Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sende mi brütüs
hepimiz öyleyiz bu ara nedense..
kız atla atla vaktin varken, sonra pişman olmazsın hem..

Hem boyum uzamasa da sağlıklı bir şeymişşş mutlaka faydası olur

kızlarr kanaltürk izliyodum bi şeyler tartışıyolar herneyse adam dediki aşkın biyolojik ömrü 3yıl 6hafta 2gün müşş :26: şaşırdım doğrusu sizce bu doğru olabilir mi ? kesin konusuyo

Canım doğrudur

Ben de aşkın geçici olduğuna inanıyorum

Zaten dünyevi aşklar gelip geçicidir baki olan sadece Allah aşkıdır

Aşklar da bitiyor bence yerinin dediği gibi cinsel olsun ya da başka bir şey olsun bağlılıklara bırakıyor

Kızlar demek 4 yıl içinde evlenmek gerek

Şimdi aşktan gözümüz başka bir şey görmüyor evlenmek istiyoruz

Ama 4 yıl sonra istemeyiz bence aşk bitince insan yeni heyecanlar arar

banada doğru gibi geldi canım belki aşk değilde hani nasılki birinden nefret etmiyosan seviyosundur öyle bi sevgiye bırakır gibime geliyo :26:

Kızlar demek 4 yıl içinde evlenmek gerek

Şimdi aşktan gözümüz başka bir şey görmüyor evlenmek istiyoruz

Ama 4 yıl sonra istemeyiz bence aşk bitince insan yeni heyecanlar arar

ben şahsen 3 sene nişanlı kaldım. eşim askere gitti geldi. evlendik. bi kızımız oldu. 3 yaşına girdi. yani toplamda 7 sene oldu tanışalı. hala ilk günkü gibi aşığım kocama. yani gerçek aşksa asla bitmez cnm. ama bi heves geçici bişeyse mutlaka biter diye düşünüyorum.

hee mumla arıyoruz karanlık bir yere giriyoruz mumla ahh nerde ki odunlar diye seçiyoruz öyle buluyoruz cıkcık sen mükemmeli buldun sanırım bizimkilere laf ettiğine göre aaydınlıkda seçtin heralde
bu kadar üstüne alındığına göre içlerinde en dertlisi sensin herhaldesizinkilere laf edilmicek gibi değilki daha da koruyosunuz birbinizin sevgilililerinin yaptığı hakaretleri,saygısızlıkları...ben aklımla seçtim şekerim merak ediyosan

bizimde tanısalı 5 yıl çıkalı da 1 yıl oldu.bızım işimiz o kadar karısıkkı..
suan asker martın sonunda ınsallah bıtecek.ama uzman cavusluk sınavına gırdı kazandı.yanı asker olarak devam edecek..
aılesı benı tam bılmıyor.benım aılemde supelenıyor ama ben evet var dıyemıyorum.
çunku kendı aılesıne demesını beklıyorum ve cıddı adım olacakmı onu beklıyorum.

bu arada ben engellı bırıyım ama konustugum cocukda hıc bırsey yok sevıyoruz bırbırımızı.bu konuda ılklerde cok sordum senın ıcın problem olucaksa hıc başlamadan bıtsın dıye ama banamısın demedı.bana duskun bılıyorum.babannesı benı gordu canlı olarak annesıne solemıs.annesı olmaz demıs bırde ıstanbuldayım ben onun aılesı antalyada.ıstanbul kızı bıze yaramaz demıs.aslen konyalı aılesı kapalı.ama benım aılemde kapalı ben calıstıgım ıcın dusunmedım suana kadar.

bılmıyorum ne olucak korkuyorum uzulmekten ıncılmekten.((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…