- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.001
ben aynı asker yolu beklemekteyim
ders çalışarak kendime bakımlar yaparak vakit geçiriyorum
sende ne var ne yok
topikçiğiminn tüm güzelliklerinin bayramını en içten dileklerimle kutluyorummmmmmmm mutlu, güzel, süper bi bayram geçirin inşallah
topikçiğiminn tüm güzelliklerinin bayramını en içten dileklerimle kutluyorummmmmmmm mutlu, güzel, süper bi bayram geçirin inşallah
napıyosun fıstıgım yahu yoksun topikte özledim eski muhabbetlerimiziii kpssye cok sıkı hazırlanıyosun sanırım gözüme çarpıyooosağol canımmm
hepiciğinizin bayramı mübarek olsunnn
neden kız ben bugun cok mutluyum çarşamba gününe labaratuarda çalışmaya başlıyorum aynı fabrikada benım ıcın bayram bugündüamin sağol canımda hiççç bayram havası yok ya :26:
neden kız ben bugun cok mutluyum çarşamba gününe labaratuarda çalışmaya başlıyorum aynı fabrikada benım ıcın bayram bugündü
napıyosun fıstıgım yahu yoksun topikte özledim eski muhabbetlerimiziii kpssye cok sıkı hazırlanıyosun sanırım gözüme çarpıyooo
neden kız ben bugun cok mutluyum çarşamba gününe labaratuarda çalışmaya başlıyorum aynı fabrikada benım ıcın bayram bugündü
evet tatlım şükürler olsunnn inşallah senınde gönlünden geçen herşey olurranammm sen hep istiyodun bunu yaa bak gördün mü Allah gönlüne göre vermiş temiz kalpli arkadaşım
iyiyim bende kuzucuğumm olsun ya çalış bol bol sonra rahat et bi ömürr :) bende hint bülbülüne kafayı taktım ya almak ıstıyorum ama kuşlardan korkuyorum ben fikir almak ıcın konu actım umarım ilgilenenler olurr :26:iyiyim fıstığım sen napıyosunevet ya kpss ye bi daldım dalış o dalış pek uğrayamıyorum kuzum buralara..ben de çok özlüyorum ama napiim vakit gittikçe daralıyo, sınava yoğunlaşmaya çalışıyorum. durumları biliyosun, bu sene kazanmak zorundayım yeni bi hayat için.
sağol canım sen neler yapıyosun aranız nasılllloo hayırlısı olsun inşallah hep böyle mutlu olursunn
sağol canım sen neler yapıyosun aranız nasıllll
sağol kuzum senınde bayramın kutlu olsunnnnnkızlar hepinizin bayramını kutluyorum öpüyorum sizleri
anlayamadım tam kuzenımin yazmıssın senın kuzenının yanına mı gelmişş kuzenın erkek miiiyi sayılmaz bütün gün kavga edip duruyoruz bayramada kavgalı girdik iyi miiitam aramız düzeldi diyoruz bu sefer başka konu gecenin bu saatinde buraya gelmiş kuzenimin yanına ve bana haber vermeden bi dönerken mesaj atıyo burdaydım dönüyorum diye madem giderken danışmadın şimdi neden dönüyorum diye haber veriyosun ki dedim neyse hadi dedim bayram alttan alıyım özür dilerim aşkım hata bende neden geldiğini bilmeden patladım peki şimdi soruyorum neden geldin bu saatte buralara dediim gözlerim çok sızlıyo uykum var iznin olursa uyucam dediiii inanamıyorum ya
anlayamadım tam kuzenımin yazmıssın senın kuzenının yanına mı gelmişş kuzenın erkek mii
haber vermese bende kızardım çünkü benı öyle alıştırdı her yaptıgını söyler oraya gidiyorum hatta kımler varsa isimlerine kadar söyler o yüzden söylemedıgınde kızarım yani..ama bayramın hatırına büyütme istersen yarın normal sıcak bi şekilde konuss bayramınız zehir olmasınevet canım erkek benim kuzenim anne tarafından onun da kuzeni oluyo anne tarafından benim teyzemin oğlu onun dayısının oğlu ortak kuzenneyse o öyle yazınca bya sinirlendim agzıma geleni söyledim bi açıklama yapmışşş ama inanmıyorumm hala uyuyabilir miyim diyo ya geber yat diyesim geldi diyemedim uyu. yazdım
haber vermese bende kızardım çünkü benı öyle alıştırdı her yaptıgını söyler oraya gidiyorum hatta kımler varsa isimlerine kadar söyler o yüzden söylemedıgınde kızarım yani..ama bayramın hatırına büyütme istersen yarın normal sıcak bi şekilde konuss bayramınız zehir olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?