Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Coğrafya çanakkaledeydi canım şimdiki tutan tarih ise yaşadığım şehirde.
Zaten tercihlerimi hep yaşadığım şehirden yapmıştım bu sene.
Kısmet artık hayırlısı diyelim canım:)

Selam kızlar

Bu akşam iftardan sonra sevgilimle buluştuk önce bi kafede oturduk ondan sonra lunaparka gittik

Dönme dolaba bindiiiiik, çarpışan otolara bindiiiiik aşkıma çarptım sürekli

10 gündür görüşemiyorduk aşkımlaaa bugun 3 saatlik buluşma yetmedi tabi..

Neyse olsun bakalım :)

Bu arada Ben bi süre buralarda olmayacağım bayramda tatile gidiyoruzz

Hepinize iyi bayramlar

Hepinizi öpüyrum

giderayak nispetini de yaptın yahu
iyi tatiller iyi bayramlar canım..

iyi bayramlar canım
güzel bir şekilde geçir tatilini

semiramis çekiliş ne oldu canım?? :44:
kuzum kusuruma bakma ya fatihi uyandırmaya calısıyorum bi yandan bi yandan pc donup duruyo sinir oldum..valla ben en son kurabiyeme demiştim ben kuzenıme gidicem sen ilgilen katılacakların adını not et ben gelince çekiliş yaparız diye ama katılanda olmamış sanırım doğal olarak yazacak kımsede yok katılım olmadı nedense ya

anladım canım neyse kurban bayramında yaparız bizde o zaman..

Ay kızlar uyumak üzereyim ama bi şey var sinir oluyorm

Sevgilim 3. sınıfa geçti babam hala bölümünü beğenmiyor yaw

İşletme okuyor benimki

Komşu kızımız işletme kazanmış babam başladı yine işletme bölümünü kötülemeye

Babama göre hukuktan başka iyi bölüm yok ya

Eee sevgilim de haliyle senin baba seni bana vermeyecek gör bak diyo

Ay beni kızdırmasınlar ya cocuga bu saatten sonra hukuk kaazan da hukuk oku diyecek halim yok ya

kafamı dağıtmak için dinlediiğim şarkılara bak ya

[video=youtube;_VWdFinfyLg]http://www.youtube.com/watch?v=_VWdFinfyLg&feature=related[/video]

hür doğdum hür yaşarım kime ne kime
sanane sananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

delirdim iyice ya

Benimde sekiz aylik bi iliskim var.. Aslinda bir bucuk yil da denilebilir ama tam baslangicdan bu yana sekiz aylik:) ALLAH sonumuzu hayra getire

Son düzenleme:
Benimde sekiz aylik bi iliskim var.. Aslinda bir bucuk yil da denilebilir ama tam baslangicdan bu yana sekiz aylik:) ALLAH sonumuzu hayra getire
hosgeldın aramıza cnmmm kimler buralarda bakalımmmmm benım canım sıkkın yaaa annem bayramın ikinci günü daha calısmaya baslayacakmışş bende mal mal takılıcam eve sıkıntıdan patlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…