Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bu ara sürekli müzik dinliyorum ve film izliyorum... sanırım kafayı yicem ya da beyinde acayip bi depolama olacak

Kızlar ben geldim
Biz barıştık :26:
Ayrıntıya gerek yok kavga gürültü sonra sensiz yapamıyorum demeler sarılmalar vs ne olduğunu anlamadan barıştık.
Eskileri açmıcağına dair söz aldım dur bakalım ne kadar durcak sözünde.

hadi hayırlı olsun canım
böyle apar topar olduysa barışma anı demek ki çok özlemişsiniz birbirinizi

hadi bakalım hayırlı olsun.. :)

aa sewındım canım demekkı sewgı var,ben boyle ayrılıpta yapamayan barısan çifftlerin arasında bağ oldugunu dusunurum.umarım artık tartısmazsınız canım

nerelerdesiniz kızlarrrr
ben kötüyüm ya lunaparka gittik kuzen, ben kardeşim ve şu an midem o kadar kötü ki anlatamam, geçmek bilmedi üstelik (

nerelerdesiniz kızlarrrr
ben kötüyüm ya lunaparka gittik kuzen, ben kardeşim ve şu an midem o kadar kötü ki anlatamam, geçmek bilmedi üstelik (

Kimsecik yok topikte :S
Anzer lunapark dedin ya şimdi gondola rangera balerine binmek vardı ne güzel of of :)
Sen neye bindin öyle miden kötü oldu

Kimsecik yok topikte :S
Anzer lunapark dedin ya şimdi gondola rangera balerine binmek vardı ne güzel of of :)
Sen neye bindin öyle miden kötü oldu

ben çarpışan arabaya binicem bitek dedim ama dayanamadım kamikazeye de bindim..
kardeşimle kuzende adrenalin max'a bindiler onları izlerken bi midem fena oldu zaten kamikazede de koptum artık..
normalde bu kadar etkilenmezdim ama yaşlandım sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…