Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Biz çocukluk aşkıyız birbirimizin. Bundan once ikimizinde sevgilisi olmadı

Uzuuun uzuuun zamandır birlikteyiz. Allaha şükür anlayışlı ve bana çok değer veren birisi.

Evimizi aldık izmirden. Şirin mi şirin bir ev,bahçeli hemde:) Bursada yaşıyoruz ama hayalimiz izmirden bir ev alıp orada yaşamaktı. Gidip geldik ev eşyaları falan derken yorgunluktan oluyorum bide stres
Balayınıda izmirde mi yapsak bilemiyorum? daha kararlastiramadik çok geç kaldık evle uğraşmaktan gelinligimi daha yeni satın aldım hatta. Resmini koyacağım bulursam telefondayimda:)

Üzüldüğüm tek şey, babam bu anımı göremeyecek. 9 yaşımdayken vefat etti:85: buruk bir şekilde gidiyorum memleketimden..

Son düzenleme:

Ayy canım bende kısmet olursa Bursaya gidicem / gelin olarak yani / Görüşürz belki.. Bellimi olur :) Tabi o zaman senin bebişlerin felan olur

Canım ya babanın vefatına üzüldüm Allah rahmet eylesin.. Kötü bi durum ..

Aa Bursanin neresine geliyorsun bakalım:) Ağırlayayım senii
Heheh bebişim olmasını çok istiyorun gerçekten bakalım hayırlısı..

Evet çok kötü bir durum. Ama insanın alismaktan baska çaresi yok. Baba hasretiyle büyüdüm. Umarım evliligimde mutlu olurum..

Aynen güzelim yaaa. Ben sevgilime dedim zaten istedğm şartlar sağlanana kadse evlenmem dedim. Bahçeli müstakil ev isterim yardımcı isterim köpek isterim şunu isterim bunu isterim dedim
Babamın evindekinden daha rahat olmazsam evlenmem dedm hayırlısı olsun.
Bugnde bana bi film izle dedi. İzledm. Aynı anda onada anlatıyorum filmin şurasındayım burasındayım diye. Tutup dediki büyük evinde bu derdi var işte nerden kimin çıkıcağı belli olmuyo dedi. Bende dedm aşkm sırf nüyük ev almamak için mi izlettn filmi bana napak 1 + 1 mi alak dedim ( asla küçümsediğimden değil hee espri olsun diye yani ) yani ben çok şey istiyorum biraz da Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Ben de müstakil ev istiyorum yaaaa çiçek hastasıyım çünkü heryere çiçekler ekmek istiyorum. Birde golden almak istiyorum
evde yapamaz hayvancağız Bu fikri söyleyeyim benimkine, kesin müstakil evi kötüleyen bir film bulur izletir bana
İstanbulda nerden bulcam müstakil evi diyip duruyor zaten

Ne güzel canımm bahçeli bi evin var tam hayallerimdeki gibii
Keşke babanda görebilseydi. Allah rahmet eylesin canım. Öbür taraftaki mekanında izler seni merak etme.
Benim annem babam çalıştığı için ben 15 sene teyzemlerde kaldım. Eniştemi babam bildim. Babam kadar sevdim. Onuda kaybedeli bugün 3 sene oldu. Mevlütünü okuduk. Allah rahmet etsin. Çok isterdim beni ondan istesinler ama kısmet değilmiş be güzelim. Seni çok iyi anlıyorum gerçekten. Böyle yazılmış be güzelim. Rabbim mekanını cennet etsin

Bende bahçeli ev olmazsa olmaz diye tutturmuştum Bir de onun köpeği benim ise kedim var. Bahçeye salacağız bakalım

Allah rahmet eylesin.. Gerçekten çok zor. Ama dediğin gibi hayırlısı kader. Çok sağol. Allah hepimize sabir sağlık mutluluk versin inşallah

Gemlik canım :)

İnşallah nasip olur canım görüşmek..

İnşallah baba şevkati de görürsün eşinden

Resimlere bayıldm canımm. Bnm pc dede dream diye bi klasörüm var onn içinde dolu böyle şeyler zevklerimiz aynı sennle.
Biz sevglmle üni zamanı bi dönem aynı evde kaldık. Ben çok seviyorum diye sevglm bana golden almıştı bahçemzde vardı. İnşallah kendi evimizdede bahçemiz olacak kulube yapıcam ona
Ne demek istanbulda müstakil evi nerden bulcam yaa. Hiç bahane değil. Başakşehirde doluu. Hemde fiyatlarıda uygun. Ayrıca tepekent var sırf müstakil ev dolu yanii. Biraz uzak ama olsun. Araba olduktan sonra bişi olmaz. Ben başakşehir düşünüyorum bu ara

Neyse kuzuşlar sizinle sohbet etmek çok güzeldi umarım tekrar toplanırız böyle :) Muhabbetimiz sel gibi aksın inşallah sizleri öpüyorum herkese iyi geceler Allah rahatlık versin..

Allah'a emanetsiniz..

Di mi yaaaa ben bayılıyorum valllaaa Laptopumdaki dekorasyon dosyalarını bir görsennn,
nerden böyle incik cincik görsem hemen atıyorum zulaya

evet gerçekten yaa
Benimde fincanlarım var bu şekilde. Annem alıp getirmiş nasıl beğendim anlatamam

Sen beni çeyizimi düzerken bulsaymissin yaa,hep böyle şeyler alırdım aklıma gelmedi hiç. Evlendikten sonra artik

İnşallah anlaşırlar canımm

Ben de kabul etmiyorum bahane, arsa alsın yapsın gerekirse hıhhhh
Şaka bir yana sitelerin bahçe katı da kabulüm, ben Maltepe de oturuyorum, bizim
komşu sitede en alt katların bahçelerini birbirinden ayırmışlar tahta perdelele,
minik minik bahçecikler yapmışlar mesela çok hoş

Gemlik canım :)

İnşallah nasip olur canım görüşmek..

İnşallah baba şevkati de görürsün eşinden

Gemlik çok güzeldir. Yakın sayılırım bende oraya. Bende bursaya geldikçe gorusuruz artik ne dersin? Eşlerimizle birlikte insallah senin evlenmeni bekleriz biz

Insallah çok teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…