Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar ya gelin toplaşalım tekrar eskisi gibi muhabbet edelim çok sessiz buralar
gwen hoşgeldin canım bu arada nasıl geçti bakalım tatilin?

kızlarrrrr nasılsınızzz ? uzun zamandır şu örgü işine taktım onla uğraşıyodm pek girmiyorum girdiğimdede buralarda kimsecikler yok :26: ilk defa lif ördüm fotografını atıcam yorumlarınızı bekliyorumm :)

Eklentiler

• $Fotoğraf-0073.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 16

Evrembus naber canım

Nasıl gidiyo :)

Kadın doğum doktoruna filan gidecektin sen ne oldu ne sonuc cıktı

kızlar ben geldimm topıcıgınız tesadüf eser buldum ve cok beğendim.elimden geldiğince ordan burdan okudum:)

hoşgeldin canımm nasılsın??

İyiydim canım ama dün yine sinirlerim bozuldu...
Ben istanbula gittim ama onun haberi yoktu. 2 gün sonra benimki aradı ama açmadım sonra ne oldu anlamında ? yazdım.
Benden özür diliyor pişmanmış dediklerine ,yalvarıyor telefonda konuşalım görüşelim diye.
İstemediğimi söyledim onu uzun bi süre görmek istemediğimi ve dediklerini kaldıramadığımı ve onunla barışmak gibi bi niyetim olmadığını söyledim.
Israrla görüşmek istediğini görüşürsek değiştini pişmanlığını göstericeğini söyledi defalarca.
Akşama kadar msj attı. o yetmedi bi sonraki günde aynı şekilde devam etti.
Ama kararım kesin ve netti oda bunun üzerine tamam o zaman sen kendin belirle zamanını sonra yaz bana pişmanım dedi ve bende yazmıcağımı söyledim kestirip attım.
Taki dün geceye kadar bir şey yoktu yine yazdı bana nerdesin in aşağı diye gecenin saat 2 si....
İnemem dedim nerden geldiysen oraya git yazdım inicen dedi yoksa yüzüne bakmam bu ilişki tamamen biter dedi.
Sanki ortada çok ilişki bırakmış gibi...
Bende bu ilişkinin çoktan bittiğini söyledim o ısrarla aşağı inmemi inmiyorsamda camdan bakmamı istedi. Tabi ben evde değilim ama buna rağmen aşağıda inmiyorum camdanda bakmıyorum seni görmek istemiyorum dedim.Benim evde olduğuma inanmadı bunun üzerine senden vazgeçiyorum sen bu saatte evde yoksun kimbilir nerdesin tamam artık affetme beni istemiyorum dedi. Bende öyle bi niyetim yok dedim ...
anlayacağınız kızlar güzel giden tatilim dünden beri bok gibi. Sinir oldum .Ama onun haricinde arkadaşlarla çok eğlendik hep bi yerlere gittik güzel ağırladılar beni:)

boşver canım yedirememiş işte kendine.. alışmış hep pişman olduğunda affetmeni sanki sen affedecekmişsin gibi istemiyorum demiş birde :)
sen eğlenmene bak, ne güzel kafa dağıtılacak bir ortamdasın tadını kaçırmasına izin verme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…