Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ayy ayy aklıma geldi otoklavlarım etüvlerim jojelerim hele ki erlenmayer :)))) mikroskopta iki gözüm açık bakamazdım hiç tek gözdüm hep. öğrenirsin semiramis zevkli şeyler. ilkbaşta isim öğrenmesi ne nerede kullanılıyor onu öğrenmesi zor gelebilir. oda en çok 1 ay..

inşallah dediğin gibidr yaa çarşamba günü kısmetse görücem bakalımm vardiyemi söylemediler tekrar arıcaz senı dediler kaç kaç çalışıcam acabaa :26:

canım çok sağol eve gelmesi sıkar biraz. ama yüzsüz oldukları için de ne yapcakları belli olmaz. bu arayan ''senin amcanın oğluyum, edirneye geldim, seni merak ediyorum görmek istiyorum kötü bi amacım yok'' dedi. davadan haberi yokmuş gibi davranıyo, beni bugüne kadar 2. defa aradı ve tek amacı bi kez olsun yüzümü görmekmiş. sözdeeee.. ben de yedim. aslında avukatlık bi durum da yok, çünkü ben davayı babam olucak adama açtım, bu da amca oğluymuş dış kapının dış mandalı yanii. hiçbir şey yapamaz. içim rahat sağolun sayenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…