- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.201
Nasibimizde ne varsa :)
berceste kişi kendi nasibini kendş yaratır kararı kendi verir uygular.:) ben suan evlensem 2 aya kalmaz boşancagımı bildiğim için o işe kalkışmıyorum
Kendi kaderimizi kendimiz çizeriz doğru
Karakterler de birbirinden farklıdır :)
Ben çok acele etmiyorum annem evin hazır olunca mutfağının rengine göre filan alırız diyoo
evet doğru söylüyorsun :) ama bence evliliklerde 2 taraın beklentisi ve karşılaşacakları cok önemlidir.kişiler beklentilerini ve neyle karsılaşacaklarını analiz edemiyorlar :)
benim evim pembeli morlu beyazlı felan olur büyük ihtimalo yüzden ufaktan almaya başlıcam english home dan felan ay çok istiyorum hepsi english home olsun. böyle çiçekli çiçekli ne güzeeel
Hayat, biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir canım :)
Ben de kimse beni sevmez yalnız kalırım görücü usulü anca evlenirim diye düşünüyordum
Aşktan gözlerin kör olduğu zaman değil, biraz mantıklı düşünmeye başlandığı zaman evlenmeye karar verilmeli
O zaman ne istediğini bilirsin ne beklediğini bilirsin
Gözün kara olmaz
Pembe gözlükleri çıkarmış olursun
Ay ben de hep english home istiyorum ve de öyle olacak evet evet istiyorum!!
Zaten her avm ye gittiğimizde english home mağazasını geziyoruz aşkımla
Kesinlikle katılıyorum tatlımm.. Noktasından virgülüne kadar
Aşk gözünü kör etmiş insanlar bence zavallı insanlar.. Kendilerine yazık eden insanlar . .
bizde koçtaşa felan giderdik hep
burda olsaydı keşkee
evet doğru söylüyorsun :) ama bence evliliklerde 2 taraın beklentisi ve karşılaşacakları cok önemlidir.kişiler beklentilerini ve neyle karsılaşacaklarını analiz edemiyorlar :)
Kk nın akıllı hatunlarıyız vesselam
Oy oy kıyamam ya ben de burda şunu yapıyoz bunu yapıyoz diye sana nispet yapıyor gibi oldum özür dilerim canım ya üzülme
mesela ben babamın evindekinden daha rahat olucağımı bilene kadar evlenmemeyi düşünüyorum. evet çok seviyorum ama biraz da mantık. şartlar olgunlaşana kadar sevgili kalırız. zaten çoğu evlilikler umduğunu bulamamak nedeniyle bitiyor.
sizde mantıklı bi insana benziyosunuziki ay sonra boşanırım diyosunuz insanın kendini bilmesi çok güzel bişey. bende mesela en ufak bi zorlukta sıkıntıda ben bunun için mi evlendim diyebilecek bi yapıya sahibim.
bu topikteki arkadaşlarımın hepsi kendini bilen insanlar gerçekten. umarım hepimiz mutlu evlilikler yaparız
Kk nın akıllı hatunlarıyız vesselam
Oy oy kıyamam ya ben de burda şunu yapıyoz bunu yapıyoz diye sana nispet yapıyor gibi oldum özür dilerim canım ya üzülme
Evet canım :):)
Benm sevdiceğim de uzakta ben hiç kıskanıyomuyumm :84: :84: :84:
yok güzelim ne nispet yapıyo gibisi yaa
insan ister istemez özlüyo. eksikliğini hissediyo. bizde okul zamanı sizin gibiydik. sürekli birlikteydik
o benim telefonumda temple run oynardı hep altınlarımı, kanatlarımı bitirirdi bende kızardım. o da , ben gidince keşke burda olsaydı da altınlarımı bitirseydi dersin diyodu. şimdi ben temple run oynıyamıyorum hep aklıma geliyo
Sana da kıyamam canımmmmmmmmm
yok güzelim ne nispet yapıyo gibisi yaa
insan ister istemez özlüyo. eksikliğini hissediyo. bizde okul zamanı sizin gibiydik. sürekli birlikteydik
o benim telefonumda temple run oynardı hep altınlarımı, kanatlarımı bitirirdi bende kızardım. o da , ben gidince keşke burda olsaydı da altınlarımı bitirseydi dersin diyodu. şimdi ben temple run oynıyamıyorum hep aklıma geliyo
Benimkide geldiği zaman ben temple run oynardım o beni sevmekle uğraşırdı :) Aşk yaa
Oy oy oy kıyamamm
Senin sevgilin dönecek Allahın izniyle
Benim ablam dönmeyecek mesela ben napayım ölene kadar sabredecez
Bi de bu açıdan düşün hiç değilse beklediğin dönecek geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?