- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.901
Selam kızlar ben geldim
Sınav sonuçları açıklanmış istediğim yer olmadı bu sefer 2 yıllık dış ticaret isterken tarih oldu ya benim amacım 2 yıllık herhangi bi bölüm bitirip ön lisans mezunu olmaktı
Neyse bu bölümüde hangi sebepten şutlicam bakalım
hosgeldın kuzummm :) sevındım senın adına benım kuzenımde aydın halkla ilişkiler kazanmışş 2 yıllık o da kararsz pek istemiyo :26:Selam kızlar ben geldim
Sınav sonuçları açıklanmış istediğim yer olmadı bu sefer 2 yıllık dış ticaret isterken tarih oldu ya benim amacım 2 yıllık herhangi bi bölüm bitirip ön lisans mezunu olmaktı
Neyse bu bölümüde hangi sebepten şutlicam bakalım
Tatlım çok sevindim senin adınatarihi kazaman iyi olmuş. 2 yıllık dış ticaretin önü pek açık değil zaten .Benim 2 adet dış ticaret uzmanlığı sertifikam var ona rağmen zamanında iş bulamamıştım .
Çok şükür şu an başka sektörde iş buldum ,çalışıyorum.
Önceki şutladıkların neydi tatlım ?
hosgeldın kuzummm :) sevındım senın adına benım kuzenımde aydın halkla ilişkiler kazanmışş 2 yıllık o da kararsz pek istemiyo :26:
Çocuk gelişimi , kamu ,coğrafya canım :)
Aslında coğrafyayı çok istemiştim onuda sevgilim için bıraktım bu sene
Aslında dönsem yine dönerimde bilmiyorum ki kararsızım
Canım ben bi sınavlara girmeye meraklıyım aman neresi olcak edicek diye...
İşte bi istediğim coğrafyaydı onuda bıraktım geldim ama bu seferkini 2 yıllık bi bölüm bitireyim diye girmiştim ama 2 yıllıklar olmadı gitti bu tarih tuttu
selamla herkese :))
düş hayırlı olsun belki bu bölümünü seversin :))
en azından birini bitir bari hobi olarak sınavlara girersin yine :))
Bitirdiğin hangisi var tatlım ?
Kaçıncı sınıfta bıraktın canım :44: coğrafyanın atamaları nasıl ? Çoçuk gelişimini neden bıraktın ki kuzum ya .Millet o bölüme girmek için nasıl yırtınıyor
Ben de seneye gireceğimend. müh. düşünüyorum .Ben ea öğrencisiydim ,puanım çok düşer mi ? Ayyy yeni sistem hakkında gram bilgim yok .
selam kızlarrr..
düş hayırlı olsun yeni bölümün..
ya keşke bende girseydim..seneye bende giricem ingilizce öğretmenliği için..
Sağol canım sende gir tabi dene kendini bellimi olur İngilizce öğretmenliği olur belki
bende meslek lisesi çıkışlıyım bu yüzden mecburen bölümümün devamını okudum..
ama ingilizcem hem iyidir hemde çok severim hayalimdi hep ingilizce öğretmeni olmak.. bakarsın olur :)
Hiçbirini bitirmedim ki canım
Zaten çocuk gelişimini istemiyordum ama lisedeki bölümüm çocuk gelişimiydi o yüzden gittim istemedim bıraktım.
Açık öğretim işte mezun olduğumdan beri sallanıyor canım isterse sınavlara giriyorum artık onu ne zaman bitiririm bilmem.
Coğrafyayıda 1. sınıfta bıraktım canım . Ben coğrafyanın atamaları nasıl bilmiyorum çünkü öğretmenlik yapmak gibi bi niyetim yoktu sadece sevdiğim bi bölümdü onun için okumak istedim ama onda da kalbimin sesini dinledim :44: öyle kaldı.
Niye olmasın canım olur tabi sen isteyip çalıştıktan sonra her şey olur.
Harç paralarına yazık tatlım :)gerçi sana diyorum ama ben de şu an senin gibiyim .
Ben de örgün bir okullu bitirdim ,bir de aöf işletmeye 3.deyim .Allahım içimde gram çalışma isteği yok .Aöf 'yi bitirmek ,örgünü bitirmekten çokkkkkk çok daha zor .
İnş seneye end. müh kazanırım da kaydımı sildiririm buradan .Yokkkkk çünkü bitmiyor okul
Dış ticaret için de 2 yıllık bir bölüm okumaya gerek yok .Bir sürü dış ticaret uzmanlığı kursu var:44: ona gidersin çok istersen tatlım.
Ben dış ticaret istediğimden değil canım yaşadığım şehirde 2 yer yazdım 2 yıllık.
Biri dış ticaret biride halkla ilişkiler:)
Dedim dış ticaret tutar inşallah yani sırf 2 yıllık mezun olayım diye istedim :)Yoksa meraklı değilim o bölümede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?