Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

neden sevgilin topuklu giymeni istemiyor ki bi sebebi var mı?

Evet ona neden söylememişim topuklu giydiğimi...
Bana güvenmesi lazım ama değil bana kimseye güveni olmayan bi insan bu...
Ben onla arkadaşken çok rahat giyinen biriydim birazda dikkatsizdim yanında da bi kaç kere uyardı beni o zamanlar.
Şimdi dikkat ediyorum ama ne kadarda dikkat etsem ben seni biliyorum deyip duruyor.
Bi yere gidiceğim zaman sorar ne giydin diye bende söylerim merakta kalmasın diye bazen müdahale eder bazen etmez.
Çok sinirli gerçekten sonunda yediklerine içtiklerine sakinleştirici ilaç atmayı düşünüyorum valla!

neden sevgilin topuklu giymeni istemiyor ki bi sebebi var mı?

Evet var...
O fabrikada çalışıyor Ve arkadaş çevresi hep erkek.İçlerinde genci orta yaşlısı evlisi bekarı hepsinden var...
Ve onların bi kaçı hariç kadınlar hakkında neler neler konuştuklarını hep terbiyesizce konuştuklarını giyimleri tavırları hakkında yorum yaptıklarını özellikle biraz dekolte ve topuklu giydiklerindeki laflarını falan hep söyler bana. Bu yüzden senin topuklu ve dekolte giymeni hiç istemiyorum sen erkekleri bilmiyorsun abi diye baktığın adamın düşüncelerini bilmiyorsun ama tüm gün fabrikada adam gibi görünen insanların iç yüzlerini görüyorum ben bu yüzden erkeklere hiç güvenmiyorum abice yaklaştıkları tavırların altında çok pis düşünceler oluyor yada arkandan terbiyesizce konuşmalara kadar gidebiliyor diyor...
İşte bu yüzden sevgilim acayip paranoyaklaştı. Delircek yakında tabi benide delirtcek!

düşçüm cok anlamsız bi tartışma bu ya ayağına giyidiğin ayakkabının hesabını sorması cok tuhaf geldi bana nebileyim :26:dekolteye hak verebilirim mesela bende bayramda elbise giydim benımki boyu nekadar hatta resım attım boyuna baktı iyiymiş cok kısa değil dedi ama ayakkabı gerçekten cok önemsiz ne desem bilemedim erkeklerin düşüncelerini değiştirmek imkansız gibi bişey

ne saçma yuh yani topuklu da mı giyemicez artık yaşamayalım bari biz kadınlar bence o erkekler sapık
gören göze bakarım ben sapıkca düşündükten sonra istersen şalvarla gez etekle gez gene kalçaası belli oluyor diye laf eder o sapıklar ve tahrik olur peki sevgilin topuluya kızıyor ama normal bir babet giydin diyelim erkekler kadınların ayak bileklerinden de tahrik olduklarını biliyor muydun peki?
yaz günüde çorapla gez o zaman olur mu öyle şey ya ha sıfır mini giyen dekolte giyen teşhircidir belki ama topuklu ayakkabı oje,ruj bunlar bakan gözlerle alakalı birazda

gerçekten sevgilin bi topukludan namus meselesi çıkarmış..bu kadar abartılacak bişey göremedim ben..dekolteye veya kısa eteğe her Türk erkeği laf eder ama ayakkabıyı ilk kez duyuyorum..

ikinci de benim sevgilim olur

hehehe "ooo yooooo" demek istiyorum..geçen akşam benimkiyle konuşurken ertesi gün giyiceğim elbiseyi söyledim..o da bana "çok kısaysa seni eve geri yollarım değiştirirsin dedi" bende "eve gönderirsen geri gelmem biliyosun dimi" dedim gülerek..hiç bişey diyemedi kendini toparladı ondan sonra..ya canım işte ne zaman yaptım öyle bişey falan demeye başladı..çünkü biliyo kısa bişey giymediğimi bu zamana kadarda görmedi..ama erkekler saçmalamaya ve egemenlik kurup her dediğini yaptırmaya çalışmaya çok meyilliler yani bi topukludanda böyle tartışma çıkarmak saçma bence..

kızlar benımde bugun arkadasımla annesi sinirlerimi bozdular yaa..uzatmadan anlatayım bana bugun söylediklerini
biliyosunuz ben fabrikada çalışıyorum bu dediğim arkadasımla aynı günde başladık o geçen senede kısa bi dönem çalışmış..ikimizde üretimdeydik sonra ben labaratuara geçtim..bugun arkadasıma oturmaya gittim annesi dedi 'bahriye ablan nasıl labaratuara asla geçmem insanlarla uğraşamam diyodu en iyisi normal işçi olmak kızım falan..sonra bi arkadas daha labaratuara geçti arkadasım diyo ki 'fatma oraya nasıl geçti birden bülent beye haha hihi yaparak yoksa aniden nasıl yükselecek' falan dedi (bülent bey labaratuarın başı oraya eleman alımlarını falan o yapıyo)bende açıkçası üstüme alındım dedim bende aniden geçtim labaratuara bende mi haha hihi yaptım saçmalama dedim cevap vermıyo fatma öyle yapmışmışş..ben basit bi işçiyim kabul ediyorum ama sende o da bu da basit bi işçii..ben istesem mikrobiyolojiyede labaratuarada cok rahat geçerdim ama istemiyorum geçmem asla falan dedi ve daha hatırlamadıgım onca laf..neden böyle yaptı anlamadım..fatihe anlattım tamamen kıskançlık ve o laflar asla fatmaya değil sana söyleniyo ve cok ağır ithamlar bunlar dedi

Niye canını sıkıyorsun semiramiscim. Senbi yerlere hihihi yaparak mı geldin de biliyorsun de geç.

Son düzenleme:
Niye canını sıkıyorsun semiramiscim. Senbi yerlere hihihi yaparak mı geldin de biliyorsun de geç.
şu huyumdan nefret edıyorum zaten ya bana açık açık sen hihihi yaparak geldin demiyo ki fatma öyle geldi diyo ama biz fatmayla ikimizde labaratuara geçtik bi anda yanı sana söyluyorum kızım sen anla gelinim misali..resmen bana neler dedi ama ben bişey diyemedim bide bu arkadasımla 7 senedir gidip geliyoruz

Zamanla koyar yokluğun özlemi. Ama o zamanı atlatabilirsen aramadan sonra alışırsın artık bu duruma ve aramazsın.

laflar sana gelmiş resmen kıskançlıkta sezdim terfi etmişsin hazmedememişler anlaşılan gül geç bence kafana takmaya değmezz

Son düzenleme:

Bencede çok anlamsız bi tartışma ama gelde ona anlat kaz kafalı bi adam ya bu.
Topuklu dikkat çekiyormuş adamlar neler diyormuş onların arasında dura dura manyak paranoyak biri oldu çıktı ya.

Valla sapıkmı bilmem ama ahlaksız oldukları kesin.
Evli barklı insanlar gerçi aralarında bekarlarda varda yinede böyle laflar edilmezki bi başka erkek kendi eşlerine kardeşlerine analarına laf etse kıyameti koparırlar.ama kendileri ederler...
Topuklu ayakkabıyı erkekler çok çekici buluyormuş ve bana daha söyleyemiyeceği tarzda yorum yapıyorlarmış ordakiler onları duyunca gelip bana musallat oluyor yok topuklu giyme etme diye.
Bütün abazalar o fabrikada toplanırsa olucağı o benimkide iyice manyak olur işte böyle.Benide delirtir.
dövmelerimle dikkat çekiyormuşum güzelmişim ojeli tırnaklarım makyajımla zaten çoğu erkeği kendime baktırıyormuşum onun yanındayken bile adamlar çocuklar bakmaya cesaret ediyormuş diye kaç kere kavgadan döndü birde topuklu giyip o yokken bi yere gitmek onun için cinnet sebebi benim içinde işkenceli bi gün bi gece:/

gerçekten sevgilin bi topukludan namus meselesi çıkarmış..bu kadar abartılacak bişey göremedim ben..dekolteye veya kısa eteğe her Türk erkeği laf eder ama ayakkabıyı ilk kez duyuyorum..

Dur bakalım daha neler duycaz daha....

Kıskançlıktan başka bir şey değil ki bu bariz belli canım :)
Hiç sinir olma takma kafanı onlara kedi ciğer hesabı onun ki :)

iyi fikir canım..
tamam erkekler gerçekten sapık düşünceleri olan varlıklar ama onlar ne düşünür diye hareket edersek çarşafla dolanmamız lazım.. buda bir gerçek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…