Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Sağol tatlım bende iyiym 2 gündür sevgilimle konuşmuoduk bugün barıştık çok şükür

Ayy sorma canım bende bugün çok yorgundum ama şimdi daha iyiyym :) Okul yordu bugün :)

Aaaa neden bozuşmuştunuz kii

Benim sevgilimin ayarı şaştı sabah 9-10 da yatıyor akşam 6-7 de kalkıyor
O uyandıktan sonra da ben ders çalışıyorum
Çok az msjlaşıyoruz
Az konuşunca kavga da etmiyoruz
Böyle süper gidiyo

kızlar hayatınızı yaşayın ne evlenmesi :) turkiye sartlarında evlenmek bayan için problem.butun ev işleri ve tum sorumluluk size ait.3 yıldır görüşüyorum evlenmek istiyor ama ben istemiyorum 3 yıl daha diyorum.

Aynen canım az konuşmak iyi oluyo ya bazen :) Özleniyo falan :)

Yaa çok saçma bi konu yüzünden anlatsam gülersin Sevgilim çok hassas...

çok şeker bişey buuu güle güle kullan tatlım

Canım çok güzel ya ben de alabilirim yani bundan çok hoşuma gitti

Ben 8 yıl sabredemem ya kafayı yerim

İyi akşamlar canım çok şükür iyiyim sen nasılsın?

teşekkürler kızlar bende çok beğenerek aldım. ama sadece demlik. alt kısımı yok ama olsun ben bayıldım yaa. düdüklü bide
çeyizimin ilk parçası devamı gelir inşallah

Aynen tatlım aynen Zaten bi süre sonra konuşulcak bişi bulamıoz biz mesela susuoz bi kaç saat sonra tekara konuşuoz böle böle geçippp gidiyo

3.5 yıldan sonra ilişkimiz oturdu heralde diyorum bugunlerde :)

teşekkürler kızlar bende çok beğenerek aldım. ama sadece demlik. alt kısımı yok ama olsun ben bayıldım yaa. düdüklü bide
çeyizimin ilk parçası devamı gelir inşallah

Ben de çeyizimize bişeyler alalım diyorum ama aşkımın parası yokkk

Ben almaya kalksam doldururum baya çok şey alırım o yüzden hiç kalkışmıyorum aşkımın parası olsun öyle alalım diye bekliyorum

ya ben temizlik felan konusunda çok rahat büyüdüm. halende annem yapar evin her işini. (herkes bildiği işi yapmalı ama dimi ) evlenince ev işleriyle felan uğraşırken hayal kırıklığına uğrarım diye çok korkuyorum. bende şart koştum ama ev işi felan yapmam dedim yemek yaparım ama ev işi yapamam yaa. o da tamam söz sana yardımcı tutucam dedi. şartlarım sağlanana kadar evlenmicem

bence sen ufak ufak almaya başla güzelim yaa. ufak parçalarla başla. modası geçmicek şeylerle. ne biliyim su bardağı fincan çaydanlık falan filan
sonra hepsi üst üste gelince zor olur. bugün güzel bi yemek takımı 1000 tl felan yanii
ben sevgilime resmini atmıştım almadan önce. bana dediki ben şimdi bundan mı çay içicem aşkmm
ama çok beğendiğimi görünce hevesimi kırmadı Allah tan. ben beğendiğim eşyaların felan resmini hep atıyorum bak böyle istiyorum böyle alırız felan diye. sonradan kimse müdahale etmesin diye sağolsun o da sen nasıl istersen öyle olcak aşkım diyo aşkito yaaa özledimm çinçançonumu

Hatırlarsan biz seninle bu konularda aynı görüşlere sahiptik canım :)

Benim de ev işi yapmaya niyetim yok

Hatırlarsan biz seninle bu konularda aynı görüşlere sahiptik canım :)

Benim de ev işi yapmaya niyetim yok

aynen hayatımm dünya görüşümüz aynı resmen
ben ev işi yapmak zorunda hissetmiyorum kendimii
bahçeli evimi alsın. yardımcı tutsun. köpeğimizde bahçemize koydu mu evlenirim
tabi istediğim eşyalarla bide bahçe mobilyaları var.
bide düğün benm istediğim yerde olcak
anlaşıldı ben evde kalıcam. çocuk benle evlenmek için çin de sürünüp gidicek yaa

Çinçonçonn
Geçen bi çeyiz dükkanı gezdik zaten aşkımla çok güzeldi

Çinçonçonn
Geçen bi çeyiz dükkanı gezdik zaten aşkımla çok güzeldi

Hahaha aynen aynen
Bahçeli ev
Evde yardımcı
Kır düğünü
Country tarzı dekorasyon ve mobilya
Bi de Seyşeller adasında balayı

3.5 yıldan sonra ilişkimiz oturdu heralde diyorum bugunlerde :)

Oturmuştur oturmuştu :)

Ben varya hiç tahmin etmezdim bu kadar uzun bi süre bi ilişkimin olacağını.. Ama kaderde olunca kaçınılmıyo valla :)

Hep hayalimde ilk görüşte aşık olayım aileler falan tanışsın hemen düğün merasim derken evlenmiş bulayım kendimi diye hayal ederdim. Uzun süre dayanamam derdim kendi kendime

Ama öyle olmuo işte .. Planladığımız gibi olmuyo hiçbişey :) İnşallah planladığımızdan daha da güzel olur herşey :)

Hayat, biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir canım :)

Ben de kimse beni sevmez yalnız kalırım görücü usulü anca evlenirim diye düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…