- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.021
yine sen bilirsin ama özellikle tel kapatmak işi daha cok yokuşa sürmekten baska bi işe yaramazzzama o benim en ufak hatamda bu kadar alttan almıyo almıcam işte hakediyo bu seferiyi geceler sevgilim yazmı,ş dilemekle olmuyo iyi geçirtmek önemli yazdım sustu kapatıcam telefonu yarın bütün gün açmıcam
yine sen bilirsin ama özellikle tel kapatmak işi daha cok yokuşa sürmekten baska bi işe yaramazzz
sizin evlilik meselesı noldu kuzumm söz nişan hazırlığı falan başladı mı :26:haklısınkapatmıcam zaten o kdr safımki iki yeminine kanıyorum :26: yeminler etmiş ve gerçekten iyi değilim gözlerim çok sızlıyo nolr trip atmada uyuym yarın konusuruz yazmış kıyamadım peki yazdım uzatmadım ama her sefernde böyle kıçını dönüp uyuyamaz beyefendi yarın hatırlatsam iyi olck sanırım
iyiyim bende kuzucuğumm olsun ya çalış bol bol sonra rahat et bi ömürr :) bende hint bülbülüne kafayı taktım ya almak ıstıyorum ama kuşlardan korkuyorum ben fikir almak ıcın konu actım umarım ilgilenenler olurr :26:
sizin evlilik meselesı noldu kuzumm söz nişan hazırlığı falan başladı mı :26:
babanı dinle okulunu bitir canım bencede..bizde kendı aramızda yapmayı planlıyoruz ama diğer konularda bi gelişme yok bende acele etmıorum zaaman herşeyin ilacıdır bakalım bize neyi gösterecekhayır maalesef onun ailesi sürekli söylüyo niyetimiz belli olsun söz yapalım diye benimkiler hala okul bitsinki düşünceler fikirler değişiyo mu aynı mı karalı mısınız birbirlerini biraz daha tanısınlar taraftarı özelliklede babam okulun bitmesini şart kkoştu :26: bu arada yüzüklerimiz vardı kendi aramızda taktığımız ben babama söz verdiğimden takmıyorum o takıyo hiç çıkarmıyo gördükçe parmağında mutlu oluyorum nedensepeki ya siz canım :)
babanı dinle okulunu bitir canım bencede..bizde kendı aramızda yapmayı planlıyoruz ama diğer konularda bi gelişme yok bende acele etmıorum zaaman herşeyin ilacıdır bakalım bize neyi gösterecek
kuzum bosver görüşme ne diyecekleri belli başını şişirir davayı çek diye bunca yıl aramayan insanın aklına şimdimi gelmişsin ? kimse kimseye zorla bişe yaptıramaz evine gelmek sıkar birazsemiramisçim sen durumları biliyosun fikrini almak istiyorum. diğer kızların da almak isterim ama şu an anlatçak halde değilim
baba tarafından biri aradı bugün, sözde bayramımı kutluyo,bunca yıldır nerdeyse
görüşmek istiyomuş, edirneye gelmiş. çarşamba görüşelim diyo. istemiyorum rahatsız etmeyin beni dedim, ısrar etti sürekli
en son olmaz dedim, evini biliyorum evine gelirim dedi
büyük ihtimal davayı çek dicek
bu konuşmalarımızı babam duydu, esti köpürdü, gelsin bi güzel döveyim onu diyo
eve gelirse çok kötü olur, bütün mahalleye rezil oluruz
dışarda görüşsek tek gidemem bunların napıcağı belli olmaz. adam 40 yaşında amcamın oğluymuş
onura anlattım, o da esti onun ağzına s. diyo bir sürü küfür gelsin de döveyim de bilmemne
ya napıcağımı şaşırdım ya
kızlar bayramınız mubarek olsun....
nice sağlıklı mutlu başarı şans aşk para dolu bayramlar geçiririz inşallahhhh
senınde bayramın kutlu olsun canımmmmmkızlar son bır kac gundur ağlayarak uyanıyorum çok kotu bır durum butun gunum sinirli geçiyor her an bırıne çatacak yada sinir krizi geçirecek gıbıyım doktora mı gıtsem:18:
sınav stresı ve son zamanlarda yasadıgım uzuntuler agır geldı galıba
kuzum bosver görüşme ne diyecekleri belli başını şişirir davayı çek diye bunca yıl aramayan insanın aklına şimdimi gelmişsin ? kimse kimseye zorla bişe yaptıramaz evine gelmek sıkar birazgerekirse polisi arar şikayetçi olursun hiç bulaşma bence..görüşmezsen evine gelirim falan bunlar tehditvari sözler cok sinirlendım bak şimdi
ben senın yerınde olsam böyle düzenbaz durmadan iş çeviren helede bana tehditvari konusan birisiyle görüşmezdım canım ya belki bişe yapmaz ama moralimi bozmazdım gereksiz insanlarla..biliyosun senın üzülmeni asla istemem..ama tabi senın kararın sen o insanları daha iyi tanıyosun
annem de tam tersi görüş diyo, neymiş derdi anlayalım diyo. ben de yüzüne söylemek istiyorum beni bi daha rahatsız etme arama sorma diye fakat onurla gidersem kavga çıkıcak. eve gelirse de babam kavga çıkarcak. biz bugüne kadar hiçbir şekilde gelmeyin demedik, ama hiçbiri gelmedi, artık ben de istemiyorum gelmesini.evet sıkar eve gelmek ama yüzsüz bunlar, ya bi de telde ne diyo biliyo musun, gelmişmiş de annem kapıyı açmamış. ee yuh artık annem üzerinden yalan söylüyo yaa bi de utanmadan yüzsüz işte, evime gelsen de görüşmicem seninle dedim, ben de yengemle görüşürüz diyo annemi kastediyo ya kaç sene geçmiş..
ben senın yerınde olsam böyle düzenbaz durmadan iş çeviren helede bana tehditvari konusan birisiyle görüşmezdım canım ya belki bişe yapmaz ama moralimi bozmazdım gereksiz insanlarla..biliyosun senın üzülmeni asla istemem..ama tabi senın kararın sen o insanları daha iyi tanıyosun
baba tarafımızın birbirinden farkı yok zaten akrabalık varmı diye düşünmüyo değilimçok teşekkür ederim canım çok sağol yorumlarınla destek oldun, kime danışacağımı şaşırdım, onur da döverim ederim diye söylenince iyice koptumhaklısın sanırım görüşmicem. zaten gelmeyebilir, onlar öyle gelcem gelcem deyip sonra hayal kırıklığına uğratmayı çok severler.
baba tarafımızın birbirinden farkı yok zaten akrabalık varmı diye düşünmüyo değilimyok yere sevdiğinle babanla sorun yaşadığına değmez böyle insanlar için sen hayatına derslerine çalışmaya devam et tatlım :112:
onurda napsın kıyamam sana bişey olmasından korkuyodurr zaten üzülüyosuın bunuda biliyoo maksadı senı korumak yani
ya onur da sinir etti beni başladı bağrınmaya yok efendim çarşamba günü bizim kapıda nöbet tutcakmış onun ağzına s. mış. sakalsız kıro işte n'olcak
ufacık sinek mide bulandırır derler ya, aynen öyle oluyo, bozmıcam moralimi diyorum sinir ediyolar işte.
he yaa hakikaten bi akrabalık olabilir. sanmıyorum bunlardan bi tane daha olsun.
onurda napsın kıyamam sana bişey olmasından korkuyodurr zaten üzülüyosuın bunuda biliyoo maksadı senı korumak yanizaten babası hayatta olupta görüşmeyen cok az sayıda insan var sanırım söylediğimde herkes şaşırıo çünkü hatta yolda karşılaşıyoruz bakmıyo falan dediğimde daha cok şaşırıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?