fikrim )
madem o sözlerinin arkasında durmuyor, söyledikleriyle yaptıkları zıt şöyle düşün :
sen bu adamı ömür boyu böyle çekicek misin ? sürekli kendinden mi fedakarlık ediceksin ?
sen kararlı ol ve en büyük adımı at..
çünkü bi ilişki ya tam başlar ya da tam biter. arada derede olunca olan kızlara oluyor. erkeklerin umru bile değil...
canım bak sayayım sana kaç defa bitti başladı.. 2 senede 7 8 defa ben artık tartıştığımzda oturup mide hapları alıodum(ülserim var üzüldüğümde hemen ağrıyo) bnm psikolojm bozuldu ya bitir başla çocuk oyunu mu bu? bu insan ben bitirip başlamayı sevmiorum diyen insan..yaptıklarıyla düşündükleri o kdar zıt ki....ben bu adama nasıl güvenirimki.. ona bugün öldür beni bi daha yokum dedim..bi dha arama msj atma..kesin bitti..aramaz da can atıyomuş bitirmek için
pm yolladım canım sana bi bak orda verir tarih. ama şimdilik saç kesim günü değil onu biliyorum
kızlar bende gerginim nedense.. halbuki kaç gündür olumlu düşünmeye çalışıyorum hayatımın genelinde..
birde sürekli alışveriş yapasım geliyor, bayramlık almaya çıktık bi bluz bi pantolun alacaktım mağazaya girince kendimi kaybettim artı olarak bi elbise bi çanta bi bluz daha aldım hızımı alamadım dünde çantaya uygun ayakkabı aldım.. ve hala daha bi sürü şey almak istiyorum depresyondayım sanırım.. ha bu arada yarında saçımı kestiricem..
baktım canım çok sağol bayramdan sonraya erteledik kardeşimde kestirecekti..
malesef cnm yaa uzun surelı ılıskılerde bu bıttı barıs olayı cok gorunuyor
kısacası ılıskı lackalasıyor ıste .aslın da en basından tavız vermemek gerekıyor ama
ıste mantıklı davranamıyoruz ne yazık kı .eger tatlım bu ılıskı senı boyle cok yordu
ıse kokten kes at .sen degıl o kossun pesınden .
anzercım aynı olay bende de var yaa ,sureklı alısverıs sureklı alısverıs
gozum doymuyor hep bırseylerı almak ıstıyor cnm .haa bıde benım fal olayım var yaa
fallara da para akıtıyorum kendımı durduramaz hale geldım
ınanırmısın anzer 4 gun ıcın de ayıtır soylemesı 450tl harcadım .ve neye harcadıgımı da bılmıyorum
bı elbıse aldım bı canta 2 tane atlet 2 sutyen bı gomlek .elım de olanlar bunlar ıste
gerısı sırf falcılara gıtmıs yaa canım sıkıldı valla .resmen beskurussuz kaldım haa
kılzar siz bu erkekleri mumla falan mı arıyosunuz ya hepsi bu kadar dandun,saygısız,seviyesiz ben anlamadım yani,aydınlatın beni rica ederim
bende kestirmek için o günleri bekliyorum. daha önce tam tarihinde kestirmiştim saçım şu an kestirdiğimden daha uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?