Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

len burası ıssız adaya dönmüş
hadi ıssız ada olmuşken sorayım malum soruyu : ıssız adaya düşünce yanına alacağın 3 şey ?

[video=youtube;yH4Y6t8eQp0]http://www.youtube.com/watch?v=yH4Y6t8eQp0&feature=fvwrel[/video]

kızlar bende burdayım çok boş kaldı harbiden topik toplaşalım yeniden yA
ıssız adaya düştüğümde yanıma alacağım ilk şey sevgilim

kızlarr ben de akıl alayım sizden..biz 10 aydır beraberiz..o ankarada ben aydında..çok seviyoruz birbirimizi her fırsatta görüşüyoruz..şimd soruma gelinceeee..arada evlilik muhabbeti yapıyoruz ama yüzeysel.hiç oturupta şte gelelim isteyelim seni gibi muhabbetler olmadı ama işte evlenmek istedğini belli ediyo biraz..artık küçükte değiliz 29 yaşındayız ikimizde.ben de ciddiyse açık açık söylesin istyorum ama açamıyorum da konuyu açmam da..bana bi akıl verin napıyım onun açmasını mı bekleyim yoksa yavaştan ben mi açıyım konuyu =)

hosgeldın aramıza öncelikle cnm..evet yaşınız falan gayet uygun ama bi erkek açmak istiyosa açıo zatenn ve sen evlilik konusunu açarsan korkabilirr erkekler genelde böyledir çünkü..ben derimki hiç açma bekle acaana kadar zaten ufak ufak lafını yapıyosa açar yakında diye düşünüyorum..

kimsecikler yokmuuuu ben yarın aksamdan itibaren çalışmaya devam ediyorum geceleri aranızda olamıcammm

Selam canlarım ben geldim Vedalaşmaya geldim ama Yarın kitaplarımı alıp çalışmaya başlicam..Net, Tel, Vs, Vs yok ev hapsi var :) Sevgilimde yok artık zaten :) Uzun bi süre görüşemicez kendinize çok iyi bakın..Herşey gönlünüzce olsun..Hepinizi öpüyorum, Allah'a emanet olun

kıyamam yaaa vedalardan nefret ederimmmm gözlerim doldu ya hem veda değilki buuu derslerine bol bol çalışş arada kendine bi tatil verir gelirsin muhabbet ederizz öptüm senı cnm kendıne cok iyi bakk görüşmek üzere

Evet canım veda sayılmaz :) arada gelirim...Burada çok iyi insanlar tanıdım..Sen,Sedef,Ammavelakin,Atroş:),Hürrem,qwen ve yeni gelen ama tanımaya pek fırsatım olmadığı için muhabbet edemediğim arkadaşlar... Çok sevdim hepinizi :) Sende kendine çok çok iyi bak tatlım umarım herşey istediğin gibi olur, döndüğümde hayırlı haberlerini alırım :) Öpüyorum canım...İi geceler

sende cok iyisin canımmm dilerim seninde döndüğünde en güzel haberlerini alırızz hakkında Allahım herzaman hayırlısını nasip etsinn iyi gecelerr

Eşeğe altın semerde vursalar eşek yine eşektir.
Huylu huyundan vazgeçmez.
İnsan 7sinde neyse 70inde de odur.
Can çıkar huy çıkmaz.
VS...VS...
Bu sözleri çürütebilir miyim ki acaba :44:
Öküz herif

nolduki?????????????

Ne olcak yine bi kavga.
Hemde boktan bi sebepten.
Akrabamın kınası vardı akşam yeride sölemiştim ama ya duymadı yada unuttu bilemicem onun tiribini atıp söyleniyor.
Birde o yetmiyormuş gibi neden topuklu ayakkabı giydiğimi söylememişim diğer giyceklerimi söylemişimde birtek onu geçmişim.
Bende ona diyorum ki düğünlerde topuklu giydiğimi biliosun diye söyleme gereği duymadım dedim. Verdi veriştirdi laflarıyla yok ben adam olmazmışım yalan söylüyormuşum ona o topukluya karşı olduğu halde giyiyormuşum.
Dilimde tüy bitti günlük hayatta zaten topuklu giymiyorum düğünlerde bi tek giyiyorum diyorum . Yok yok yok diğer kıyafetleri söylerken topuklu giydiğimide söylemem gerekmiş. Ben böyle yapınca aklı bende kalıyormuş psikolojisi bozuluyormuş barışmak istediğine pişman oluyormuş!
Öküz sanki çok normal psikolojinde bozulcak!
Valla çok sinir oldum sabır sabır ama nereye kadar. Birde oda artık ben gibi yapıcakmış umursamıcakmış beni düşünmicekmiş geç yazıcakmış oda vs vs vs kıskançlık olur ama bu kadar değil ya.
İnsan sinir olur ama bu adamın siniri çok fazla sinirlendiğinde ağzından çıkanı kulağı duymuyor.Bende yazma dedim şimdi işte molaya kadar yazmanı istemiyorum dedim.

bi topuklu için bu kadar kavga mı ettiniz yani??
ya bu çocuğun artık sana güvenmesi lazım, sorun topuklu giymen değil onun sana çok müdahele etmesi..
oldu olacak ertesi gün ne giyeceğini ona göster bi gün önceden onay verirse giy.. biraz rahat olsun bu ne sinir yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…