Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar babam bişeye baktı çıkmak zorunda kaldım..
bu arada size sordum ve karar verdim bende benim ex e gel bakalım dedim.. hayırlısı inşallah..

Ne zaman goruseceksiniz canim ?

şimdi gördüm canım.. 20 ekimde gelim dedi ama bayram temizliği yapacağımız için bana uygun değil dedim tamam ben ayarlarım dedi.. insan bi sorar ne gün müsaitsin diye.. ben biliyorum duracak duracak son dk söyleyecek ve ben müsait olmicam oda ayarla diye üstüme gelecek ama yok öle valla.. eğer belirlediği tarih banada uymuyosa gelmesine de gerek yok daha..

Ayy kızlar biz de 2 yıldır birlikteliyiz. 3. yılımıza girdik :) Yazın İnşAllah nişan düşünüyoruz. İnşAllah bi terslik olmaz... Allah herkesin gönlüne göre versinn.. Aminnn

kızlar çok gerginim ya.. bayramdan bikaç gün önce gelebilicem dedi ama bizim temizliğimiz var ve 10 gün önceden başlıyoruz biz üstelik ben yatağa zor atıyorum kendimi çok yoruluyoruz annemle ben.. neyse buna dedim ki bu durumu tamam ben ayarlicam bi şekilde dedi.. ama az önce dediki ben dediğim tarihte gelicem sende 10 günde 1 gün çıkarsın artık evden ya çıkabilsem neden gelemem diyimki sana dedim.. hep benden fedakarlık bekliyosun dedim oda hadi ya ben o kadar yol gelicem ama sen evden çıkamayacaksın bu mu fedakarlık dedi bende ya o kadar zaman var neden müsait olmadığım zamanı seçiyosun illa dedim oda gelebilsem söylerdim dedi bende madem gelemeyecektin neden bana ayarlicam dedin dedim oda erken gelicem demedim ki demiş.. yani bayramdan da sonraya atıyo ki bu vatandaş bayram için köyüne giderken yoluda burdan geçtiği için o tarihi istiyo, dönüştede anasa babası kim varsa oturduğu şehire alıp götürecek.. dönüştede gelemez yani.. o yüzden en az 2 ay erteleniyo bu görüşme.. bende diyorum ki otobüsle gel git bi günlüğüne o zaman onada yok diyo.. çıldırıcam valla ya.. zaten görüşmeyi kafam derli toplu olsun diye kabul ettim ama bu durum beni daha da gerdi..

:) Öyle deme. Zaman o kadar çabuk geçiyor ki. Hangi ara 4. sınıfa geçtim bilmiyorum.

Zamana çok ihtiyacım var çok
Bi 5 yıl sonrasına atsalar beni..

nabersiniz kızlar. ne var ne yok.

İyidir canım nolsun.. Senden naber?

kızlar ben geldiiiiiimm :)

Hoşgeldin canımm nerelerdesin yoktun bir süre

Sen onunla görüşmeyi kabul ettin ya
Onun jet kiralayıp gelmesi gerek sen istediğin her an
Anlamıyorum ben bu adamı

Sen onunla görüşmeyi kabul ettin ya
Onun jet kiralayıp gelmesi gerek sen istediğin her an
Anlamıyorum ben bu adamı

kavga ettik canım zaten.. ben şimdiye kadar ona hiç o tarihte gelme şu tarihte gel demedim ne zaman geldiyse bende çıktım ona göre ayarladım kendimi.. yine öyle yapıcam sandı ama yemedi.. bende gelme o zaman dedim bana pişman olacaksın dedi bende asıl sen olacaksın.. keşke elimden geleni yapsaydım diyeceksin kahrolacaksın dedim oda ben zaten kahroluyorum bundan daha kötü halde olamam dedi bende olacaksın emin ol senden vazgeçiyorum dedim ve artık yarın bile gelmek istese kabul etmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…