- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.241
aaa canım ayrıldınız yıne demek
aaa canım sızde mı ayrıldınız
( yaa canım cok zor bılıyorum ama guclu olmam gerek dıye kendını tureklendır sureklı koyverme .. hakkında hayırlısı
kimse yok muuuuu :26:
ben varıııııımmmmmcicişler nasılsınızzz
ben varıııııımmmmm
iyi dielm ii olalm bebeım sen..
kızlar aslında gorusmeyelı benm hayatımda bayagı olaylar oldu,buarlar moralısızım sınava az kaldı streslıyım hala ıstedıgım puanı alamıyorum 87 almam lazım hep 82 - 83 puan yapıyorum.erkek arkadasımla da neler neler oldu ama buraya pek yazmak ıstemıyorum ayrılıktan son anda döndük benı ıkna ettı sözler verdı benı uzmeyecegıne daır ıstedıgım gıbı olacagına daır ve hazırana ewlenme kararı aldık,ama ona bı sans tanıdım sadece sewgım %80 azalmıs durumda kafam karısık...
ben varıııııımmmmm
kızlar aslında gorusmeyelı benm hayatımda bayagı olaylar oldu,buarlar moralısızım sınava az kaldı streslıyım hala ıstedıgım puanı alamıyorum 87 almam lazım hep 82 - 83 puan yapıyorum.erkek arkadasımla da neler neler oldu ama buraya pek yazmak ıstemıyorum ayrılıktan son anda döndük benı ıkna ettı sözler verdı benı uzmeyecegıne daır ıstedıgım gıbı olacagına daır ve hazırana ewlenme kararı aldık,ama ona bı sans tanıdım sadece sewgım %80 azalmıs durumda kafam karısık...
ben varıııııımmmmm
Allah izin verirse yarin yola cikiyoruz...
kiyafetimi yarin siparis verecem o hazir..
sadece heycan cok yüksek insallah herseyi güzelce atlatiriz kazasiz belasiz
aa ne güzel ya herkes birer birer güzel haberler veriyor.. şimdiden iyi yolculuklar sana.. inşallah herşey yolunda gider Allah yardımcın olsun..
sagol canim darisi tüm kavusmayi bekleyenlere insallah...
bakalim bakalim ellere karismak nasil birsey,önceden sadece ikimiz vardik simdi ailelerde girecek..insallah sorunsuz olur hersey..ama cok yoruldum hos 1 gr bile kilo veremedim:)
amin canım.. olsun kilo verme ne olacak :) ya ne güzel bi heyecan bende o heyecanı tatmak isterdim..
Ya sartlarin saglanmasini beklemekten biktim valla..5sene oldu beraberiz 25 yasina geldim surekli milletin ne zmn evleneceksiniz sorusu artik yordu beni..daha soz bile yok aramizdaof off
yok kiz yirtsamda veremedim :)
neyse dügüne insallah..
ya biliyor musun gercekten hayal gibi geliyor..
mesela bu isin eylülde olacagi belliydi ben haziranda mayista filan arkadasim iste bana tarih cikariyordu,alisveriste ne olaca filan
aman hic o havada degilim diyordum ne heycan ne birsey cok degisikti,
bizde zaten benimkiyle konusmuyorduk,tabi temmuzdan beri elbise derdi aldi beni,ama hic nisan filan degil sadece elbise filan nasil
olacak ne olacak hic düsünmüyordum..bayramda sevgilim memleketine gitti o gün ee biz nasil yapacaz hani gelme gitme isi söyle
bir belirleyelim dedi aman bir hos oldum cok panik oldum..söyle olsun böyle olsu konustuk ailelere söyledik tamam dediler
ama o günden beri baya baya stresliym ve bunu dedigi günden beri sivilceler cikti..
insallah sende gercekten hakkeden biriyle birlikte bu tatli telaslarin icine girersin...
ama benden sana tavsiye hic uzatmadan,on yil ciksanda 1 yil ciksanda 6 ayda ciksanda degisen birsey yok
insallah gercekten cok iyi ve seni anlayan biriyle tez zamanda birlikte olursn :)
Ya sartlarin saglanmasini beklemekten biktim valla..5sene oldu beraberiz 25 yasina geldim surekli milletin ne zmn evleneceksiniz sorusu artik yordu beni..daha soz bile yok aramizdaof off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?