Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bence ne yap biliyo musun onun artı eksi yönlerini yaz.. bi olay yaşadığınızda, bir günün sonunda.. ve bir düşün bu adam seni mutlu ediyor mu? ya da şunu düşün kızdığın hareketlerini bile bir süre sonra gülümseyerek anabiliyor musun yoksa gerçekten seni kıracak şeyler mi yapıyor? bunların hepsini düşün ve ona göre karar ver ve o ne kadar üzülsede onunla yapamayacağını anladığında geri dönme.. yoksa en sonunda sana daha da çok bağlanmış olacak ve daha çok üzülecek..

yani ayrılığa teşvik etmiş gibi oldum ama ilişkiyi bi süre sonra iteklemeye başlayınca inan insanın enerjisi bitiyor.. en önemlisi de giden zaman geri gelmiyor..

Yok canım niye edesin zaten düşünüyorum uzun zamandır ama nasıl söyliycemi bulamıyodum
Ama dediğin yöntem mantıklı

Ulen gece gece bu şarkı çalınır mı

Yav boşkoyun gitsinnn yaptığınız çene bile gereksiz erkek milleti için. Çok umurlarında sanki bizim konuşmalarımız onlara vıdı vıdı geliyor herşey. Bizede vız gelir tırısss gider

Yok canım niye edesin zaten düşünüyorum uzun zamandır ama nasıl söyliycemi bulamıyodum
Ama dediğin yöntem mantıklı

sana şöyle diyim canım.. ben aslında kendi ilişkimin yürümeyeceğini anlayalı uzun zaman olmuştu ama kabullenme sürecim epey uzun sürdü.. çünkü; biz diğer aşıklardan farklıydık(he he acayip bişiydik biz allam ya) sonracıma biz ayrılamazdık(nedenki alla alla)..vs vs bunlar gibi bir sürü bahane sıraladım kendime ve bu bahane listemi haksız çıkarmakta bana düştü tabiiki.. o yüzden de itekleye itekleye bi hal oldum ilişkiyi.. tamam çok güzel başlamış ve devam etmişti ama o günler biteli adam beni üzmeye başlayalıda çok olmuştu,, bunları farketmem uzuuunn bir zamanımı aldı..

Ama şarkı güzel şansal

Vur gitsin ardından sarhoş derken ben sabah işe gidemeyerekten kovulurum artık Çokta tınn

hüzünlüyken gülmek iyidir

evet haklısın hem gülmek pozitiflik katar insana..

bi gaza geldim çaldım valla aman ne erkek milleti yav onlarda kimmiş.. ben iboyu seviyorum ondan..

Canım hikayenizi bugün okudum çok beğendim gerçekten bitecek cinsten değil gibi geldi.
Hakkımızda hayırlısı. Benimde kabullenmem zor oldu yoksa şu zamana kadar hep alttan aldım
Ama şimdi yüreğimde olmıycağını söylüyo

[video=youtube;XAQdrjazCF4]http://www.youtube.com/watch?v=XAQdrjazCF4&feature=related[/video]

Elimde olsa bel bağlarmıydım..

valla bana da bitmeyecekmiş gibi gelmişti ama bezdim diyebilirim..amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
işin bir yürek birde kafada bitme kısmı var bence ki yüreğinde bittiyse sen kararını vermişsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…