- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.861
bende kestirmek için o günleri bekliyorum. daha önce tam tarihinde kestirmiştim saçım şu an kestirdiğimden daha uzun
kızlar bende gerginim nedense.. halbuki kaç gündür olumlu düşünmeye çalışıyorum hayatımın genelinde..
birde sürekli alışveriş yapasım geliyor, bayramlık almaya çıktık bi bluz bi pantolun alacaktım mağazaya girince kendimi kaybettim artı olarak bi elbise bi çanta bi bluz daha aldım hızımı alamadım dünde çantaya uygun ayakkabı aldım.. ve hala daha bi sürü şey almak istiyorum depresyondayım sanırım.. ha bu arada yarında saçımı kestiricem..
sen yine tutmuşsun kendini ben tamamen kontrolden çıktım ya depresyondayken alışverişe çıkmam hiç iyi olmadı
bende bir tane terlik,
dolgu topuk ayakkabı,
sivri burun nar çiçeği ayakkabı,
bi tane kumaş pantalon
bi tane tayt pantalon
taşlı eşofman
2 tane bluz
bir tane tshirt
bi tane etek
2 tane dantelli sütyen
bi tane daha silikon caplı sütyen
terracotta pudra
2 tane ruj
aseton aldım battım bir günde yaaa:26:
daha hızımı alamadım çarşamba günü yine çıkıcam alışverişe o günde bir tane babet,cüzdan ve çanta almayı düşünüyorum
kız bende gittim normalde hiç bakmadığım kırmızı,dantelli sütyen aldım takım aldım daha doğrusu.. napacaksam artık sap gibi kaldım halbuki
sende abartmışsın yahu.. bence biz depresyona girince kendimizi eve kapatmalıyız film falan izlemeli ya da yemek yapmalı kendimizi oyalamalıyız..
ben diyorum zaten beni kocam evlenince üzmesin kreedi kartının limitini bitiririm görür
abarttım ya mağazaları dolaşmaktan ayaklarım kopmuştu o gün daha hala alasım var diyorum ya çanta ve babet alasım var şimdide onları almaya gittiğimde kimbilir kendimi kaybetip daha neler alıcam
ben dantellli kullanıyorum zaten de bu sefer kini çok beğendim pembiş tatlı bir rengi var takım almadım ama ben sadece sütyen dantelli biri pembe biri siyah bi tane de dolu caplı silikon destekli kırmızı sütyen aaldım onunda üzerinde gelin nakışı var elinde kalp tutuyorsütyenim bile aşkı buldu ben talijsizim aşk konusunda ya
Kizlar selam
İp atlamak boy uzatirmis 21 yasa kadar sans varmis
Son 1 yilim kaldi yani
İp aldim ben de bugun ip arlamaya basladim
Sut yogurt peynir fln da yiyecegim surekli
Bi umut 2-3 cm uzamak icin
Kizlar selam
İp atlamak boy uzatirmis 21 yasa kadar sans varmis
Son 1 yilim kaldi yani
İp aldim ben de bugun ip arlamaya basladim
Sut yogurt peynir fln da yiyecegim surekli
Bi umut 2-3 cm uzamak icin
kız sende hergün yeni bi icatla geliyosun
inşAllah uzarsın canım
Heheheh ay cok guldum canim
Bu arada ben de bugu cilginlar gibi alisveris yaptim
kızlarr kanaltürk izliyodum bi şeyler tartışıyolar herneyse adam dediki aşkın biyolojik ömrü 3yıl 6hafta 2gün müşş :26: şaşırdım doğrusu sizce bu doğru olabilir mi ? kesin konusuyo
kızlarr kanaltürk izliyodum bi şeyler tartışıyolar herneyse adam dediki aşkın biyolojik ömrü 3yıl 6hafta 2gün müşş :26: şaşırdım doğrusu sizce bu doğru olabilir mi ? kesin konusuyo
bence aşk diye bişey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?