- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.641
Aynen aynen yaa ben de evlendiğimizde eşimin ailesiyle görüşmek istemiyorum ben hiç istemiyorum
Ama kendi ailemden kopmam
Canım sevgilinin annesi iki oğlanı da Çine gönderince yalnız hissetmiş kendini belli senden ilgi bekliyor
Ya evet en iyisi öyle zaten. Kötü olduklarından mı. Hayır asla. Şimdiye kadar çok görüşmesemde bana asla bi kötülüğü olmadı ama ben kasılıyorum ya. Kadın bana bi nasılsın yazsa yarım saat düşünüyorum ne yazıcam diye
Ben kendi annemle bile çok yakın olamıyorum ki. Babamla daha çok yakınımdır mesela.
Hehh
Benim sevgilim de tutturur annemi ara bazen diye
Ay istemiyorum napaymım
En son memleketteyken zorla annesine götürdü beni yaw
Selam vermeye gittik
Ayyy
Sonra zorla kardeşini dersaneden almaya gittik sinir oluyorum
Duyduğum kadarıyla çok kötü bir şey migren ya
Ne biliyim şaşırdım öyle
Allah yardımcın olsun canım
Benimki öyle ara felan dese yapamam ben yaa. Gerçekten insanın içinden gelmiyo yani. Benim en çok sevindiğim nokta görümcem yok benim ona çok seviniyorumbi kaynım var işte o da yurtdışında yaşıyo
evet çok kötü ya.. insanın bütün enerjisini sömürüyo uyuz şey.. neyse allah daha beterinden saklasın inşallah..
sen neler yapıyosun canım görüşemedik bayadır.. bu arada başarılar dilerim hangi madoda olacaksın kızılay mı??
Buraya yazdım mı daha önce hatırlamıyorum. :)
2008'den beri beraberiz fakat daha üniversitede olduğumuz için herhangi bir adımımız yok tabiiki. :)
İnşallah olur ama. :)
Ama canım dengeyi mecbur bulacağız ya sonuçta sevdiğin adamın annesi
Düşünsene kız bizim de oğlumuz olsa oğlumuzun sevgilisi böyle düşünse üzülmez miyiz ya
Biricik oğlumuzdan ayrı kalmak ister miyiz
Böyle düşünmek lazım
Allah yardımcın olsun canım yaaaa
Çukurambar Mado canım
Sağol teşekkür ederimmm
Buraya yazdım mı daha önce hatırlamıyorum. :)
2008'den beri beraberiz fakat daha üniversitede olduğumuz için herhangi bir adımımız yok tabiiki. :)
İnşallah olur ama. :)
Ya haklısın tabi canım orası öyle de bende oğlumun sevgilisine böyle taciz eder gibi ikidebir mesaj atıp durmam yaa
Napalım katlancaz bi şekilde
HoşgeldinHayırlısı olsun canım.
Hoş bulduk bayanlar. :)
Teşekkürleer.
Zaman geçmek bilmiyor ki yahuu :)
puffines geçmiş olsun canım dedene ALLAH rahmet eylesin...
Dengeyi korumak gerek canım
İnşallah başarırız
Amin canım. Sağol teşekkür ederim. Nasılsın.
Ah bu zaman
Çok nankör ya :)
iyi diyelim iyi olalım bu günümüze şükür Sen nasılsın?
Eh işte güzelim nasıl olıyım. Çok şükür. Doktora gidip geliyorum hala yüzümdeki yara enfeksiyon kaptı beze oluşturdu felan. Eve hala gelip giden var başsağlığı için. Öyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?