- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.221
boşver canım yedirememiş işte kendine.. alışmış hep pişman olduğunda affetmeni sanki sen affedecekmişsin gibi istemiyorum demiş birde :)
sen eğlenmene bak, ne güzel kafa dağıtılacak bir ortamdasın tadını kaçırmasına izin verme..
Canım malesef bugün evime döndüm
Arkadaşlarımda istemedi bırakmak ama dönmem gerekti artık akşamınada burdaki arkadaşlarımla çıkıcam bakalım neler bekliyor beni ilerki günlerde...
hımm anladım canım.. büyük ihtimalle seni gördüğünde yine saçma hareketler yapıcak.. eğer barışma gibi bir niyetin gerçekten yoksa ne yaparsa yapsın takma.. taksan da, sinirlensen de rahatmış gibi görün.. yoksa yine kendini birşey zannedicek..
Evet beni görürse yine saçmalıcak kesin
Şimdi barışma gibi bi niyetim yok ama büyükte konuşmak istemiyorum :S
gerçekten pişman olsa ve değişse o son hareketi de yapmazdı gerçi..
Bende öyle düşünüyorum bakalım artık zaten gerçekten pişmansa yine yazar..
Yazarda ben inanırmıyım o ayrı ..
İnanmam ama.
canım benim sevgilimde bana ölüp bitiyordu ama noldu?? kaç zamandır beni aramıyorda kızkardeşime mesaj atıyor ablan nasıl diye.. yani onu hala önemsiyorum ama artık sevgili olamayız havalarında.. çok seven insan bunu mu yapardı?? hayır.. üstelik onun yüzünden ayrıldık biz benim hatam yoktu.. birine bir daha nasıl güveneyimki ben şimdi.. sürekli sen olmasan zaten başka neyim varki diyen, sen benim hayattaki en büyük başarımsın sen olmazsan yaşayamam o günleri düşünemiyorum bile diyen adam kaç haftadır bensiz ve gezip eğleniyor gayette güzel.. ne kadar eğleniyorsa kat be katı burnundan gelsin inşallah..
Canım yazdıklarına o kadar katılıyorum ki...Ayrılmadan 2 gün önce öyle bi bakışı vardı ki...Yüzümü ellerinin arasına alıp 'herşeyimsin,seni herşeyden çok seviyorum' (yazarken daralıyo içim) diyen adam 2 gün sonra ilişkimizin sonunu görmüyo, 3 haftadır bensiz takılıyo..Böyleler işte..Allah hakkımızı bırakmasın...
amin amin.. o kadar şaşkınım ki o bensiz olamazdı ya anlamıyorum, nasıl birden böyle 180 derece döndü.. yazıklar olsun demekten başka elimden de birşey gelmiyor malesef..biz ayrılamayız derdi bana.. ben zaten ayrılmayı aklımdan bile geçirmem ama sende beni bırakamazsın derdi.. ey gidi.. pişman olacaklar ama ben eminim..
Aynen o kadar şaşkınım ki...Bana bunu nasıl yaptı diye..Bensiz en fazla 4 gün dayanırdı.. 3 hafta oldu...ayrılırken bi daha arama beni öldür bugün,bi daha yokum dedim..biraz yüzü varsa aramaz...Üstelik takmıyo da, eminim...Pişman olur mu olmaz mı hiiiç bilmiyorum, ümit vermek istemiyorum kendime ben3 haftadır psikolojim bozuldu, günde 5 tane mide hapı alıyorum..Ona ne oldu? saçı sakalı uzatmış görende depresyonda sanıcak... ahh canım o kadar doluyum ki ne yazdığımı bilmiyorum.. Seninkide değerini anlar kısa sürede inş yalvarır, deli gibi koşar peşinde...
aslında bi an oluyor pişman olsun istiyorum sonra zaten olmazdı diyebileceğim nedenler aklıma geliyor.. şimdi dönse bile "hoşgeldin" diyemem ona içimden gelmez.. ağzımdan çıkmaz "seni affediyorum" cümlesi..ama işte insanoğlu dönsün pişman olsun istiyor tekrar başlamasak bile..
benimki de geziyor tozuyor memleketinde şu an, en son bana senin yüzünden her gece içiyorum dedi -ki içkiyi bırakmıştı, üzüldüm tekrar başlamasına.. bi özlüyorum senin dediğin gibi sonra nefret ediyorum..
evet haklısın bi an pişman olsun da değerimizi anlasınlar diyoruz..inşallah öyle de olur..2 senemi verdim o kadar değer verdim kii, anlatamam...o yüzden köpek gibi pişman olsun diyorumm...Benimki de ilk ayrıldığımzda rahat bırakmıyodu.. sigaraya başladm,esrar da içicem(ki bu alışkanlıkları hiiç hiiç yoktur) bende salak gbi inanıyodm, sen nereye gidersen git seni bulcam, kaçırıcam senii....pöfff :S boş laflar..bu laflarla adamlık taslıyolar...Allah hakkımızı bırakmasın diorum yine de
aaa canım ayrıldınız yıne demekEvet beni görürse yine saçmalıcak kesin
Şimdi barışma gibi bi niyetim yok ama büyükte konuşmak istemiyorum :S
aaa canım sızde mı ayrıldınızcanım benim sevgilimde bana ölüp bitiyordu ama noldu?? kaç zamandır beni aramıyorda kızkardeşime mesaj atıyor ablan nasıl diye.. yani onu hala önemsiyorum ama artık sevgili olamayız havalarında.. çok seven insan bunu mu yapardı?? hayır.. üstelik onun yüzünden ayrıldık biz benim hatam yoktu.. birine bir daha nasıl güveneyimki ben şimdi.. sürekli sen olmasan zaten başka neyim varki diyen, sen benim hayattaki en büyük başarımsın sen olmazsan yaşayamam o günleri düşünemiyorum bile diyen adam kaç haftadır bensiz ve gezip eğleniyor gayette güzel.. ne kadar eğleniyorsa kat be katı burnundan gelsin inşallah..
Selam kızlar ben geldiimmCanım sıkkın..benikinin resmini gördüm de..Ayrılalı 3 hafta oldu...Bazen nefret ediyorum ondan, arayıp bağırmak ağzına s...çmak istiyorum bazen de çok özlüyorum onu, dayanamıyorum, çok üzüyorum kendimi Nasıl geçicek bilmiyorum...Dua edin bana...
nice mutlu yıllara canım..
doğum günün kutlu olsun canımm
berceste mutlu yıllar tatlım...
dogum günün kutlu olsun canımmmm
aaa canım ayrıldınız yıne demek
aaa canım sızde mı ayrıldınız
( yaa canım cok zor bılıyorum ama guclu olmam gerek dıye kendını tureklendır sureklı koyverme .. hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?