Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

merhaba bayram şekerleri
arife gecesi diye kimse girmemiş sanırım ee malum herkes bayram hazırlığında
herkesin bayramı mübarek olsun kutlu olsun bal şeker gibi geçsin
ölüyorum yorgunluktan bütün günümü temizlikle ve alışverişle geçirdim deli gibi tekrar çıktım bide alışverişe eve gelince de şu ana kadar temizlik yaptık aileccekk çok yorgunum daha ojemi sürücem duşumu alıcam pış pışlayıp kendimi uyucam ve erken kalkıcam:)

Son düzenleme:
inşallah...
kızlar ben bikaç gündür eski sevgilimi görüyorum rüyamda ve sinir olmaya başladım..
bu son ayrıldığım değil ondan önce 5 ay kadar biriyle çıkmıştım onu görüyorum nedense.. hiç bir şekilde aklıma da gelmedi ama nedense üstüste güzel bi şekilde rüya görüyorum onunla ilgili..

selam millet

anzer bi yerlerde onla ilgili bişi duyduysan düşündüysen filan ondandır, takma kafaya :))

selam canım..
hiç bişeyde düşünmedim duymadım onunla ilgili, ondan sinir oldum zaten.. ama üstüste görünce gittim face ine baktım bi kız eli var bi çocuğun yüzünü tutuyo o çocuk eski sevgilim mi,

yoksa netten bulunan bi avatar resmi mi anlayamadım..

selam juno
anzer onunla ilgili bişi duyucak olabilirsin

olabilir canım neyse hayırlısı..
en son babasının öldüğünü duymuştum ama başsağlığı dileyememiştim bu son ayrıldığımla çıkıyoduk kızar mızar diye.. ne salakmışım halbuki ölüm bu yanında olmam lazımdı..

selam attaractivecim :))

anzer takma kafana, zaten böyle rüyalar üzerinde fazla düşünmemek lazımmış, hayra yor geç.

yanında olman gerektiğine sen karar verirsin ama bir baş sağlığı dilemeliydin ölüm bu
ama sen yine de rüyaları yorma dicem de kendim napıyorum acaba kaç oldu rüyamda aldatıldığımı görüyorum diyorum ekndi kendime bu bir haberci rüya mı acaba:2:

selam attaractivecim :))

anzer takma kafana, zaten böyle rüyalar üzerinde fazla düşünmemek lazımmış, hayra yor geç.

öyle yapıcam artık..

yanında olmak derken başsağlığını demek istedim işte.. ben rüyalara önem veririm kafaya da takarım hele ki üst üste görmüşsem..

ben üst üste aldatıldığımı görüyorum mesela aslında kafama takmamaya çalışıyorum ama olmuyor bir de üstüne onun hareketlerini görüyorum ilgisiz ilgisiz falan diyorum belkide başka birine aşık oldu aklıma hakim olmıyorum geliyor aklıma yani
neyse yani zaten artık bana yol verdi istediğini yapabilir

düşünmemek en iyisi sanırım.. yoksa öyle mi böyle mi diye düşünmekten kafayı yer insan..

yok canımmm
kkda sürekli aldatılmayla ilgili konular görüyoruz ya ondandır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…