Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben aynı asker yolu beklemekteyim
ders çalışarak kendime bakımlar yaparak vakit geçiriyorum
sende ne var ne yok

Bende 8 günlük çalışmamı bugün bitirmiş bulunmaktayım :)
Ayaklarımda hal derman kalmadı ama hala fink fink gezme peşindeyim kafa dağıtıyorum kafa dağıtırkende ayaklarımın üstüne basamıcak duruma geliyorum
Yeni kararlar aldım uygulamakta kararlıyım :)
Bakalım gelecek günlerimi bekliyorum sabırsızlıkla:)

topikçiğiminn tüm güzelliklerinin bayramını en içten dileklerimle kutluyorummmmmmmm mutlu, güzel, süper bi bayram geçirin inşallah

napıyosun fıstıgım yahu yoksun topikte özledim eski muhabbetlerimiziii kpssye cok sıkı hazırlanıyosun sanırım gözüme çarpıyooo

iyiyim fıstığım sen napıyosun evet ya kpss ye bi daldım dalış o dalış pek uğrayamıyorum kuzum buralara..ben de çok özlüyorum ama napiim vakit gittikçe daralıyo, sınava yoğunlaşmaya çalışıyorum. durumları biliyosun, bu sene kazanmak zorundayım yeni bi hayat için.

iyiyim bende kuzucuğumm olsun ya çalış bol bol sonra rahat et bi ömürr :) bende hint bülbülüne kafayı taktım ya almak ıstıyorum ama kuşlardan korkuyorum ben fikir almak ıcın konu actım umarım ilgilenenler olurr :26:

sağol canım sen neler yapıyosun aranız nasıllll

iyi sayılmaz bütün gün kavga edip duruyoruz bayramada kavgalı girdik iyi miii tam aramız düzeldi diyoruz bu sefer başka konu gecenin bu saatinde buraya gelmiş kuzenimin yanına ve bana haber vermeden bi dönerken mesaj atıyo burdaydım dönüyorum diye madem giderken danışmadın şimdi neden dönüyorum diye haber veriyosun ki dedim neyse hadi dedim bayram alttan alıyım özür dilerim aşkım hata bende neden geldiğini bilmeden patladım peki şimdi soruyorum neden geldin bu saatte buralara dediim gözlerim çok sızlıyo uykum var iznin olursa uyucam dediiii inanamıyorum ya

anlayamadım tam kuzenımin yazmıssın senın kuzenının yanına mı gelmişş kuzenın erkek mii

anlayamadım tam kuzenımin yazmıssın senın kuzenının yanına mı gelmişş kuzenın erkek mii

evet canım erkek benim kuzenim anne tarafından onun da kuzeni oluyo anne tarafından benim teyzemin oğlu onun dayısının oğlu ortak kuzen neyse o öyle yazınca bya sinirlendim agzıma geleni söyledim bi açıklama yapmışşş ama inanmıyorumm hala uyuyabilir miyim diyo ya geber yat diyesim geldi diyemedim uyu. yazdım

haber vermese bende kızardım çünkü benı öyle alıştırdı her yaptıgını söyler oraya gidiyorum hatta kımler varsa isimlerine kadar söyler o yüzden söylemedıgınde kızarım yani..ama bayramın hatırına büyütme istersen yarın normal sıcak bi şekilde konuss bayramınız zehir olmasın

ama o benim en ufak hatamda bu kadar alttan almıyo almıcam işte hakediyo bu sefer iyi geceler sevgilim yazmı,ş dilemekle olmuyo iyi geçirtmek önemli yazdım sustu kapatıcam telefonu yarın bütün gün açmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…