Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sağol canımm...iyiydim bu aralar çok kötü oldum...içime ata ata mide kanseri olup çıkıcam...Amn,cümlemizin...

kimse yok muuuuu :26:

cicişler nasılsınızzz
ben varıııııımmmmm
iyi dielm ii olalm bebeım sen..
kızlar aslında gorusmeyelı benm hayatımda bayagı olaylar oldu,buarlar moralısızım sınava az kaldı streslıyım hala ıstedıgım puanı alamıyorum 87 almam lazım hep 82 - 83 puan yapıyorum.erkek arkadasımla da neler neler oldu ama buraya pek yazmak ıstemıyorum ayrılıktan son anda döndük benı ıkna ettı sözler verdı benı uzmeyecegıne daır ıstedıgım gıbı olacagına daır ve hazırana ewlenme kararı aldık,ama ona bı sans tanıdım sadece sewgım %80 azalmıs durumda kafam karısık...

Allah izin verirse yarin yola cikiyoruz...

kiyafetimi yarin siparis verecem o hazir..

sadece heycan cok yüksek insallah herseyi güzelce atlatiriz kazasiz belasiz

haziran da evleniyor musun neeeeeee
çok şaşırdım bi sene sonra seni veriyoruz desene canım çok sevindim senin adına neler oldu bana anlat özelden merak ederim

selam güzeller nabersiniz
moralmen çöküğüm, sınıf öğrertmenliğindeki 324 kontenjan rüyama bile girdi
rüyamda 324 tane kalem almışım. kalemler de ojelerimin renginde
atanmışım ve 324 tane ojelerimin rengindeki kalemleri öğrencilerime dağıtıyorum
anca rüyamda görürüm zaten atanmayı

ama ama amaaaa senin adına çok sevindim beeennnn
şimdiden mutluluklar tatlım. umarım enişte bi daha üzmez seni

vay bee haziran demek ne güzel.. en azından zamanı belli, e sayılı zamanda çabuk geçer.. hayırlısı olsun canım inşallah..

Allah izin verirse yarin yola cikiyoruz...

kiyafetimi yarin siparis verecem o hazir..

sadece heycan cok yüksek insallah herseyi güzelce atlatiriz kazasiz belasiz

aa ne güzel ya herkes birer birer güzel haberler veriyor.. şimdiden iyi yolculuklar sana.. inşallah herşey yolunda gider Allah yardımcın olsun..

aa ne güzel ya herkes birer birer güzel haberler veriyor.. şimdiden iyi yolculuklar sana.. inşallah herşey yolunda gider Allah yardımcın olsun..

sagol canim darisi tüm kavusmayi bekleyenlere insallah...

bakalim bakalim ellere karismak nasil birsey,önceden sadece ikimiz vardik simdi ailelerde girecek..insallah sorunsuz olur hersey..ama cok yoruldum hos 1 gr bile kilo veremedim:)

Ya sartlarin saglanmasini beklemekten biktim valla..5sene oldu beraberiz 25 yasina geldim surekli milletin ne zmn evleneceksiniz sorusu artik yordu beni..daha soz bile yok aramizda of off

sagol canim darisi tüm kavusmayi bekleyenlere insallah...

bakalim bakalim ellere karismak nasil birsey,önceden sadece ikimiz vardik simdi ailelerde girecek..insallah sorunsuz olur hersey..ama cok yoruldum hos 1 gr bile kilo veremedim:)

amin canım.. olsun kilo verme ne olacak :) ya ne güzel bi heyecan bende o heyecanı tatmak isterdim..

amin canım.. olsun kilo verme ne olacak :) ya ne güzel bi heyecan bende o heyecanı tatmak isterdim..

yok kiz yirtsamda veremedim :)

neyse dügüne insallah..

ya biliyor musun gercekten hayal gibi geliyor..

mesela bu isin eylülde olacagi belliydi ben haziranda mayista filan arkadasim iste bana tarih cikariyordu,alisveriste ne olaca filan

aman hic o havada degilim diyordum ne heycan ne birsey cok degisikti,

bizde zaten benimkiyle konusmuyorduk,tabi temmuzdan beri elbise derdi aldi beni,ama hic nisan filan degil sadece elbise filan nasil

olacak ne olacak hic düsünmüyordum..bayramda sevgilim memleketine gitti o gün ee biz nasil yapacaz hani gelme gitme isi söyle

bir belirleyelim dedi aman bir hos oldum cok panik oldum..söyle olsun böyle olsu konustuk ailelere söyledik tamam dediler

ama o günden beri baya baya stresliym ve bunu dedigi günden beri sivilceler cikti..

insallah sende gercekten hakkeden biriyle birlikte bu tatli telaslarin icine girersin...

ama benden sana tavsiye hic uzatmadan,on yil ciksanda 1 yil ciksanda 6 ayda ciksanda degisen birsey yok

insallah gercekten cok iyi ve seni anlayan biriyle tez zamanda birlikte olursn :)

Ya sartlarin saglanmasini beklemekten biktim valla..5sene oldu beraberiz 25 yasina geldim surekli milletin ne zmn evleneceksiniz sorusu artik yordu beni..daha soz bile yok aramizda of off

canim seni cok iyi anliyorum...

hele bu soruyu soranlar sanki olsa demeyecez..

hatta benim arkadasimin hicbirsy yoktu biranda nisanlandi bakin siz ciktiniz ciktiniz sizi gectim dedi .)

saki elimizdeydi ama olsun insallah birgün olacak

inşallah canım sağol güzel duaların için..
tabii rüya gibi gelir insana ya.. çünkü uzun zaman hayalini kurduğun birşey gerçek oluyor.. hep "bir gün" dediğin olay gerçekleşiyor.. kolay değil..

aman o sorular hiç bitmez.. bana da sorarlardı söz ne zaman bak uzatmaya gelmez vs vs ama noldu elimdekini de kaçırdım
sözlenirsin nişan ne zaman nişan yaparsın, sonra düğün ne zaman evlenirsin sonra çocuk ne zaman çocuk yaparsın 2. çocukne zaman.. sanane be adam diyesim geliyordu benim de bazen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…