Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

olur canım tabi tanışmada abartmaya gerek yok ama öyle çok sade birşey de almasın tabi :)
sakin ol stres yapma senden önemli değil ya.. yüzükleri netten baksanız en azından bir fikir olurdu gidince de hemen seçerdiniz.. oda etrafına sorsun biraz bu işlerden hiç anlamıyor sanırım..

git gez dolaş canım kafanı dağıt.. onun söylediği laflarıda takma döndüğünde.. bişeyi ya kabul edersin önüne bakar mutlu olursun ya da etmezsin kendi hayatına bakarsın böyle hem kabul edicem diyip sonrada etmemek sana işkence oluyor..

kızlaaaar burayı cok boşladım ama aklımdasınız, bılıyosunuz ablamlar burda coluk cocuk bılgısayar benım elıme gecmıyor hiç 4 gun sonra gıdıyorlar sohbetlermıze dewam ederz

Merhaba :) ilk yazdıktan sonra giremedim pek ama bende sohbete katılmayı çok istiyodum. inşallah daha sık girerim:) iyi geceler şimdilik

Başınız sağolsun canım

Neden yoğunsun bu günlerde?

sağol canım..
ramazanın son haftası kuzen geldi tek başına normalde ailecek gelirlerdi ama teyzemle eniştem umreye gittiği için ve diğer kuzenlerim de artık evli oldukları için tek gelmek zorunda kaldı.. ve o geldiğinden beri evde durmadık diyebilirim.. pazartesi gitti, şimdi de cenaze evi malum boş bırakmıyoruz..

selam kizlar benimde 4,5 yillik iliskim var birbirimizi hala deli gibi seviyoruz bir günü bile zor geciriyoruz ama evlenemiyoruz da..
evlenemiyoruz nedenlerimiz cok nerden baslasam bilmiyorum ikimiz de üniversitedeyiz, ailelerimiz bi öyle bi böyle simdi 4 senenin sonunda oyle bi yere geldik ki tamamen herkes karsi onun ailesi beni bastan kabul etmedi ayrilmamiz icin herseyi denediler gururum cok incindi ilk senemizde ayrildik ama yine birlestik sonra aileler bi sekilde tanismaya ikna oldu karsilikli bi sene tanisma oldu sonra babam gidip gelmekten vazgecti isteme olsun diyolar onun ailesi okul bitmeden soz yuzuk hic bisey istemiyo en sonunda isler oyle bi duruma geldi ki suan neler oluyo bilmiyorum bile tartismalar buyudu ben simdiye kadar hic annesine karsilik vermemistim en son tartismada cok ileri gittiler bende dayanamadim patladim saygimi bozmadim ama cok sinirlendim oda evde cok buyuk kavgalar etmis ne olacak bilmiyorum bizim ev gergin onlarin ev ayni allahim sabir versin... icimi dokmeye ihtiyacim vardi yazmak istedim

kızlar napıyosunuz bakalımmm çalışmaktan uyumaktan giremiyroum hiç topiğime yaa ben bildiğiniz gibiyim alışmaya başladım arkadaslara zaten iki kız geldi yeni onlar baya iyiler onlarla konusuyorum genelde

çok teşekkürler hoşbuldukk=) evet doğru söylüyosun hiç konuyu açıp da kaçırtmayım en iyisii =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…