Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

haziran da evleniyor musun neeeeeee
çok şaşırdım bi sene sonra seni veriyoruz desene canım çok sevindim senin adına neler oldu bana anlat özelden merak ederim
aynen tatlım kışın isteme söz yaza dugun tabı Allah nasip ederse..sana yarın gunduz yazıcam ozelden detaylı tatlım..

ama ama amaaaa senin adına çok sevindim beeennnn
şimdiden mutluluklar tatlım. umarım enişte bi daha üzmez seni
saol canım keske bende daha daha cok mutlu olabılseydım ama benı cok kırdıktan snra pek yasayamadım mutlulugumu..sözü aldım bakalım uzmeyecegıne daır ama yınede kımseye guwen yok umarım kotu bişi olmaz

vay bee haziran demek ne güzel.. en azından zamanı belli, e sayılı zamanda çabuk geçer.. hayırlısı olsun canım inşallah..
aynen canım zaman cabuk gecer gecmesıne de dusununce stresı de sımdıden sarıyor..kısmet bakalım.bizim iniş çıkışlı aşk hayatımıza bellı olmaz bır bakmıssın ayrılmısız

aynen canım zaman cabuk gecer gecmesıne de dusununce stresı de sımdıden sarıyor..kısmet bakalım.bizim iniş çıkışlı aşk hayatımıza bellı olmaz bır bakmıssın ayrılmısız

canım bazen o seni üzdü bazen sen ona haksızlık yaptın ama bu zamana,bu noktaya kadar gelmeniz çok güzel bişiy.. o yüzden hayırlısıysa olsun bu iş.. ben kendim içinde hep böyle dua ederim..

merhaba kızlar bende 2 yıldır nişanlıyım 7 yıldır tanışıyoruz ikimizde 24 yaşındayız o şimdi eylül 20 de askere gidecek
ama bende zamanla yıprandığımı hissedip gelgitler yaşıyorum sanki ayrılsak bişey kaybetmezmişim gibi geliyor belkide ayrı şehirlerde yaşamamızdan olabilir.sizlerde bu gelgitleri yaşadınız mı

Cnm seni cok iyi anliyorum.benimde 5senelik bir iliskim var nisan soz falan disunuyoruz 2ay icinde..nisandan sonra en az 1sene olur evlenmemize bunu biliyorum.bizde ayri sehirlerdeyiz o kdr zorki ya..tlfnla anlamak anlasmak cok zor..surekli trip atmak ..zaman,ayiramamamk..bilmiyorum bunlar cok zor.bu,yuzden kavga cikiyor surekli aramizda ve bende yiprandigimizi dusunuyorum cok.ayrilsak ne olur diyorum dusunuyorum bazen.ama bazende napicam ayrilip diyorum 5 sene uzum bir sure ayni sehirde olunca daha iyi olur belki hersey diyorum.bilmiyorum tatlim ya

valla canım küçük yasta tanıdığımızdan o sorumluluğu erken yasta aldığımızdan dolayı bi bıkkınlık olabiliyor.dün bitirsekmi diye biraz düşündüm ağladım ama durup duruken haksızlık olacağını düşündüm allah hayırlısını versin hakkımızda siz kaç yaşındasınız canım

nediyeyim canım hayırlısı bizde ikimiz 88 liyiz bazen büyük olsaydı benden diyorum evlenince sevgi bitermse bilmem ne abuk sabuk düşüncelere giriyorum biraz ince fikirliyim bende herşeye takılırım.uzaklıktan kıskançlıklar cok oluyor valla bilmiyorum nolcak

öncelikle bu konuyu acan arkadası tebrik ediyorum bizde 3 senedir beraberiz kendisi memur ve aynı sehirdeyiz ama ben okulu bitirdim ve işsizim ayrıca onun askerliği falan var. tüm konu komşu tanıtor bizi nişan yok mu nişan diye sorup duruyorlar sinir oluyorum zaten nişan olacak olsa haberiniz olur dimi ne bu merak ya deli ediyorlar beni bide bu yetmezmiş gibi ilişkimin gününü tutmuş bu kadınlar ya anneme söylemişler uzun sürdü arkadaslığı ilerde bi resmiyet yok mu falan diye. tanıdıklar akraba görecek korkusuyla buluştugumuzda arkadas gibi takılıyoruz. ben 23 o 26 yasında benim yüzümden daha dogrusu etraf yüzünden liseliler gibi bulusuyoruz ve acayip sinir oluyorum bu duruma tabi cok belli etmese de o da sinir oluyor 26 yasında adam böyle buluşmalar falan off off

Uzun süredir bu konuyu takip edip, sohbete katılmak konusunda henüz hiç adım atmamış olan biri olarak meraba kızlar

kızlar sizcede ayrı şehirlerde olunca kıskançlık tavan yapıyor mu?aynı şehirde olsak daha mı iyi olurki yabirde küsmekten nefret ediyorum zaten uzagız insanın aklı kalıyor.hani evli olsak eninde sonunda aksam falan goruscez bi şekilde tatlıya bağlanır di mi ama ssz

yaşadığım için biliyorum uzaklık çok zor.. telefonda kavga etmek.. karşındakı ınsanın senın duygularını mimiklerini üzüldüğünü görememesi... seni anlayamaması.. uzaktan ilişki çok zor. ama bir şekilde yürüyor bir iyi bir kötü

öncelikle aramıza yeni katılan arkadaslara hosgeldiniz diyorummmmm kimler buralarda napıyosunuz bakalım ben bildiğiniz gibi çalışıyorum bugun izinliydim grip oldum cok fena sanırım klimadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…