- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.881
sende mi brütüs
hepimiz öyleyiz bu ara nedense..
kız atla atla vaktin varken, sonra pişman olmazsın hem..
kızlarr kanaltürk izliyodum bi şeyler tartışıyolar herneyse adam dediki aşkın biyolojik ömrü 3yıl 6hafta 2gün müşş :26: şaşırdım doğrusu sizce bu doğru olabilir mi ? kesin konusuyo
Hem boyum uzamasa da sağlıklı bir şeymişşş mutlaka faydası olur
Canım doğrudur
Ben de aşkın geçici olduğuna inanıyorum
Zaten dünyevi aşklar gelip geçicidir baki olan sadece Allah aşkıdır
Aşklar da bitiyor bence yerinin dediği gibi cinsel olsun ya da başka bir şey olsun bağlılıklara bırakıyor
o zaman cumaya kadar katılacaklar kesinleşsin sonra çekilişi yaparız sonra da kargoya vermek için ortak bi gün kararlaştıralım hepimiz aynı gün kargoya verelim??
Kızlar demek 4 yıl içinde evlenmek gerek
Şimdi aşktan gözümüz başka bir şey görmüyor evlenmek istiyoruz
Ama 4 yıl sonra istemeyiz bence aşk bitince insan yeni heyecanlar arar
bu kadar üstüne alındığına göre içlerinde en dertlisi sensin herhaldehee mumla arıyoruz karanlık bir yere giriyoruz mumla ahh nerde ki odunlar diye seçiyoruz öyle buluyoruz cıkcık sen mükemmeli buldun sanırım bizimkilere laf ettiğine göre aaydınlıkda seçtin heralde
iyi canm yaaaa gıremıyorum ne zamandır ne var ne yok sızlerde benım hep aynı bacımselam naberrrrrrr
iyi canm yaaaa gıremıyorum ne zamandır ne var ne yok sızlerde benım hep aynı bacım
woowww super sonunda bulusuyosunuz demek canm senın adına cok sewındım bır kac gun uzaklasın bence bı yerlerden yer felan ayırtınvalla 2 gundur kimseyi goremiyorum buralarda pek gece konusmaları falan olmuyo :26: bizlerde iyiyiz cnm Allaha sukur.. bayramda geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?