- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.121
Ne olcak yine bi kavga.
Hemde boktan bi sebepten.
Akrabamın kınası vardı akşam yeride sölemiştim ama ya duymadı yada unuttu bilemicem onun tiribini atıp söyleniyor.
Birde o yetmiyormuş gibi neden topuklu ayakkabı giydiğimi söylememişim diğer giyceklerimi söylemişimde birtek onu geçmişim.
Bende ona diyorum ki düğünlerde topuklu giydiğimi biliosun diye söyleme gereği duymadım dedim. Verdi veriştirdi laflarıyla yok ben adam olmazmışım yalan söylüyormuşum ona o topukluya karşı olduğu halde giyiyormuşum.
Dilimde tüy bitti günlük hayatta zaten topuklu giymiyorum düğünlerde bi tek giyiyorum diyorum . Yok yok yok diğer kıyafetleri söylerken topuklu giydiğimide söylemem gerekmiş. Ben böyle yapınca aklı bende kalıyormuş psikolojisi bozuluyormuş barışmak istediğine pişman oluyormuş!
Öküz sanki çok normal psikolojinde bozulcak!
Valla çok sinir oldum sabır sabır ama nereye kadar. Birde oda artık ben gibi yapıcakmış umursamıcakmış beni düşünmicekmiş geç yazıcakmış oda vs vs vs kıskançlık olur ama bu kadar değil ya.
İnsan sinir olur ama bu adamın siniri çok fazla sinirlendiğinde ağzından çıkanı kulağı duymuyor.Bende yazma dedim şimdi işte molaya kadar yazmanı istemiyorum dedim.
bi topuklu için bu kadar kavga mı ettiniz yani??
ya bu çocuğun artık sana güvenmesi lazım, sorun topuklu giymen değil onun sana çok müdahele etmesi..
oldu olacak ertesi gün ne giyeceğini ona göster bi gün önceden onay verirse giy.. biraz rahat olsun bu ne sinir yahu..
neden sevgilin topuklu giymeni istemiyor ki bi sebebi var mı?
düşçüm cok anlamsız bi tartışma bu ya ayağına giyidiğin ayakkabının hesabını sorması cok tuhaf geldi bana nebileyim :26:dekolteye hak verebilirim mesela bende bayramda elbise giydim benımki boyu nekadar hatta resım attım boyuna baktı iyiymiş cok kısa değil dedi ama ayakkabı gerçekten cok önemsiz ne desem bilemedim erkeklerin düşüncelerini değiştirmek imkansız gibi bişeyNe olcak yine bi kavga.
Hemde boktan bi sebepten.
Akrabamın kınası vardı akşam yeride sölemiştim ama ya duymadı yada unuttu bilemicem onun tiribini atıp söyleniyor.
Birde o yetmiyormuş gibi neden topuklu ayakkabı giydiğimi söylememişim diğer giyceklerimi söylemişimde birtek onu geçmişim.
Bende ona diyorum ki düğünlerde topuklu giydiğimi biliosun diye söyleme gereği duymadım dedim. Verdi veriştirdi laflarıyla yok ben adam olmazmışım yalan söylüyormuşum ona o topukluya karşı olduğu halde giyiyormuşum.
Dilimde tüy bitti günlük hayatta zaten topuklu giymiyorum düğünlerde bi tek giyiyorum diyorum . Yok yok yok diğer kıyafetleri söylerken topuklu giydiğimide söylemem gerekmiş. Ben böyle yapınca aklı bende kalıyormuş psikolojisi bozuluyormuş barışmak istediğine pişman oluyormuş!
Öküz sanki çok normal psikolojinde bozulcak!
Valla çok sinir oldum sabır sabır ama nereye kadar. Birde oda artık ben gibi yapıcakmış umursamıcakmış beni düşünmicekmiş geç yazıcakmış oda vs vs vs kıskançlık olur ama bu kadar değil ya.
İnsan sinir olur ama bu adamın siniri çok fazla sinirlendiğinde ağzından çıkanı kulağı duymuyor.Bende yazma dedim şimdi işte molaya kadar yazmanı istemiyorum dedim.
Evet var...
O fabrikada çalışıyor Ve arkadaş çevresi hep erkek.İçlerinde genci orta yaşlısı evlisi bekarı hepsinden var...
Ve onların bi kaçı hariç kadınlar hakkında neler neler konuştuklarını hep terbiyesizce konuştuklarını giyimleri tavırları hakkında yorum yaptıklarını özellikle biraz dekolte ve topuklu giydiklerindeki laflarını falan hep söyler bana. Bu yüzden senin topuklu ve dekolte giymeni hiç istemiyorum sen erkekleri bilmiyorsun abi diye baktığın adamın düşüncelerini bilmiyorsun ama tüm gün fabrikada adam gibi görünen insanların iç yüzlerini görüyorum ben bu yüzden erkeklere hiç güvenmiyorum abice yaklaştıkları tavırların altında çok pis düşünceler oluyor yada arkandan terbiyesizce konuşmalara kadar gidebiliyor diyor...
İşte bu yüzden sevgilim acayip paranoyaklaştı. Delircek yakında tabi benide delirtcek!
gerçekten sevgilin bi topukludan namus meselesi çıkarmış..bu kadar abartılacak bişey göremedim ben..dekolteye veya kısa eteğe her Türk erkeği laf eder ama ayakkabıyı ilk kez duyuyorum..
ikinci de benim sevgilim olur
ikinci de benim sevgilim olur
şu huyumdan nefret edıyorum zaten ya bana açık açık sen hihihi yaparak geldin demiyo ki fatma öyle geldi diyo ama biz fatmayla ikimizde labaratuara geçtik bi anda yanı sana söyluyorum kızım sen anla gelinim misali..resmen bana neler dedi ama ben bişey diyemedim bide bu arkadasımla 7 senedir gidip geliyoruzNiye canını sıkıyorsun semiramiscim. Senbi yerlere hihihi yaparak mı geldin de biliyorsun de geç.
kızlar benımde bugun arkadasımla annesi sinirlerimi bozdular yaa..uzatmadan anlatayım bana bugun söylediklerini
biliyosunuz ben fabrikada çalışıyorum bu dediğim arkadasımla aynı günde başladık o geçen senede kısa bi dönem çalışmış..ikimizde üretimdeydik sonra ben labaratuara geçtim..bugun arkadasıma oturmaya gittim annesi dedi 'bahriye ablan nasıl labaratuara asla geçmem insanlarla uğraşamam diyodu en iyisi normal işçi olmak kızım falan..sonra bi arkadas daha labaratuara geçti arkadasım diyo ki 'fatma oraya nasıl geçti birden bülent beye haha hihi yaparak yoksa aniden nasıl yükselecek' falan dedi (bülent bey labaratuarın başı oraya eleman alımlarını falan o yapıyo)bende açıkçası üstüme alındım dedim bende aniden geçtim labaratuara bende mi haha hihi yaptım saçmalama dedim cevap vermıyo fatma öyle yapmışmışş..ben basit bi işçiyim kabul ediyorum ama sende o da bu da basit bi işçii..ben istesem mikrobiyolojiyede labaratuarada cok rahat geçerdim ama istemiyorum geçmem asla falan dedi ve daha hatırlamadıgım onca laf..neden böyle yaptı anlamadım..fatihe anlattım tamamen kıskançlık ve o laflar asla fatmaya değil sana söyleniyo ve cok ağır ithamlar bunlar dedi
düşçüm cok anlamsız bi tartışma bu ya ayağına giyidiğin ayakkabının hesabını sorması cok tuhaf geldi bana nebileyim :26:dekolteye hak verebilirim mesela bende bayramda elbise giydim benımki boyu nekadar hatta resım attım boyuna baktı iyiymiş cok kısa değil dedi ama ayakkabı gerçekten cok önemsiz ne desem bilemedim erkeklerin düşüncelerini değiştirmek imkansız gibi bişey
ne saçma yuh yani topuklu da mı giyemicez artık yaşamayalım bari biz kadınlar bence o erkekler sapık
gören göze bakarım ben sapıkca düşündükten sonra istersen şalvarla gez etekle gez gene kalçaası belli oluyor diye laf eder o sapıklar ve tahrik olur peki sevgilin topuluya kızıyor ama normal bir babet giydin diyelim erkekler kadınların ayak bileklerinden de tahrik olduklarını biliyor muydun peki?
yaz günüde çorapla gez o zaman olur mu öyle şey ya ha sıfır mini giyen dekolte giyen teşhircidir belki ama topuklu ayakkabı oje,ruj bunlar bakan gözlerle alakalı birazda
gerçekten sevgilin bi topukludan namus meselesi çıkarmış..bu kadar abartılacak bişey göremedim ben..dekolteye veya kısa eteğe her Türk erkeği laf eder ama ayakkabıyı ilk kez duyuyorum..
şu huyumdan nefret edıyorum zaten ya bana açık açık sen hihihi yaparak geldin demiyo ki fatma öyle geldi diyo ama biz fatmayla ikimizde labaratuara geçtik bi anda yanı sana söyluyorum kızım sen anla gelinim misali..resmen bana neler dedi ama ben bişey diyemedim bide bu arkadasımla 7 senedir gidip geliyoruz
Zamanla koyar yokluğun özlemi. Ama o zamanı atlatabilirsen aramadan sonra alışırsın artık bu duruma ve aramazsın.
Evet ona neden söylememişim topuklu giydiğimi...
Bana güvenmesi lazım ama değil bana kimseye güveni olmayan bi insan bu...
Ben onla arkadaşken çok rahat giyinen biriydim birazda dikkatsizdim yanında da bi kaç kere uyardı beni o zamanlar.
Şimdi dikkat ediyorum ama ne kadarda dikkat etsem ben seni biliyorum deyip duruyor.
Bi yere gidiceğim zaman sorar ne giydin diye bende söylerim merakta kalmasın diye bazen müdahale eder bazen etmez.
Çok sinirli gerçekten sonunda yediklerine içtiklerine sakinleştirici ilaç atmayı düşünüyorum valla!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?