Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Selam kızlar

Dün söylediğim gibi psikoloğa gittim bugün

Depresyon geçiriyormuşum :)

İntihara meylediyormuşum

Çevremdekileri uyarmam gerekmiş

Haberiniz olsun

Son düzenleme:
seni bağlayan şeyler var demişsin ne canım o ondan vazgeçmene engel olan şeyler:26:
annem babama ve dayıma söylemiş canım yaaaa

Selam kızlar

Dün söylediğim gibi psikoloğa gittim bugün

Depresyon geçiriyormuşum :)

İntihara meylediyormuşum

Çevremdekileri uyarmam gerekmiş

Haberiniz olsun
ah canım valla mı bende depresyondayım tatlım ama psıkologa gıtmıyorum aslında cok ıhtıyacım var,ilaç mı verdı yoksa konusuyor mu ? psıkolog sadece konusuyor dıye bılıyorum ben ama:26:

Ben de akil karisikligi da oldugu icin psikolog beni psikiyatra gonderdi o ilac yazdi canim

6-8 seans gidecegim bakalim umarim ise yarar

Sen de bi dene istersen canim

cidden öyle mi peki canım?? ben sende o kadar depresif bi hal görmedim hiç mesela.. hatta hep pozitifsin..

Disari yansitmiyorum sadce canim

kızllaaaaarrr napıyosunuzzzz

çok şükür idare ediyorum canım. iki gündür annemle gezdik biraz alışveriş felan yaptık. sevgilimle de çok konuşamadık iki gündür. interneti yok telefonda. ben arayıncada ondan da kontör gidiyo. o yüzden konuşamadık. sen nasılsın. ne var ne yok

kızlaaar ya bişi sorcam size. postanelerde felan yurtdışı görüşme kartı varmış üstünde kodlar felan varmış onları girip arıyomuşsun senden de karşı taraftan da kontör gitmiyomuş. böyle bişey duydunuz mu yada kullandınız mı?

geçmiş olsun güzelim. antidepresan felan verdi mi ?
bide konser verecektin ne oldu hayatım

Antidepresan verdi canim evet

Canli muzige cikacagiz evet canim carsamba aksami olacak daha tam hazir degiliz cok stresliyim

Postaneyle ilgili seyi duymadim canim daha once

Selam kızlar bende benimkine şans verdim 10 gün önce.
Daha söylemek için erken ama değişmiş baya.
İlk zamanlar ki x karşımda...
Sinirlensede kızsada kavga etmeyen kavga etmemek için konuyu kapayan.
Ama değişmeyen tek şey aşırı sahiplenmesi ve çooook kıskanması bunlar beni bazen rahatsız etsede genel olarak sorun yok :)
Bu arada topik eski haline gelmemiş hala eski tat yok ....

hayırlısı olsun güzelim inşallah iyi olur.
evet topik çok sessiz.

sensizlik onu yola getirmiş desene kararlılığını görünce aklı başına gelmiş.. diğer zamanlarda da değiştim diyordu ama nasıl olsa sen onun kahrını çektiğinden dolayı değişmiyordu, seni kolayca kırabiliyordu.. böylesi daha güzel olmuş :)
inşallah hep böyle kalır canım sevindim senin adına gerçekten :)

Canim cok sevindim :)
İnsallah iliskiniz hep guzel gider

Ya kızlar ben sevgilimi aradım 8buçuk gibi

Hevesli hevesli ''aşkım yarın dersim öğlen başlıyor erken uyumama gerek yok sana geleyim miiiii'' dedim

Bunu sık sık yaparım yani ararım geleyim miii aşkım derim

Bu akşam dediğimde ''sen bilirsin'' dedi ben çok bozuldum yaa

Sen bilirsin ne demek dedim ben kendimi ayarlamışım durumum müsait kendimi biliyorum ki sana soruyorum dedim

O da ne var bunda sen bilirsin işte dedi

Ay çok bozuldum ya siz olsanız bozulmaz mıydınız

Ben de gitmedim yurtta oturuyorum şu an

erkekler bazen böyle odun olabiliyor canım takma bence.. 7/24 romantik aşık ya da düşünceli sevgili modunda olamıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…