- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.181
İyi akşamlar canım çok şükür iyiyim sen nasılsın?[/I]
iyi akşamlar canım ben yorgunum azcık sen nasılsın:)
Sağol tatlım bende iyiym 2 gündür sevgilimle konuşmuoduk bugün barıştık çok şükür
Ayy sorma canım bende bugün çok yorgundum ama şimdi daha iyiyym :) Okul yordu bugün :)
kızlar hayatınızı yaşayın ne evlenmesi :) turkiye sartlarında evlenmek bayan için problem.butun ev işleri ve tum sorumluluk size ait.3 yıldır görüşüyorum evlenmek istiyor ama ben istemiyorum 3 yıl daha diyorum.
Aaaa neden bozuşmuştunuz kii
Benim sevgilimin ayarı şaştı sabah 9-10 da yatıyor akşam 6-7 de kalkıyor
O uyandıktan sonra da ben ders çalışıyorum
Çok az msjlaşıyoruz
Az konuşunca kavga da etmiyoruz
Böyle süper gidiyo
Aynen canım az konuşmak iyi oluyo ya bazen :) Özleniyo falan :)
Yaa çok saçma bi konu yüzünden anlatsam gülersinSevgilim çok hassas...
Anladım canım
Ben kavga etmemenin çözümünü buldum işte az msjşlaşmak
çok şeker bişey buuugüle güle kullan tatlım
Canım çok güzel ya ben de alabilirim yani bundan çok hoşuma gitti
Ben 8 yıl sabredemem ya kafayı yerim
İyi akşamlar canım çok şükür iyiyim sen nasılsın?
Aynen tatlım aynenZaten bi süre sonra konuşulcak bişi bulamıoz biz mesela susuoz bi kaç saat sonra tekara konuşuoz böle böle geçippp gidiyo
teşekkürler kızlarbende çok beğenerek aldım. ama sadece demlik. alt kısımı yok ama olsun ben bayıldım yaa. düdüklü bide
çeyizimin ilk parçasıdevamı gelir inşallah
kızlar hayatınızı yaşayın ne evlenmesi :) turkiye sartlarında evlenmek bayan için problem.butun ev işleri ve tum sorumluluk size ait.3 yıldır görüşüyorum evlenmek istiyor ama ben istemiyorum 3 yıl daha diyorum.
3.5 yıldan sonra ilişkimiz oturdu heralde diyorum bugunlerde :)
Ben de çeyizimize bişeyler alalım diyorum ama aşkımın parası yokkk
Ben almaya kalksam doldururum baya çok şey alırım o yüzden hiç kalkışmıyorum aşkımın parası olsun öyle alalım diye bekliyorum
ya ben temizlik felan konusunda çok rahat büyüdüm. halende annem yapar evin her işini. (herkes bildiği işi yapmalı ama dimi) evlenince ev işleriyle felan uğraşırken hayal kırıklığına uğrarım diye çok korkuyorum. bende şart koştum ama ev işi felan yapmam dedim yemek yaparım ama ev işi yapamam yaa. o da tamam söz sana yardımcı tutucam dedi. şartlarım sağlanana kadar evlenmicem
Hatırlarsan biz seninle bu konularda aynı görüşlere sahiptik canım :)
Benim de ev işi yapmaya niyetim yok
bence sen ufak ufak almaya başla güzelim yaa. ufak parçalarla başla. modası geçmicek şeylerle. ne biliyim su bardağı fincan çaydanlık falan filan
sonra hepsi üst üste gelince zor olur. bugün güzel bi yemek takımı 1000 tl felan yanii
ben sevgilime resmini atmıştım almadan önce. bana dediki ben şimdi bundan mı çay içicem aşkmm
ama çok beğendiğimi görünce hevesimi kırmadı Allah tan. ben beğendiğim eşyaların felan resmini hep atıyorum bak böyle istiyorum böyle alırız felan diye. sonradan kimse müdahale etmesin diyesağolsun o da sen nasıl istersen öyle olcak aşkım diyo aşkito yaaa özledimm çinçançonumu
bence sen ufak ufak almaya başla güzelim yaa. ufak parçalarla başla. modası geçmicek şeylerle. ne biliyim su bardağı fincan çaydanlık falan filan
sonra hepsi üst üste gelince zor olur. bugün güzel bi yemek takımı 1000 tl felan yanii
ben sevgilime resmini atmıştım almadan önce. bana dediki ben şimdi bundan mı çay içicem aşkmm
ama çok beğendiğimi görünce hevesimi kırmadı Allah tan. ben beğendiğim eşyaların felan resmini hep atıyorum bak böyle istiyorum böyle alırız felan diye. sonradan kimse müdahale etmesin diyesağolsun o da sen nasıl istersen öyle olcak aşkım diyo aşkito yaaa özledimm çinçançonumu
Çinçonçonn
Geçen bi çeyiz dükkanı gezdik zaten aşkımla çok güzeldi
aynen hayatımmdünya görüşümüz aynı resmen
ben ev işi yapmak zorunda hissetmiyorum kendimii
bahçeli evimi alsın. yardımcı tutsun. köpeğimizde bahçemize koydu mu evlenirim
tabi istediğim eşyalarla bide bahçe mobilyaları var.
bide düğün benm istediğim yerde olcak
anlaşıldı ben evde kalıcam. çocuk benle evlenmek için çin de sürünüp gidicek yaa
3.5 yıldan sonra ilişkimiz oturdu heralde diyorum bugunlerde :)
yaa evet. ben de geçen gün annemle gittim. kampanya vardı. tencere takımı, yemek takımı, kahvaltı takımı, çatal bıçak seti 2000 felandı az daha alıyoduk
Oturmuştur oturmuştu :)
Ben varya hiç tahmin etmezdim bu kadar uzun bi süre bi ilişkimin olacağını.. Ama kaderde olunca kaçınılmıyo valla :)
Hep hayalimde ilk görüşte aşık olayım aileler falan tanışsın hemen düğün merasim derken evlenmiş bulayım kendimi diye hayal ederdim. Uzun süre dayanamam derdim kendi kendime
Ama öyle olmuo işte .. Planladığımız gibi olmuyo hiçbişey :) İnşallah planladığımızdan daha da güzel olur herşey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?