Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aslında bence herkes giriyor kimseyi bulamayınca sayfayı terkediyor ben öyle düşünüyorum
ben hep geceleri giriyorum hep semiramis,ben ve gwen,berceste buralarda bi bizmiyiz ayol gece kuşu
aynen yaa benım gözüme sabaha kadar uyku girmiyo ertesi günde öğlende zor kalkıyorum o ayrı konuuu

hayırlısı olsun yaaa..buarada okul işi noldu kuzum sende sınavlara grmiştinn dmiii :26:

küfür etti bana ya dahası mı var? Büyük konuşmuyayım ama asla olmaz bi daha, çok kararlıyım... evet cnm girdim tercih vrmedim ama onunda ayrı bi stresi var herkes kızıyo niye vermedn die..bi sene dha hazırlanmak istedm sakn bi kafayla.. sen napıosun nasıl gdiyo?

iyi gidiyo bnm cnm ya nolsun iştee bildiğin gibiii evlilik adına henüz bi gelişme yok yani alıştım artıkın

canım tabiiki bu saatten sonra okulu bırak hukuk oku diyemezsin.. babanda kabullenmek zorunda sevgilini böyle.. sonuçta ipsiz sapsız işsiz güçsüz değil bi amacı gayesi var..
ama sevgilin korksun yinede korku iyidir.. erkekler korkmazsa bi halt yapmazlar..

evet gerçekten öyle bi erkegın üzerine gittikçe kaçmaya başlıyoo bu erkekler cok tuhaflar yaa çözülmesi zorr

aynen öyle canım bak ben nasıl sahiplendim kocammış ya da nişanlımmış gibi sevdim sahiplendim..
iş bul evlenelim artık diye diye dilimde tüy bitti halbuki evlenmeyi kafama sokan oydu ama öyle bi hal aldıki bu ilişki o evlenmek istemeyen gezmek tozmak peşinde olan adam oldu bense evilik delisi olan ve karşımdaki sorumsuz kişiliği adam etmeye çalışan evde kalmış kızlar gibi oldum.. bu durumda da benim öküz sevgilim öyle bir saldıki kendini.. e neden salmasın karşısında herşeyi düşünen herşeyi plana sokan bi saftirik vardı ve onu ölesiye seviyodu.. sevgimden de emindi bunun rahatlığı da vardı tabii..
off of düşündükçe deliriyorum ben nasıl bu kadar veren taraf oldum..
nasıl bu kadar şeye katlandım hatta bütün bunların üstüne azarı yiyen taraf oldum..
ben bütün bunlara sınav gözüyle baktım aslında.. bu yüzden bugünlerde geçecek ve biz çok mutlu olucaz, eski sevdiğim adamda geri dönecek ilk çıkmaya başladığımız zamanlardaki gibi olacak diye bekledim ama avucumu yaladım malesef.. son bir senem resmen kabus gibiydi ve ben ondan önceki 1 senedeki sevgilimi aradım ama gelmedi o adam.. ben kendimi kandırmıştım..

Son düzenleme:

Sanirim biz de su an ayni seyi yasiyoruz..
Bek ac ay once evlenelim diye tutturan sevgilim simdi bana 1 sene daha geciktirelim diyor
Yani 3 seneye olur diyorduk simdi 4 seneye cikardi..
Neden diyorum neden 1 sene daha ?
Dogru durust cvp yok.
BEn de 25 imden once senle evlenmiyorum buyur napiyorsan yap dedim.
25 yasima 6 yil var

kızlar yurtdısından ablam geldı bılıyosunuz oğlu kucuk ve bılgısayara AKsamları gıremıyorum hıc bazen gırıyorum oyun oynucam dıye pat elımden alıyor ozledım sızlerı

Bence
Bence iliskilerde kacan kovalaniyor mantigi yok yada üstune düsunce geri cekecek.ama hicbirseyde eskisi gibi olmuygor .8senede kimi zaman kirdik doktuk kalbimizi ama ertesi gun kaldigimiz yerden devam ettik.tabiki ertesi oldu gun kimi uzun zaman oldu ama hep atlattik.kacsan kovalamayacak adam kilini kipirdatmaz.üstune dus dusme o kisinin yapisina bagli,degisik varlikltelden yaziyorum kusura bakmyn yanlislar icinnar.

Son düzenleme:

siz çok kalmazsınız canım evlenirsiniz okul bitince bence..

doğrudur.. benim bu işteki tek hatam ayrılığı dilime çok dolamam ve kısa sürede çok kez ayrılığı istemem oldu.. oda zaten tek hatam bu olduğu için bunu öne sürdü her kavgada..
ama önceki ayrılıklarım blöftü oda biliyodu bikaç gün sonra ya da bi hafta sonra kafamı toplayınca geri dönerdim..
ama bu seneki ayrılıklar ciddiydi hepsinde ciddi ayrıldım ama adam son ayrılıp barışmamızdan sonra bile ben hiçbir ayrılığı ciddiye almadım ki biz kopamayız dedi..
hatta bu ayrılığımızda bile ayrılma benden pişman olacaksın deme ukalalığını bile yaptı.. gayet emin yani kendisinden..

4 yıllık ılıskım var ama evlenmek ıcın 2 yılım var :) Ben 26-27 yasından once evlenmeye karsıyım yaa hep kucukken bıle hayalım oyleydı ve galıba oyle olacak :)

Bayramınız;

Baklava yufkası kadar şeffaf, şeker kadar tatlı, ve öpülecek eller para dolu olsun

İyi bayramlar kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…