- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.201
iyiyim cnm
tatili yaptım dondum ozledim ya memeketimitabi sizleride
kızlarrrrr nasılsınızzz ? uzun zamandır şu örgü işine taktım onla uğraşıyodm pek girmiyorum girdiğimdede buralarda kimsecikler yok :26: ilk defa lif ördüm fotografını atıcam yorumlarınızı bekliyorumm :)
canım ellerine sağlık çok hoş duruyo
kızlarrrrr nasılsınızzz ? uzun zamandır şu örgü işine taktım onla uğraşıyodm pek girmiyorum girdiğimdede buralarda kimsecikler yok :26: ilk defa lif ördüm fotografını atıcam yorumlarınızı bekliyorumm :)
Bugün benim doğum günüm
20 yaşındayım
iyi ki doğdun bercestemutlu bir yıl geçir İNŞALLAH
Bugün benim doğum günüm
20 yaşındayım
Bugün benim doğum günüm
20 yaşındayım
hosgeldın fıstığımmmmmmmmm nasıldı tatil baakalım sevgilinle güzel vakit geçirdiniz miiiibutun sayfaları okudum desem inanmayınzart diye yazıyorum ben geldimmmmmm
dogum günün kutlu olsun canımmmmBugün benim doğum günüm
20 yaşındayım
hoşgeldin canımm nasılsın??
İyiydim canım ama dün yine sinirlerim bozuldu...
Ben istanbula gittim ama onun haberi yoktu. 2 gün sonra benimki aradı ama açmadım sonra ne oldu anlamında ? yazdım.
Benden özür diliyor pişmanmış dediklerine ,yalvarıyor telefonda konuşalım görüşelim diye.
İstemediğimi söyledim onu uzun bi süre görmek istemediğimi ve dediklerini kaldıramadığımı ve onunla barışmak gibi bi niyetim olmadığını söyledim.
Israrla görüşmek istediğini görüşürsek değiştini pişmanlığını göstericeğini söyledi defalarca.
Akşama kadar msj attı. o yetmedi bi sonraki günde aynı şekilde devam etti.
Ama kararım kesin ve netti oda bunun üzerine tamam o zaman sen kendin belirle zamanını sonra yaz bana pişmanım dedi ve bende yazmıcağımı söyledim kestirip attım.
Taki dün geceye kadar bir şey yoktu yine yazdı bana nerdesin in aşağı diye gecenin saat 2 si....
İnemem dedim nerden geldiysen oraya git yazdım inicen dedi yoksa yüzüne bakmam bu ilişki tamamen biter dedi.
Sanki ortada çok ilişki bırakmış gibi...
Bende bu ilişkinin çoktan bittiğini söyledim o ısrarla aşağı inmemi inmiyorsamda camdan bakmamı istedi. Tabi ben evde değilim ama buna rağmen aşağıda inmiyorum camdanda bakmıyorum seni görmek istemiyorum dedim.Benim evde olduğuma inanmadı bunun üzerine senden vazgeçiyorum sen bu saatte evde yoksun kimbilir nerdesin tamam artık affetme beni istemiyorum dedi. Bende öyle bi niyetim yok dedim ...
anlayacağınız kızlar güzel giden tatilim dünden beri bok gibi. Sinir oldum .Ama onun haricinde arkadaşlarla çok eğlendik hep bi yerlere gittik güzel ağırladılar beni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?