- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.941
atroşum sen napıyosun bakıyımmmm
ay ben özlerim senı kızz arar valla gözlerimmmyarın aksam insallah cnm yola cıkıyoruz 10 gun veya daha fazla yokum buralarda
ay ben özlerim senı kızz arar valla gözlerimmm
kuzum onu hatırlatacak herseyden uzak dur acıklı şarkılar dinleme bol bol sananeli bananeli şarkılar dinle şöyle hareketli falan kendinle ilgilen şöyle süslen Allahın senı nekadar kusursuz yarattıgını düşün çık bi gez arkadaslarınla yaher gece moralimi bozulucak bişiler buluyorum ya
çok gerginim desem yeridir sanki bir çemberdeyim dönüp dönüp kendi eksenimde tekrar aynı noktaya geliyorum içimde ki aşkı küllendirmeye çalışıyorum olmuyor
ama kendi kendime karar verdim artık ondan bahsetmicem
ve şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler modundayım
tatlım bikacgundur sayfa baya sessiz ama bayram dolayısıyla olabilir ben bile bugun temizlik yaptımm kac saattcanım ya valla bende ozlerim kac sayfa dolar ben gelene kdr kimbilir
kuzum onu hatırlatacak herseyden uzak dur acıklı şarkılar dinleme bol bol sananeli bananeli şarkılar dinle şöyle hareketli falan kendinle ilgilen şöyle süslen Allahın senı nekadar kusursuz yarattıgını düşün çık bi gez arkadaslarınla yaben senı tanıdıgım kadarıyla benım gibi pek çevren yok yani olsa bile sen genelde dört duvar arasına kendını hapsetmişsinn kendını değersiz hissediyosun ayrıca ben sende o psikolojiyi gördüm
tatlım bikacgundur sayfa baya sessiz ama bayram dolayısıyla olabilir ben bile bugun temizlik yaptımm kac saatt
tatlım bikacgundur sayfa baya sessiz ama bayram dolayısıyla olabilir ben bile bugun temizlik yaptımm kac saatt
benim bu yıl canım temizlik bile yapmak istemiyor bugün canım kolumu kıpırdatmak bile istemedi yaww zorla odamı temizledim işte
bir de akşam teyzemlerde yemekteydik zaman geçmedi ayoll çok kalabalık ve gürültülüydü zaten sevmediğim bir şahısda ordaydı sinir odlum ona da
hosgeldın canımmmmBen geldimm
kız kendini bırakma oyle canlan azcık
kıyamam aynen son günlerde fatihle konusuyoruz genelde o yüzden ben pek yazamıyorum kulüpte geldiğimde yazdıgımdada pek kımse olmuyo ama atroş sen berceste genelde buralardasınızevet son gunlerde kimseyi bulamıyorum bende giriyom yazıyom cevap gelmeyince cıkıyorum bakıyorum sonra yazılmıs falan herkes bir tarafda bulusamadık bi
canlanamıyorum canım birilerinde kaldı pöfff arada içim öyle melankolik oluyor ki anlatamıyorum hiç bişiyi yaaa
bu topikde zır zır ağlayan bi ben mi varım ya dertli hep çok kavga eden ayrılan sevgilisinden ben varım sanırım
bende öyleyım moralim bozuk olunca canım bişe yapmak istemezzbenim bu yıl canım temizlik bile yapmak istemiyor bugün canım kolumu kıpırdatmak bile istemedi yaww zorla odamı temizledim işte
bir de akşam teyzemlerde yemekteydik zaman geçmedi ayoll çok kalabalık ve gürültülüydü zaten sevmediğim bir şahısda ordaydı sinir odlum ona da
kıyamam aynen son günlerde fatihle konusuyoruz genelde o yüzden ben pek yazamıyorum kulüpte geldiğimde yazdıgımdada pek kımse olmuyo ama atroş sen berceste genelde buralardasınız
hosgeldın canımmmmayrılmışsınız okudummm telden bi gelişme var mı :26:
kıyamam aynen son günlerde fatihle konusuyoruz genelde o yüzden ben pek yazamıyorum kulüpte geldiğimde yazdıgımdada pek kımse olmuyo ama atroş sen berceste genelde buralardasınız
hepimiz oyleydik cnm biliyon ama cok fazla takmamak gerekiyor eger kesin bitirdiysen arkada bırakmaya gayret gostericeksin yoksa kendini bunaltırsın zor tabi ama geciyor bir sekilde
topiğimizin barbiesi olmayacak uzun bi süree yaniiiben buraya kazık caktım ama yokum işte yarından sonra hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?