- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.701
topiğe ibrahim tatlısesten dertler derya olmuş parçasını armağan ediyorum..
Onu çok seviyorum uzun zamandır beraberiz ama artık beni bunaltıyor
Kafamda bikaç gün öncesine kadar bitirdim 1 hafta sürdü sonra mesaj attı dayanamadım tabi ben
Giydiklerime taktığıma takıştırdığıma karışan biri
Bugünde aşırı derece kavga ettik okadar saçma bişeyki
Ondan gizli telefonda kuzenimle konuşmuşum
Çıldırmak üzereyim artık bitsin istiyorum ama onunda haline dayanamıyorum offf offff:95:
ne de iyi gelir
Haklısın gerçekten yapamıyosak uzatmadan bitmeli
[video=youtube;n1DQ5C4CpjU]http://www.youtube.com/watch?v=n1DQ5C4CpjU[/video]
yani ayrılığa teşvik etmiş gibi oldum ama ilişkiyi bi süre sonra iteklemeye başlayınca inan insanın enerjisi bitiyor.. en önemlisi de giden zaman geri gelmiyor..
oyy sedulu gece gece güldürdün benii
Yok canım niye edesin zaten düşünüyorum uzun zamandır ama nasıl söyliycemi bulamıyodum
Ama dediğin yöntem mantıklı
hüzünlüyken gülmek iyidir
Ulen gece gece bu şarkı çalınır mı
Yav boşkoyun gitsinnnyaptığınız çene bile gereksiz erkek milleti için. Çok umurlarında sanki bizim konuşmalarımız onlara vıdı vıdı geliyor herşey. Bizede vız gelir tırısss gider
sana şöyle diyim canım.. ben aslında kendi ilişkimin yürümeyeceğini anlayalı uzun zaman olmuştu ama kabullenme sürecim epey uzun sürdü.. çünkü; biz diğer aşıklardan farklıydık(he he acayip bişiydik biz allam ya) sonracıma biz ayrılamazdık(nedenki alla alla)..vs vs bunlar gibi bir sürü bahane sıraladım kendime ve bu bahane listemi haksız çıkarmakta bana düştü tabiiki.. o yüzden de itekleye itekleye bi hal oldum ilişkiyi.. tamam çok güzel başlamış ve devam etmişti ama o günler biteli adam beni üzmeye başlayalıda çok olmuştu,, bunları farketmem uzuuunn bir zamanımı aldı..
Canım hikayenizi bugün okudum çok beğendim gerçekten bitecek cinsten değil gibi geldi.
Hakkımızda hayırlısı. Benimde kabullenmem zor oldu yoksa şu zamana kadar hep alttan aldım
Ama şimdi yüreğimde olmıycağını söylüyo
Size bi şarkı daha yollayasım var ama korkuyorum yelkenler suya iner mi diye :)
[video=youtube;PQ85sFrSgmE]http://www.youtube.com/watch?v=PQ85sFrSgmE[/video]
Yolladım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?