- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.621
kız berceste sahne mı alıyon kacırmısım ben orayı
Kızlar carsamba gunu ilk canlı muzigimi yapacagım
Bir dernek brunch duzenliyormus mado da
Onlar kahvaltı ederkenben piyano calacagım arkadasım da keman calacak
Piyano-Keman dinletisi olacak yani
İnsallah iyi gecer :18:
canım başarılar diliyorum okuduğun yerde mi olacak yoksa memleketinde mi:)
Okuduğum yerde canım Ankarada
ne güzel canım inşallah çok güzel geçerr :)
heyyyy hatunlarrr
kızlarrrrrr size uzun zamandır yazamadım çalışmaktan geçmiş konusmaları bile okuyamıyoruminş hepiniz iyisinizdirr puffiness cnm öncelikle geçmiş olsun deden için üzüldüm Allah rahmet eylesin..bende gelişmeler varrrr fatihin ailesiyle tanışmaya gidicem en yakın zamandaa artık o da bişeyler olsun biyerden başlayalım istiyo heyecanlıyım napıcam bilmiyorum :) ne giysem ya falan dedım nasılsan öyle gel fazla takma bu durumu oldugun gibi gel dedi öyle yaparım zaten makyajımla sacımla basımla aynı olurum isteyen böyle alır ama dmi
Sagol canim tesekkur ederim
Canim tekrar basin sagolsun
Triplere girdim burada birileri, sohbete gelsin artııııııııık
geldim şeker... :)
yettim gari diyesim geldi sen böyle yazınca
naber tatlım??
Kızlar ya bişi sorucam. Biliyosunuz erkek arkadaşım yurtdışında. Annesi bana hep mesaj atıyo. Yok konuşuyomusunuz bilmem ne felan diye. Yani canı sıkıldıkça bana mesaj atıyo galiba. Bende böyle yüz göz olmayı hiç sevmem. Ben ona hiç yazmıyorum aRamıyorum sormuyorum. Neden arıyım ki yani söz yok nişan yok. Ben sevmem böyle şeyleri. İyi niyetli bi kadın ama sizce niye bana mesaj atıp duruyo böyle çok rahatsız oluyorum.
Heheheh
İyidir canım
Yurtta odamdayım
Bi kattaki kızlarla kaynaşayım dedim
Olmadı yapamadım
Çok kalabalıktı mutfak çok gürültülüydü
Odama geldim ben de
senden naber
iyiyim canım çok şükür bi baş ağrım vardı ama geçiyo yavaş yavaş bu migren çok fena bişey ya
aman boşver fazla muhabbet tez ayrılık getirir
Sevgili olduğunuz için sık sık iletişime geçtiğinizi düşünüyordur
O yüzden oğlundan senin sayende haber almayı umuyordur
Ben de yüz göz olmayı sevmem senin gibi canım
Ama annesini de arıyo her gün. Benle konuştuğundan daha çok konuşuyo belki. Geçen gün bana mesaj atmştı bugün benim doğum günüm işte oğlum olsaydı pasta alırdı felan diye. E napıyım pastamı alıyım geliyim yani. Yapmıyıcağım bişey. Ben zaten çok sıcak kanlı bi insan değilim. Yarın öbür gün olurda evlenirsekde ben çok fazla görüşmeyi düşünmüyorum. Hiç bi kötülüğü yok ama benim yapım böyle yani.
sen de migren mi var canım
evet malesef..
neden şaşırdın kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?