Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ya evet en iyisi öyle zaten. Kötü olduklarından mı. Hayır asla. Şimdiye kadar çok görüşmesemde bana asla bi kötülüğü olmadı ama ben kasılıyorum ya. Kadın bana bi nasılsın yazsa yarım saat düşünüyorum ne yazıcam diye
Ben kendi annemle bile çok yakın olamıyorum ki. Babamla daha çok yakınımdır mesela.

Hehh
Benim sevgilim de tutturur annemi ara bazen diye
Ay istemiyorum napaymım
En son memleketteyken zorla annesine götürdü beni yaw
Selam vermeye gittik
Ayyy
Sonra zorla kardeşini dersaneden almaya gittik sinir oluyorum

Hehh
Benim sevgilim de tutturur annemi ara bazen diye
Ay istemiyorum napaymım
En son memleketteyken zorla annesine götürdü beni yaw
Selam vermeye gittik
Ayyy
Sonra zorla kardeşini dersaneden almaya gittik sinir oluyorum

Benimki öyle ara felan dese yapamam ben yaa. Gerçekten insanın içinden gelmiyo yani. Benim en çok sevindiğim nokta görümcem yok benim ona çok seviniyorum bi kaynım var işte o da yurtdışında yaşıyo

Duyduğum kadarıyla çok kötü bir şey migren ya
Ne biliyim şaşırdım öyle
Allah yardımcın olsun canım

evet çok kötü ya.. insanın bütün enerjisini sömürüyo uyuz şey.. neyse allah daha beterinden saklasın inşallah..
sen neler yapıyosun canım görüşemedik bayadır.. bu arada başarılar dilerim hangi madoda olacaksın kızılay mı??

Benimki öyle ara felan dese yapamam ben yaa. Gerçekten insanın içinden gelmiyo yani. Benim en çok sevindiğim nokta görümcem yok benim ona çok seviniyorum bi kaynım var işte o da yurtdışında yaşıyo

Ama canım dengeyi mecbur bulacağız ya sonuçta sevdiğin adamın annesi
Düşünsene kız bizim de oğlumuz olsa oğlumuzun sevgilisi böyle düşünse üzülmez miyiz ya
Biricik oğlumuzdan ayrı kalmak ister miyiz
Böyle düşünmek lazım

Allah yardımcın olsun canım yaaaa
Çukurambar Mado canım
Sağol teşekkür ederimmm

Buraya yazdım mı daha önce hatırlamıyorum. :)
2008'den beri beraberiz fakat daha üniversitede olduğumuz için herhangi bir adımımız yok tabiiki. :)
İnşallah olur ama. :)

Ya haklısın tabi canım orası öyle de bende oğlumun sevgilisine böyle taciz eder gibi ikidebir mesaj atıp durmam yaa
Napalım katlancaz bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…