- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.681
canm cıkıver yaa o gunde annen tek basına yapsın sonra gene yardım edersın ama onun tawrıda hoş deıl yanı sankı ısı dusmuste oraya senıde aradan cıkarıwermek ıstıyor gıbı..valla konusun anlasın canım cok kasma kendını boswer..kızlar çok gerginim ya.. bayramdan bikaç gün önce gelebilicem dedi ama bizim temizliğimiz var ve 10 gün önceden başlıyoruz biz üstelik ben yatağa zor atıyorum kendimi çok yoruluyoruz annemle ben.. neyse buna dedim ki bu durumu tamam ben ayarlicam bi şekilde dedi.. ama az önce dediki ben dediğim tarihte gelicem sende 10 günde 1 gün çıkarsın artık evdenya çıkabilsem neden gelemem diyimki sana dedim.. hep benden fedakarlık bekliyosun dedim oda hadi ya ben o kadar yol gelicem ama sen evden çıkamayacaksın bu mu fedakarlık dedi bende ya o kadar zaman var neden müsait olmadığım zamanı seçiyosun illa dedim oda gelebilsem söylerdim dedi bende madem gelemeyecektin neden bana ayarlicam dedin dedim oda erken gelicem demedim ki demiş.. yani bayramdan da sonraya atıyo ki bu vatandaş bayram için köyüne giderken yoluda burdan geçtiği için o tarihi istiyo, dönüştede anasa babası kim varsa oturduğu şehire alıp götürecek.. dönüştede gelemez yani.. o yüzden en az 2 ay erteleniyo bu görüşme.. bende diyorum ki otobüsle gel git bi günlüğüne o zaman onada yok diyo.. çıldırıcam valla ya.. zaten görüşmeyi kafam derli toplu olsun diye kabul ettim ama bu durum beni daha da gerdi..
canm cıkıver yaa o gunde annen tek basına yapsın sonra gene yardım edersın ama onun tawrıda hoş deıl yanı sankı ısı dusmuste oraya senıde aradan cıkarıwermek ıstıyor gıbı..valla konusun anlasın canım cok kasma kendını boswer..
benımde canım sıkkın valla kızlar bu adam benı delırtıcek ıkı gun once her an yanındayım senı sewıyorum bılmem ne bugunde bı havalarda gormenız lazım ben takıntılıymısım evlılık kararını gozden gecırcekmıs boyle gıderse bılmem ne .. sok oldum ayaklarıma kapanması gerekırken cektıgı naz 3 hafta surdu.sıkıldı beyfendı
kavga ettik canım zaten.. ben şimdiye kadar ona hiç o tarihte gelme şu tarihte gel demedim ne zaman geldiyse bende çıktım ona göre ayarladım kendimi.. yine öyle yapıcam sandı ama yemedi.. bende gelme o zaman dedim bana pişman olacaksın dedibende asıl sen olacaksın.. keşke elimden geleni yapsaydım diyeceksin kahrolacaksın dedim oda ben zaten kahroluyorum bundan daha kötü halde olamam dedi bende olacaksın emin ol senden vazgeçiyorum dedim ve artık yarın bile gelmek istese kabul etmiyorum..
anzercım anlıyorum tatlm ama sureklı bı ıtısme kakısma halındesınız bu kotu gercekten yıpratıcı kendımden bılıyorum::)
dur bakalım tawrı ne olacak sen once kesın karar wer sen mı onun programına uyucaksın yoksa o mu senın programına uymalı..bunu onun tawırlarına nezaketıne gore sen dusun..
yaa canım ben artık benım kart sewgılımı cok ıyı cozdum artık o felegın cemberınden gecmıs benle evlenmeyı gozden gecırecegı felan faso fiso aklı sıra benı hızaya getırmek ıcın kendı hatalarını ort bas etmek ıcın topu bana atıyor zeytınyagı mısalı..cenemı kapatmak ıcın yapıyor yanı.onun bana bır yanlısı oldu 1 ay kadar once ve hatasını kabul etmıyor ılk gunler süt dökmüş kedı gıbıydı sımdıde ben bır sey yapmadım o yuzden mahcup ve pısman deılım dıyor yanı bu nasıl bı adam ben anlamadım canım şaşırmıs vazıyetteyım,ayrılmayı cok dusundum ama dile dökemedım benı baglayan seyler var bılmıyorum ama kotuyum kızlar
Ufff kötü oldu böyle canım yaa
Ama o da haline şükredeceğine sana emri baki yapıyor
ya canım kadir kıymet bilmiyo bu adam anladım ben ve vazgeçtim cidden ondan.. artık ne hali varsa görsün.. o görüşmek istedi o benim müsait zamanımı sormalıydı ben sormasam söyleyeceğide yok sorumsuzun..
seninkide iyi taktik biliyomuş yani maşallah.. valla devir değişti ya erkekler naz yapıyo artık hale bak..
kötü olmadı canım ya iyi oldu bence.. bi sordum ya ne zaman geliyosun diye ondan bile şımardı.. haline şükretmesini geçtim insan bi ya o zaman bayramdan sonra görüşelim der.. nerde. hemen pişman olacaksın.. dangalak ne olacak..
Huylu huyundan vazgeçmez derler :)
aynen canım.. ben onun yanında olsam o benim bi bakışımdan ne demek istediğimi anlar ona göre hareket ederdi ama ben memleketime döndüğümden beri bi tuhaflaştı bu.. o yoluna ben yoluma ohh be rahatladım valla. neydi o öyle stres stres.. yok ne olacak, ne konuşacaz, ne zaman gelecek vs vs..
Sen rahatladıysan sıkıntı yok canım
Bu arada yarın ilk defa psikoloğa gideceğim
İşe yarar umarım
rahatladım canım çok şükür.. yetti onun yüzünden üzüldüğüm ağladığım.. bulunmaz hint kumaşı değil ya yürüsün yoluna..
ilk defa mı gidiceksin canım.. ben hiç gitmedim de bi arkadaşım gitmişti "hiç rahatlayamadım üstüne bide bi ton verdiğim paraya acıdım o parayla alışveriş yapsam daha çok rahatlardım" demişti :)
anzercım anlıyorum tatlm ama sureklı bı ıtısme kakısma halındesınız bu kotu gercekten yıpratıcı kendımden bılıyorum::)
dur bakalım tawrı ne olacak sen once kesın karar wer sen mı onun programına uyucaksın yoksa o mu senın programına uymalı..bunu onun tawırlarına nezaketıne gore sen dusun..
yaa canım ben artık benım kart sewgılımı cok ıyı cozdum artık o felegın cemberınden gecmıs benle evlenmeyı gozden gecırecegı felan faso fiso aklı sıra benı hızaya getırmek ıcın kendı hatalarını ort bas etmek ıcın topu bana atıyor zeytınyagı mısalı..cenemı kapatmak ıcın yapıyor yanı.onun bana bır yanlısı oldu 1 ay kadar once ve hatasını kabul etmıyor ılk gunler süt dökmüş kedı gıbıydı sımdıde ben bır sey yapmadım o yuzden mahcup ve pısman deılım dıyor yanı bu nasıl bı adam ben anlamadım canım şaşırmıs vazıyetteyım,ayrılmayı cok dusundum ama dile dökemedım benı baglayan seyler var bılmıyorum ama kotuyum kızlar
Doğru diyosun canım bulunmaz hint kumaşı değil ya :)
Evet ilk defa gideceğim canım
Ben de çok para vereceğim umarım boşa gitmez
inşallah canım.. bugün yalan dünyada psikolog sahnesi vardı öldürdü beni gülmekten..
umarım sana iyi gelir..
Doğru diyosun canım bulunmaz hint kumaşı değil ya :)
Evet ilk defa gideceğim canım
Ben de çok para vereceğim umarım boşa gitmez
umarım canım rhatlar boşaltırsın kafanı İNŞALLAH ALLAH yar ve yardımcın olsun
Herkes mi dertli arkadaş
buyrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?