- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.961
yaa öyle olmuyor işte tam unutucam belkide kendini hatırlatıryor bana
aynen yaa benım gözüme sabaha kadar uyku girmiyo ertesi günde öğlende zor kalkıyorum o ayrı konuuuaslında bence herkes giriyor kimseyi bulamayınca sayfayı terkediyor ben öyle düşünüyorum
ben hep geceleri giriyorum hep semiramis,ben ve gwen,berceste buralarda bi bizmiyiz ayol gece kuşu
hayırlısı olsun yaaa..buarada okul işi noldu kuzum sende sınavlara grmiştinn dmiii :26:hoşbulduk canım evet ayrıldık..yok bi gelişme, dün eve gelirken gördüm eğdi kafasını önüne o kadar.. bitirdim ben artık boşverçok kırgınımm
hayırlısı olsun yaaa..buarada okul işi noldu kuzum sende sınavlara grmiştinn dmiii :26:
iyi gidiyo bnm cnm ya nolsun iştee bildiğin gibiii evlilik adına henüz bi gelişme yok yani alıştım artıkınküfür etti bana ya dahası mı var? Büyük konuşmuyayım ama asla olmaz bi daha, çok kararlıyım... evet cnm girdim tercih vrmedim ama onunda ayrı bi stresi var herkes kızıyo niye vermedn die..bi sene dha hazırlanmak istedm sakn bi kafayla.. sen napıosun nasıl gdiyo?
iyi gidiyo bnm cnm ya nolsun iştee bildiğin gibiii evlilik adına henüz bi gelişme yok yani alıştım artıkın
Ay kızlar uyumak üzereyim ama bi şey var sinir oluyorm
Sevgilim 3. sınıfa geçti babam hala bölümünü beğenmiyor yaw
İşletme okuyor benimki
Komşu kızımız işletme kazanmış babam başladı yine işletme bölümünü kötülemeye
Babama göre hukuktan başka iyi bölüm yok ya
Eee sevgilim de haliyle senin baba seni bana vermeyecek gör bak diyo
Ay beni kızdırmasınlar ya cocuga bu saatten sonra hukuk kaazan da hukuk oku diyecek halim yok ya
evet gerçekten öyle bi erkegın üzerine gittikçe kaçmaya başlıyoo bu erkekler cok tuhaflar yaa çözülmesi zorro da olur canım hayırlısıyla sıkma canını yterki, üstüne de fazla düşme ne kadar düşersen o kdar hayal kırıklığına uğruyosun..
evet gerçekten öyle bi erkegın üzerine gittikçe kaçmaya başlıyoo bu erkekler cok tuhaflar yaa çözülmesi zorr
evet tatlımm bayramda sende benım gibi ev kuşu musunnnaynen =) fazla yüz vermemek bide kaybetme korkusunu yaşatmak lazım her daim..
evet gerçekten öyle bi erkegın üzerine gittikçe kaçmaya başlıyoo bu erkekler cok tuhaflar yaa çözülmesi zorr
aynen öyle canım bak ben nasıl sahiplendim kocammış ya da nişanlımmış gibi sevdim sahiplendim..
iş bul evlenelim artık diye diye dilimde tüy bitti halbuki evlenmeyi kafama sokan oydu ama öyle bi hal aldıki bu ilişki o evlenmek istemeyen gezmek tozmak peşinde olan adam oldu bense evilik delisi olan ve karşımdaki sorumsuz kişiliği adam etmeye çalışan evde kalmış kızlar gibi oldum.. bu durumda da benim öküz sevgilim öyle bir saldıki kendini.. e neden salmasın karşısında herşeyi düşünen herşeyi plana sokan bi saftirik vardı ve onu ölesiye seviyodu.. sevgimden de emindi bunun rahatlığı da vardı tabii..
off of düşündükçe deliriyorum ben nasıl bu kadar veren taraf oldum..
nasıl bu kadar şeye katlandım hatta bütün bunların üstüne azarı yiyen taraf oldum..
ben bütün bunlara sınav gözüyle baktım aslında.. bu yüzden bugünlerde geçecek ve biz çok mutlu olucaz, eski sevdiğim adamda geri dönecek ilk çıkmaya başladığımız zamanlardaki gibi olacak diye bekledim ama avucumu yaladım malesef.. son bir senem resmen kabus gibiydi ve ben ondan önceki 1 senedeki sevgilimi aradım ama gelmedi o adam..ben kendimi kandırmıştım..
aynen öyle caným bak ben nasýl sahiplendim kocammýþ ya da niþanlýmmýþ gibi sevdim sahiplendim..
iþ bul evlenelim artýk diye diye dilimde tüy bitti halbuki evlenmeyi kafama sokan oydu ama öyle bi hal aldýki bu iliþki o evlenmek istemeyen gezmek tozmak peþinde olan adam oldu bense evilik delisi olan ve karþýmdaki sorumsuz kiþiliði adam etmeye çalýþan evde kalmýþ kýzlar gibi oldum.. bu durumda da benim öküz sevgilim öyle bir saldýki kendini.. e neden salmasýn karþýsýnda herþeyi düþünen herþeyi plana sokan bi saftirik vardý ve onu ölesiye seviyodu.. sevgimden de emindi bunun rahatlýðý da vardý tabii..
off of düþündükçe deliriyorum ben nasýl bu kadar veren taraf oldum..
nasýl bu kadar þeye katlandým hatta bütün bunlarýn üstüne azarý yiyen taraf oldum..
ben bütün bunlara sýnav gözüyle baktým aslýnda.. bu yüzden bugünlerde geçecek ve biz çok mutlu olucaz, eski sevdiðim adamda geri dönecek ilk çýkmaya baþladýðýmýz zamanlardaki gibi olacak diye bekledim ama avucumu yaladým males
ef.. son bir senem resmen kabus gibiydi ve ben ondan önceki 1 senedeki sevgilimi aradým ama gelmedi o adam..ben kandýrmýþtým..
Sanirim biz de su an ayni seyi yasiyoruz..
Bek ac ay once evlenelim diye tutturan sevgilim simdi bana 1 sene daha geciktirelim diyor
Yani 3 seneye olur diyorduk simdi 4 seneye cikardi..
Neden diyorum neden 1 sene daha ?
Dogru durust cvp yok.
BEn de 25 imden once senle evlenmiyorum buyur napiyorsan yap dedim.
25 yasima 6 yil var
Bence
Bence iliskilerde kacan kovalaniyor mantigi yok yada üstune düsunce geri cekecek.ama hicbirseyde eskisi gibi olmuygor .8senede kimi zaman kirdik doktuk kalbimizi ama ertesi gun kaldigimiz yerden devam ettik.tabiki ertesi oldu gun kimi uzun zaman oldu ama hep atlattik.kacsan kovalamayacak adam kilini kipirdatmaz.üstune dus dusme o kisinin yapisina bagli,degisik varlikltelden yaziyorum kusura bakmyn yanlislar icinnar.
evet tatlımm bayramda sende benım gibi ev kuşu musunnn
Bayramınız;
Baklava yufkası kadar şeffaf, şeker kadar tatlı, ve öpülecek eller para dolu olsun
İyi bayramlar kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?