- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.041
evet tatlım ben üzülmüyorum artık zatenn Allaha çok şükür hayatım dört dörtlük denecek vaziyette iş konusundada gönlümden geçen oldu artık daha rahat olucam gerçi mikroskoplardan biraz çekiniyorum ama öğrenırım yahayatta her şey olabiliyor işte, hiçbir şeye şaşırmamak lazım canım
Allah da bizi bunlarla sınıyor
semiramisçim sen durumları biliyosun fikrini almak istiyorum. diğer kızların da almak isterim ama şu an anlatçak halde değilim
baba tarafından biri aradı bugün, sözde bayramımı kutluyo,bunca yıldır nerdeyse
görüşmek istiyomuş, edirneye gelmiş. çarşamba görüşelim diyo. istemiyorum rahatsız etmeyin beni dedim, ısrar etti sürekli
en son olmaz dedim, evini biliyorum evine gelirim dedi
büyük ihtimal davayı çek dicek
bu konuşmalarımızı babam duydu, esti köpürdü, gelsin bi güzel döveyim onu diyo
eve gelirse çok kötü olur, bütün mahalleye rezil oluruz
dışarda görüşsek tek gidemem bunların napıcağı belli olmaz. adam 40 yaşında amcamın oğluymuş
onura anlattım, o da esti onun ağzına s. diyo bir sürü küfür gelsin de döveyim de bilmemne
ya napıcağımı şaşırdım ya
neden kız ben bugun cok mutluyum çarşamba gününe labaratuarda çalışmaya başlıyorum aynı fabrikada benım ıcın bayram bugündü
sağol canım inşallah hayırlı olur benım içinsana hayırı getimiş bile ramazan desene hadi bakalım hayırlısı:)
sigarayı bırakmana cok sevındımmm herkesin harcı değil ben hiç içmedim içmemde inşallah :) bi hobilerin falan olsa acaba gene aynı şekilde olur musun :26:Aynen öyle aklıma geldi de eskiden sigara kullanırdım 3 yıl kadar önce bu gibi durumlarda sabaha kadar 1 paket sigarayı bitiriyordum hele bir de yanımda arkadaşım varsa 2 paket bitiyordu dertleşirken ve dertten gözyaşlarım sel olup akar nefesim dumanlarla boğuşurdu
şimdi kullanmıyorum tabi ki iyi ki de bırakmışım hatta nefret ediyorum nasıl bir şeyse
sigarayı bırakmana cok sevındımmm herkesin harcı değil ben hiç içmedim içmemde inşallah :) bi hobilerin falan olsa acaba gene aynı şekilde olur musun :26:
hobilerindende vazgeçebiilirsin mii hiç gülesim yoktu kıznasıl canım son dediğini anlamadım hobilerde nasıl aynı olur muyum hobilerinden de vazgeçebilir misin mi demek istedin:26:
canım ben kolay bıraktım ya 5 yıllık bağımlılığımdı kendileri hemde arkadaşımla öyle böyle içmezdik yani muhabbet eşliğinde birini söndürür birini yakardık kahvaltıdan kalkardım mesela ilk aklıma sigara gelirdi pöf pöff
bi an da bıraktım hmm deedim ben bunu bırakıcam dedim ve o gün bu gündür içmiyorum hatta yanımda da babama bile içirtmiyorum
hobilerindende vazgeçebiilirsin mii hiç gülesim yoktu kızbikac hobi edinsen oyalanmaz mısın daha iyi hissetmez mısın kendını demek istedim
nebileyim haklısın aslında aşk acısını hiçbişey dindirmiyo Allahım sabır versınalgıda problemim oluştu uykusuzluktan
sen dediğine kendin inanıyor musun aşk acısına hangi hobiyle başa çıkılırmış ki pehhh
slm cnm napıyosun bakalımmm bi ben varım topikte buaksam sanırımmmselam kızlar
slm cnm napıyosun bakalımmm bi ben varım topikte buaksam sanırımmm
iyi ya nolsunn evdeydim bugun yarın arkadasıma gidicem hem oturmaya hem bayramlaşmaya çarşambada çalışmaya baslıyorum zatenn sıkılmıştım evde oturmaktan sevinçliyim o yüzdenne yapalım şekerim evde oturuyorum
birazdan film açarım belki diye öyle filmlere bakıyorum...
sen nasılsın
bayram nasıl geçiyor
iyi ya nolsunn evdeydim bugun yarın arkadasıma gidicem hem oturmaya hem bayramlaşmaya çarşambada çalışmaya baslıyorum zatenn sıkılmıştım evde oturmaktan sevinçliyim o yüzden
aslında daha cok hata yaparsam diye korkuyorumm nebileyimm gerçi oranın sorumlusu cok iyi adamm bana senı almaya calısıcam demişti hemde okudugum bölümle alakası yok daha önce labaratuarla alakalı hiçbi yerde çalışmadım ama adam sözünde durmuşş bu benı cok mutlu etti iş konusunda bu yıl şanslıyımmm bide aşk konusunda olsaydımmm ah ahbende yarın alışveriş merkezine falan giderim kitap alıcaktım bi göz gezdiririm yeni yayınlara da..
hayırlı olsun yeni iş bölümün
mikroskop iyidir korkma ondan
ilk başta gözün bi ağrır garip hissedebilirsin ama zamanla alışıyor
aslında daha cok hata yaparsam diye korkuyorumm nebileyimm gerçi oranın sorumlusu cok iyi adamm bana senı almaya calısıcam demişti hemde okudugum bölümle alakası yok daha önce labaratuarla alakalı hiçbi yerde çalışmadım ama adam sözünde durmuşş bu benı cok mutlu etti iş konusunda bu yıl şanslıyımmm bide aşk konusunda olsaydımmm ah ah
sağol canımmsırayla hepsi olur canım sabret...
aman hangimiz mikroskop kullanmayı bildik ki anamızın karnından öyle doğmadık
bende sonradan öğrendim gerçi ilgim vardı öyle şeylere çok zevkli
ben saatlerce başından kalkmazdım mikroskobun
dediğim gibi ilk başta gözlerin alışmadığı için ağrı olur onun için eczanelerden göz damlası alabilirsin.. şiddetli bi ağrı yaparsa tabi...
sonra zamanla gözler uyum sağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?