Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Bende bahçelievlerdeyim canımm. Bizim arkamızdaki binayı yeni yaptılar. Birinci kata öyle güzel yapmışlarki alasım geldi. Bahçe dublekside olur yanii yaa

Olsun tatlım daha önünde çoookkkkk uzun yıllar var inşallah, daha çokkkk eşya eskitirsin yenilerini
alırsın O zaman seve seve yardımcı olur fikirlerimizi söyleriz sana Hem biz bayanlar pek doymak
da bilmeyiz,ne kadar alsak da gözümüzde hep bişeyler eksiktir. Sen de ara ara kendini kaybedersin resimlere bakıp

Bende bahçelievlerdeyim canımm. Bizim arkamızdaki binayı yeni yaptılar. Birinci kata öyle güzel yapmışlarki alasım geldi. Bahçe dublekside olur yanii yaa

Bir de bahçeye bakan cam boydan boya olursaaaaa misss gibi olur tadından yenmezzzzz
Allahımmmmm duy sesimiziiii gönlümüze göre verrrrr

Tabi orası da doğru bi evleneyim bakalım da:) Fikirlerinize her zaman ihtiyacım olacak orası kesin

Kesinlikle. Kanımızda mı var ne

Ay eveet kış bahçesi yaparız orayıı. Ne gzl olurr. Aminn.

Böyle de çok güzel oluyor direk evin bittiği yerden bahçe başlayınca da Yeşillik ve
denizi seviyorum ben yaaaa orman çocuğuyum galibaaa

Tabi orası da doğru bi evleneyim bakalım da:) Fikirlerinize her zaman ihtiyacım olacak orası kesin

Kesinlikle. Kanımızda mı var ne

Seve seve fikir veririz, senden de fikir alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…