- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.921
Tatlım 2 yıllık bölümleri ,genelde meslek lisesi çıkışlıları dolduruyormuş diye duymuştum .Belki ondan olmadı .
Bence en mantıklısı cografyaya devam etmenseneye de girip ,kendi yaşadığın şehirde bir bölümü tuturursan, 2 sini birlikte okursun .
Tanrım hepimizin gönlümüze göre verir inş
Selam kızlar
Bu akşam iftardan sonra sevgilimle buluştuk önce bi kafede oturduk ondan sonra lunaparka gittik
Dönme dolaba bindiiiiik, çarpışan otolara bindiiiiik aşkıma çarptım sürekli
10 gündür görüşemiyorduk aşkımlaaa bugun 3 saatlik buluşma yetmedi tabi..
Neyse olsun bakalım :)
Bu arada Ben bi süre buralarda olmayacağım bayramda tatile gidiyoruzz
Hepinize iyi bayramlar
Hepinizi öpüyrum
Selam kızlar
Bu akşam iftardan sonra sevgilimle buluştuk önce bi kafede oturduk ondan sonra lunaparka gittik
Dönme dolaba bindiiiiik, çarpışan otolara bindiiiiik aşkıma çarptım sürekli
10 gündür görüşemiyorduk aşkımlaaa bugun 3 saatlik buluşma yetmedi tabi..
Neyse olsun bakalım :)
Bu arada Ben bi süre buralarda olmayacağım bayramda tatile gidiyoruzz
Hepinize iyi bayramlar
Hepinizi öpüyrum
kuzum kusuruma bakma ya fatihi uyandırmaya calısıyorum bi yandan bi yandan pc donup duruyo sinir oldum..valla ben en son kurabiyeme demiştim ben kuzenıme gidicem sen ilgilen katılacakların adını not et ben gelince çekiliş yaparız diye ama katılanda olmamış sanırım doğal olarak yazacak kımsede yok katılım olmadı nedense yasemiramis çekiliş ne oldu canım?? :44:
kuzum kusuruma bakma ya fatihi uyandırmaya calısıyorum bi yandan bi yandan pc donup duruyo sinir oldum..valla ben en son kurabiyeme demiştim ben kuzenıme gidicem sen ilgilen katılacakların adını not et ben gelince çekiliş yaparız diye ama katılanda olmamış sanırım doğal olarak yazacak kımsede yok katılım olmadı nedense ya
Benimde sekiz aylik bi iliskim var.. Aslinda bir bucuk yil da denilebilir ama tam baslangicdan bu yana sekiz aylik:) ALLAH sonumuzu hayra getire
hosgeldın aramıza cnmmmBenimde sekiz aylik bi iliskim var.. Aslinda bir bucuk yil da denilebilir ama tam baslangicdan bu yana sekiz aylik:) ALLAH sonumuzu hayra getire
atroşum sen napıyosun bakıyımmmmen heyecanlı,en toz pembe,enn enn mutlu saatlerini günlerini yaşadığın günlerindesin ilişkinin
gwencımmmm tatile yarın mı gidiyosunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?