Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Bende yatıyorum kızlar. Yarın hava güzel olursa bayramlık bakmaya gidicem. Bende çok memnun oldum. Görüşmek üzere 😘

Gemlik çok güzeldir. Yakın sayılırım bende oraya. Bende bursaya geldikçe gorusuruz artik ne dersin? Eşlerimizle birlikte insallah senin evlenmeni bekleriz biz

Insallah çok teşekkür ederim:)

Evet sevgilimde öyle diyor hiç gitmedim ama :) Belli olmaz gerçi belki şehirde olur evimiz yada işi nedeniyle başka şehirde .. Daha belli değil ama şu anlık gemlik gibi gözüküyor :)

Büyük ihtimal Bursada ama :)

Valla süper olur canım yaa iyice konuşalm kaynaşalım Bekleyin benii o zaman

hehehe bende KK'ya bakmak için erkenden kalktım Şimdi kahvaltıya gidiyorum canım sonra görüşürüzz

Yatarken uykum kaçmasın diye laptopu hemen yatağımın köşesine koyup yatıyorum, sabah böyle yatakta kalkamadığım
günler için süper oluyor hemen dalıyorum kk ye Afiyet olsun canımmm benim de kardeşim damlar birazdan okuldan
beraber yeriz bişeyler artıkk

Ohh afiyet olsun güzelimmmm

Gunaydin kizlar. Bayramlik bakmaya cikiyorum 
Keyifler nasil

İyi valla canım birazdan bende çıkcam :) sende keyifler nasıl ? :)

fıstıklarım nasılsıznız sıze bı ıyı bı kotu haberım var
ıyı olan annemle yarın bana biraz çeyiz alcaz
kotu haber de kpss den ala ala 81 aldım

sizler nasılsınız snva gırenler puanlar nasıl.kızlar aldıgım ceyızlerın fotosunu ceker koyarım bakarsınız

neler alıcaksın canım..

hoşgeldin canımmm. mutlaka koy foto neler alıcaksın ilk önce ?
81 atanmana yetmiyomu canım yaa. önlisanstan mı girdin sen canım lisans mı. 2013 de bende önlisansdan giricem kısmetse.

Nasil olsun be guzelim. Iyiydim ama tek basima alisverise cikip tek basima yemek yiyince sevglm aklima geliyo. Hep onla geldgm yetlere tek gidiyorum simdi.

Oyy kıyamam kuzum yaa bende annemle çıktım bi kaç bişey baktım ama sadece yüz kremi aldım Niveanın :)

kızlar ayakkabı aldım bugün.
Eki Görüntüle 539003
nasıl ?

Mmmm.. Hoşmuş canım kombinini güzel yapman lazım ama :) bende elbise aldım dün çok beğendimm :) Sevgilimede söyledim öve öve bitiremedm Evlenince giycem evin içinde dedim.. Ehee Resmini çekersem koyarım buraya gösteririm :)

paçası kıvrık dar kotla giyicem canım. üstümede siyah gri simli çizgili triko.

merak ettm elbiseni mutlaka koy buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…