- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.441
Gerçekten sebep bumudur? Şaşırtıcı:26:
Bak bana hem ev hediyesi olur
Yüzsüzleştim biraz sanki
aşkitomun ne zaman gelceği biraz belirsiz canım ama olsun geç olsun güç olmasın dimi
aşkitomun ne zaman gelceği biraz belirsiz canım ama olsun geç olsun güç olmasın dimi
Eki Görüntüle 538225
Böyle de çok güzel oluyor direk evin bittiği yerden bahçe başlayınca daYeşillik ve
denizi seviyorum ben yaaaa orman çocuğuyum galibaaa
Seve seve fikir veririz, senden de fikir alırız
Çeyiz hazırlığı yapan kızlar ara ara hediye çekilişleri yapıyor,, biz de yılbaşında bayramda falan yapıyoruz arada.
Bu topikte de "cicili bicili fincanlar" çekilişi yaparız artıkkkk
Çeyiz hazırlığı yapan kızlar ara ara hediye çekilişleri yapıyor,, biz de yılbaşında bayramda falan yapıyoruz arada.
Bu topikte de "cicili bicili fincanlar" çekilişi yaparız artıkkkk
eheh şaka bir tarafa tabiki:))
Nerede peki aşkiton?
Çin de güzelim
Aynen tatlım benim büyüdüğüm evde de (geçen seneye kadar ordaydım) minik bir bahçe vardı, gece yarılarınaBende kendim bahçede oynayarak büyüdüğüm için çocuklarım bahçemde hayvan sevgisiyle büyüsün istiyorum
Ay ne güzel olur kıız
Bu süper olur işte
Çin de güzelim
ooooo:26:
iş dolayısıyla mı orada? sizin tanışma hikayenizi falan çok merak ettim ben ya:)))
allah kavvuştursun...
Amin. Teşekkür ederim. Sevdiğinden ayrı olan herkesi Allah kavuştursun inşallah.
amin inşallah.. askerde sevgilim benimde..
Dönünce varmı söz nişan güzelim ?
Liseyi birlikte okuduk canımm. Ben liseyi bitirdiğimde o hazırlık sınıfını bitirmişti üni de. Biz konuşuyoduk işte. İlişkmz başladı. Ben onun oldğu okulu terch ettm ve yerleştim. 1. Sınıfa beraber başladık işte. Aynı bölmdeydik ünidede. Okul btnce o dil öğrenmek için oraya gtti. Abiside orda. Hatta iş bulursa bi süre de çalışıp para biriktiricek. Bende şuan istanbuldayım iş arıyorum. Öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?