- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.061
inşallah dediğin gibidr yaa çarşamba günü kısmetse görücem bakalımm vardiyemi söylemediler tekrar arıcaz senı dediler kaç kaç çalışıcam acabaa :26:Ayy ayy aklıma geldi otoklavlarım etüvlerim jojelerim hele ki erlenmayer :)))) mikroskopta iki gözüm açık bakamazdım hiç tek gözdüm hep. öğrenirsin semiramis zevkli şeyler. ilkbaşta isim öğrenmesi ne nerede kullanılıyor onu öğrenmesi zor gelebilir. oda en çok 1 ay..
canım şimdi uzaktan bakınca olaya bunlar sizin eve görüşmeye gelmez diyesim geldi
neden böyle söyledim havlayan köpek ısırmaz misali gibi...
zaten konu belli : açtığın dava...
ya da madem gelecekler avukatı da arayıp çağırma imkanınız olursa o da gelsin...
yani benim aklıma ilk polis çağırmak değil de avukatı çağırmak geldi. sonuç olarak dava hakkında konuşulacaksa ve bu konu yargıdaysa söz avukata düşer. sen konuşmak zorunda değilsin.
ama bence gelmicekler sizi korkutmak için yapılmış gibi geldi
sen yine de içini ferah tut canım
nebileyim haklısın aslında aşk acısını hiçbişey dindirmiyo Allahım sabır versınkuzum uyu bence kac saatlik uykuyla duruyomussun bak yat hadiii
sağol canımmee askerciğin napıyo bakalımmm alışmaya basladı mı oralaraaa
kesın bıttı mı sızınzaten uyuyabilsem uyuyacağım da uyuyamıyorummm
yaaa kızlar ben cok uzak kaldım sıze ablamın cocugundan gıoremıyorum aksamları benı unutmadınız demı lennnn
ah canım benımtatlım iyi bayramlar ben unutmam seniiiözlettin kendini
senınde bayramın mubarek olsun canmmmmmrb kızlar hepinizin bayramını kutluyorum
Hu hu kimse yokmu
ben varımmm napıyosunuz bakalım kkzlarr bayram nasıl geçyoo
ben varımmm napıyosunuz bakalım kkzlarr bayram nasıl geçyoo
negüzel ben bi tek bugun bi arkadasıma gittim onun dısında hiçbiyere gitmedimmgeze geze geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?