- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.421
Ben de kabul etmiyorum bahane, arsa alsın yapsın gerekirse hıhhhh
Şaka bir yana sitelerin bahçe katı da kabulüm, ben Maltepe de oturuyorum, bizim
komşu sitede en alt katların bahçelerini birbirinden ayırmışlar tahta perdelele,
minik minik bahçecikler yapmışlar mesela çok hoş
Zönggg
benim kısa süreli bi ilişkim oldu ardından evlendik :) 2 ay sonra da boşandık canım.
benim kısa süreli bi ilişkim oldu ardından evlendik :) 2 ay sonra da boşandık canım.
evet gerçekten yaa
Benimde fincanlarım var bu şekilde. Annem alıp getirmiş nasıl beğendim anlatamam
Sen beni çeyizimi düzerken bulsaymissin yaa,hep böyle şeyler alırdım aklıma gelmedi hiç. Evlendikten sonra artik
Bende bahçelievlerdeyim canımm. Bizim arkamızdaki binayı yeni yaptılar. Birinci kata öyle güzel yapmışlarki alasım geldi. Bahçe dublekside olur yanii yaa
Merhaba canım. Hoşgeldinmerhaba kızlarr
Bir de bahçeye bakan cam boydan boya olursaaaaa misss gibi olur tadından yenmezzzzz
Allahımmmmm duy sesimiziiii gönlümüze göre verrrrr
Olsun tatlım daha önünde çoookkkkk uzun yıllar var inşallah, daha çokkkk eşya eskitirsin yenilerini
alırsınO zaman seve seve yardımcı olur fikirlerimizi söyleriz sana Hem biz bayanlar pek doymak
da bilmeyiz,ne kadar alsak da gözümüzde hep bişeyler eksiktir. Sen de ara ara kendini kaybedersin resimlere bakıp
Geçmiş olsun diyelim o zmn canım. Neden öyle oldu. Sorun neydi.
Sewgilim gelsin bende size çin porseleni yollarım kızlar kullandıkça beni hatırlarsınız
bikini canım. balayında giydiğim bikini. kendi beğendiği bikini çok açıkmış ordan başlayan tartışma. balayının son gününde. uzadı da uzadı.
Ay eveet kış bahçesi yaparız orayıı. Ne gzl olurr. Aminn.
Tabi orası da doğru bi evleneyim bakalım da:) Fikirlerinize her zaman ihtiyacım olacak orası kesin
Kesinlikle. Kanımızda mı var ne
Bak ben buna hayır diyemem!
İnşallah bi gelsede hayırlısıyla yollucam fincanları kızlar
bikini canım. balayında giydiğim bikini. kendi beğendiği bikini çok açıkmış ordan başlayan tartışma. balayının son gününde. uzadı da uzadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?