- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.981
selam millet
anzer bi yerlerde onla ilgili bişi duyduysan düşündüysen filan ondandır, takma kafaya :))
selam juno
anzer onunla ilgili bişi duyucak olabilirsin
olabilir canım neyse hayırlısı..
en son babasının öldüğünü duymuştum ama başsağlığı dileyememiştim bu son ayrıldığımla çıkıyoduk kızar mızar diye.. ne salakmışım halbuki ölüm bu yanında olmam lazımdı..
selam attaractivecim :))
anzer takma kafana, zaten böyle rüyalar üzerinde fazla düşünmemek lazımmış, hayra yor geç.
yanında olman gerektiğine sen karar verirsin ama bir baş sağlığı dilemeliydin ölüm bu
ama sen yine de rüyaları yorma dicem de kendim napıyorum acaba kaç oldu rüyamda aldatıldığımı görüyorum diyorum ekndi kendime bu bir haberci rüya mı acaba:2:
ben üst üste aldatıldığımı görüyorum mesela aslında kafama takmamaya çalışıyorum ama olmuyor bir de üstüne onun hareketlerini görüyorum ilgisiz ilgisiz falan diyorum belkide başka birine aşık oldu aklıma hakim olmıyorum geliyor aklıma yani
neyse yani zaten artık bana yol verdi istediğini yapabilir
yanında olman gerektiğine sen karar verirsin ama bir baş sağlığı dilemeliydin ölüm bu
ama sen yine de rüyaları yorma dicem de kendim napıyorum acaba kaç oldu rüyamda aldatıldığımı görüyorum diyorum ekndi kendime bu bir haberci rüya mı acaba:2:
Ramazan bayramınız mübarek olsun ahali. iyi bayramlar..
Ben geldim kızlarrr
Bayramınız mübarek olsun :)
hoşgeldin canım
senin de bayramın mübarek olsun
sağol canım:)
Ee kızlar ne var ne yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?