Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Bende ne zamandır yazamıyodum canım. Amin canım sagolasın.
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım. Komple ailesiylemi tanıscaksın yoksa bayanlarla mı.

Kızlar ya bişi sorucam. Biliyosunuz erkek arkadaşım yurtdışında. Annesi bana hep mesaj atıyo. Yok konuşuyomusunuz bilmem ne felan diye. Yani canı sıkıldıkça bana mesaj atıyo galiba. Bende böyle yüz göz olmayı hiç sevmem. Ben ona hiç yazmıyorum aRamıyorum sormuyorum. Neden arıyım ki yani söz yok nişan yok. Ben sevmem böyle şeyleri. İyi niyetli bi kadın ama sizce niye bana mesaj atıp duruyo böyle çok rahatsız oluyorum.

Sevgili olduğunuz için sık sık iletişime geçtiğinizi düşünüyordur
O yüzden oğlundan senin sayende haber almayı umuyordur
Ben de yüz göz olmayı sevmem senin gibi canım

Heheheh
İyidir canım
Yurtta odamdayım
Bi kattaki kızlarla kaynaşayım dedim
Olmadı yapamadım
Çok kalabalıktı mutfak çok gürültülüydü
Odama geldim ben de
senden naber

iyiyim canım çok şükür bi baş ağrım vardı ama geçiyo yavaş yavaş bu migren çok fena bişey ya
aman boşver fazla muhabbet tez ayrılık getirir

Sevgili olduğunuz için sık sık iletişime geçtiğinizi düşünüyordur
O yüzden oğlundan senin sayende haber almayı umuyordur
Ben de yüz göz olmayı sevmem senin gibi canım

Ama annesini de arıyo her gün. Benle konuştuğundan daha çok konuşuyo belki. Geçen gün bana mesaj atmştı bugün benim doğum günüm işte oğlum olsaydı pasta alırdı felan diye. E napıyım pastamı alıyım geliyim yani. Yapmıyıcağım bişey. Ben zaten çok sıcak kanlı bi insan değilim. Yarın öbür gün olurda evlenirsekde ben çok fazla görüşmeyi düşünmüyorum. Hiç bi kötülüğü yok ama benim yapım böyle yani.

Aynen aynen yaa ben de evlendiğimizde eşimin ailesiyle görüşmek istemiyorum ben hiç istemiyorum
Ama kendi ailemden kopmam
Canım sevgilinin annesi iki oğlanı da Çine gönderince yalnız hissetmiş kendini belli senden ilgi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…