- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.181
anzer bizim malesef zaman dar istemeyide nisan günü yapalim dedik ikimiz tabi daha söylemedim aileme,birde benimki bize cok uzak ve iznide yok anca cumartesi pazar gelebiliyor..kendimizde ayni ile bagli farkli ilcelerdeyiz 3 saat aramiz..
aman cok geriliyorum kalbim pir pir halinde ve yine malesef yüzükleri onlara gittgimizde alacagiz oradan bakip ben sececem yani
oda bi muamma benim parmaklarim cok kisa o kalin istiyor bende ama benim parmaklara bagli alacagimiz yüzük tek basima sececem,
yani cikolate ve cicegide ben secemeyecegim normalde ayni yerde o da olsa birlikte gider bakardik..
iste tanismaya geldigimizde normal cikolata ve cicek olur mu dedi bende olur dedim,heralde olur degil mi istemede gibi abarti gümüslükte olmaz cikolata...off cok heyecanliyim..yüzüm sivilce doldu ne yapacam bilmiyorum
Sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten...
En çok zoruma giden söylediği lafları,bunları kaldıramıyorum artık resmen psikolojik şiddet görüyorum buda fiziksel şiddet kadar yıpratıcı ve can yakıcı...
Birde onu sürekli görmek zor geliyor... Her yerde karşıma çıkıyor birde dün gece farkettim faceden takip ediyor paylaştıklarımın aynısını paylaşıyor. profiline bakayım dedim o zaman gördüm oda benimkine bakıyor.
Neyse bu da geçicek yarım saat sonra istanbula gidiyorum.. biraz kafa dağıtıcam iyi gelicek bu yolculuk bana...
Gerçi duyarsa belki bi ton daha laf yicem ama ne yapalım ... Zaten her an laf işitmiyormuyum ondan . O artık benim tanıdığım kişiden çok farklı birisi.
ben iyiyim canım sen??
İyiyim Allaha şükür
Ne var ne yok canım
hiç aynıyım.. ramazanın son bi haftasından itibaren yoğun ve koşuşturmacalı günler geçirdim.. ancak rahat edicem dedim ki annemin dayısı vefat etti bugün..
Başınız sağolsun canım
Neden yoğunsun bu günlerde?
kızlarr ben de akıl alayım sizden..biz 10 aydır beraberiz..o ankarada ben aydında..çok seviyoruz birbirimizi her fırsatta görüşüyoruz..şimd soruma gelinceeee..arada evlilik muhabbeti yapıyoruz ama yüzeysel.hiç oturupta şte gelelim isteyelim seni gibi muhabbetler olmadı ama işte evlenmek istedğini belli ediyo biraz..artık küçükte değiliz 29 yaşındayız ikimizde.ben de ciddiyse açık açık söylesin istyorum ama açamıyorum da konuyu açmam da..bana bi akıl verin napıyım onun açmasını mı bekleyim yoksa yavaştan ben mi açıyım konuyu =)
butun sayfaları okudum desem inanmayınzart diye yazıyorum ben geldimmmmmm
Hoşgeldin canım
Naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?