Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Çeyiz hazırlığı yapan kızlar ara ara hediye çekilişleri yapıyor,, biz de yılbaşında bayramda falan yapıyoruz arada.
Bu topikte de "cicili bicili fincanlar" çekilişi yaparız artıkkkk

Bende kendim bahçede oynayarak büyüdüğüm için çocuklarım bahçemde hayvan sevgisiyle büyüsün istiyorum

Bende kendim bahçede oynayarak büyüdüğüm için çocuklarım bahçemde hayvan sevgisiyle büyüsün istiyorum
Aynen tatlım benim büyüdüğüm evde de (geçen seneye kadar ordaydım) minik bir bahçe vardı, gece yarılarına
kadar oynardık orda. Ağaçlara çıkardık, meyveleri tabaklara koyup servis yapardık, solucan çıkarırdıkkkk ohoooooo
neler neler Betonların arasında büyüyen çocuklar bu mutlulukları tadabılıyor mu? Hayırr
Ay ne güzel olur kıız

Bu süper olur işte

İlk günden 3 kişi olduk süper vallaaa, yılbaşında bir organizasyon yapılabilir

Son düzenleme:
ooooo:26:
iş dolayısıyla mı orada? sizin tanışma hikayenizi falan çok merak ettim ben ya:)))

Liseyi birlikte okuduk canımm. Ben liseyi bitirdiğimde o hazırlık sınıfını bitirmişti üni de. Biz konuşuyoduk işte. İlişkmz başladı. Ben onun oldğu okulu terch ettm ve yerleştim. 1. Sınıfa beraber başladık işte. Aynı bölmdeydik ünidede. Okul btnce o dil öğrenmek için oraya gtti. Abiside orda. Hatta iş bulursa bi süre de çalışıp para biriktiricek. Bende şuan istanbuldayım iş arıyorum. Öyle işte

Ben artık kaçıyorum kızlar çokkkk uykum geldii. Hepinizle tanıştığıma ayrı ayrı memnun oldum
İyi geceler hepinize görüşürüz tekrarrrr

Ne güzel canım ya. Kopmamışsınız birbirinizden Uzakta olmak,ozlemekte çok zor. Çok iyi bilirim.. Her daim mutlu olun inşallah

Benim kuzenimde 16-17 yaşında. lise3te. Bak pembemaviii abla ben bu çocukla evleneceğim diyor Sizi örnek vereceğim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…