Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hayatta her şey olabiliyor işte, hiçbir şeye şaşırmamak lazım canım
Allah da bizi bunlarla sınıyor
evet tatlım ben üzülmüyorum artık zatenn Allaha çok şükür hayatım dört dörtlük denecek vaziyette iş konusundada gönlümden geçen oldu artık daha rahat olucam gerçi mikroskoplardan biraz çekiniyorum ama öğrenırım ya

canım şimdi uzaktan bakınca olaya bunlar sizin eve görüşmeye gelmez diyesim geldi
neden böyle söyledim havlayan köpek ısırmaz misali gibi...
zaten konu belli : açtığın dava...
ya da madem gelecekler avukatı da arayıp çağırma imkanınız olursa o da gelsin...
yani benim aklıma ilk polis çağırmak değil de avukatı çağırmak geldi. sonuç olarak dava hakkında konuşulacaksa ve bu konu yargıdaysa söz avukata düşer. sen konuşmak zorunda değilsin.
ama bence gelmicekler sizi korkutmak için yapılmış gibi geldi
sen yine de içini ferah tut canım

off çok yorgunum
iyice dengesizleştim ben ya sabah 6 kadar uyyuyamadım birde 2 saat sonra uyandım malum bayram ve bayram ziyaretleri misafirler falan süslenmek cart curt erken kalkmam gerekliydi neyse işte uyku düzenim sıfır
ben anladım ya ne zaman beynimde sorunlarla cebelleşsem uyuyamıyorum ALLAH sonumu hayır etsin AMİN:26:

Aynen öyle aklıma geldi de eskiden sigara kullanırdım 3 yıl kadar önce bu gibi durumlarda sabaha kadar 1 paket sigarayı bitiriyordum hele bir de yanımda arkadaşım varsa 2 paket bitiyordu dertleşirken ve dertten gözyaşlarım sel olup akar nefesim dumanlarla boğuşurdu
şimdi kullanmıyorum tabi ki iyi ki de bırakmışım hatta nefret ediyorum nasıl bir şeyse

sigarayı bırakmana cok sevındımmm herkesin harcı değil ben hiç içmedim içmemde inşallah :) bi hobilerin falan olsa acaba gene aynı şekilde olur musun :26:

sigarayı bırakmana cok sevındımmm herkesin harcı değil ben hiç içmedim içmemde inşallah :) bi hobilerin falan olsa acaba gene aynı şekilde olur musun :26:

nasıl canım son dediğini anlamadım hobilerde nasıl aynı olur muyum hobilerinden de vazgeçebilir misin mi demek istedin:26:
canım ben kolay bıraktım ya 5 yıllık bağımlılığımdı kendileri hemde arkadaşımla öyle böyle içmezdik yani muhabbet eşliğinde birini söndürür birini yakardık kahvaltıdan kalkardım mesela ilk aklıma sigara gelirdi pöf pöff
bi an da bıraktım hmm deedim ben bunu bırakıcam dedim ve o gün bu gündür içmiyorum hatta yanımda da babama bile içirtmiyorum

hobilerindende vazgeçebiilirsin mii hiç gülesim yoktu kız bikac hobi edinsen oyalanmaz mısın daha iyi hissetmez mısın kendını demek istedim

algıda problemim oluştu uykusuzluktan
sen dediğine kendin inanıyor musun aşk acısına hangi hobiyle başa çıkılırmış ki pehhh
nebileyim haklısın aslında aşk acısını hiçbişey dindirmiyo Allahım sabır versın kuzum uyu bence kac saatlik uykuyla duruyomussun bak yat hadiii

ne yapalım şekerim evde oturuyorum
birazdan film açarım belki diye öyle filmlere bakıyorum...
sen nasılsın
bayram nasıl geçiyor
iyi ya nolsunn evdeydim bugun yarın arkadasıma gidicem hem oturmaya hem bayramlaşmaya çarşambada çalışmaya baslıyorum zatenn sıkılmıştım evde oturmaktan sevinçliyim o yüzden

iyi ya nolsunn evdeydim bugun yarın arkadasıma gidicem hem oturmaya hem bayramlaşmaya çarşambada çalışmaya baslıyorum zatenn sıkılmıştım evde oturmaktan sevinçliyim o yüzden

bende yarın alışveriş merkezine falan giderim kitap alıcaktım bi göz gezdiririm yeni yayınlara da..
hayırlı olsun yeni iş bölümün
mikroskop iyidir korkma ondan
ilk başta gözün bi ağrır garip hissedebilirsin ama zamanla alışıyor

aslında daha cok hata yaparsam diye korkuyorumm nebileyimm gerçi oranın sorumlusu cok iyi adamm bana senı almaya calısıcam demişti hemde okudugum bölümle alakası yok daha önce labaratuarla alakalı hiçbi yerde çalışmadım ama adam sözünde durmuşş bu benı cok mutlu etti iş konusunda bu yıl şanslıyımmm bide aşk konusunda olsaydımmm ah ah

sırayla hepsi olur canım sabret...
aman hangimiz mikroskop kullanmayı bildik ki anamızın karnından öyle doğmadık
bende sonradan öğrendim gerçi ilgim vardı öyle şeylere çok zevkli
ben saatlerce başından kalkmazdım mikroskobun
dediğim gibi ilk başta gözlerin alışmadığı için ağrı olur onun için eczanelerden göz damlası alabilirsin.. şiddetli bi ağrı yaparsa tabi...
sonra zamanla gözler uyum sağlıyor.

sağol canımm ee askerciğin napıyo bakalımmm alışmaya basladı mı oralaraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…