- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.461
Ben artık kaçıyorum kızlar çokkkk uykum geldii. Hepinizle tanıştığıma ayrı ayrı memnun oldum
İyi geceler hepinize görüşürüz tekrarrrr
Eki Görüntüle 538241
Gemlik çok güzeldir. Yakın sayılırım bende oraya. Bende bursaya geldikçe gorusuruz artik ne dersin? Eşlerimizle birlikte insallah senin evlenmeni bekleriz biz
Insallah çok teşekkür ederim:)
Kızlar herkese günaydınnnn
Günaydınnnnnnn canıııımmmÇok tembelim bugünnnn yataktan çıkamıyorummmm
hehehe bende KK'ya bakmak için erkenden kalktımŞimdi kahvaltıya gidiyorum canım sonra görüşürüzz
Yatarken uykum kaçmasın diye laptopu hemen yatağımın köşesine koyup yatıyorum, sabah böyle yatakta kalkamadığım
günler için süper oluyor hemen dalıyorum kk yeAfiyet olsun canımmm benim de kardeşim damlar birazdan okuldan
beraber yeriz bişeyler artıkk
Gunaydin kizlar. Bayramlik bakmaya cikiyorum 
Keyifler nasil
Ohh afiyet olsun güzelimmmm
İyi valla canım birazdan bende çıkcam :) sende keyifler nasıl ? :)
fıstıklarım nasılsıznız sıze bı ıyı bı kotu haberım var
ıyı olan annemle yarın bana biraz çeyiz alcaz
kotu haber de kpss den ala ala 81 aldım
sizler nasılsınız snva gırenler puanlar nasıl.kızlar aldıgım ceyızlerın fotosunu ceker koyarım bakarsınız
fıstıklarım nasılsıznız sıze bı ıyı bı kotu haberım var
ıyı olan annemle yarın bana biraz çeyiz alcaz
kotu haber de kpss den ala ala 81 aldım
sizler nasılsınız snva gırenler puanlar nasıl.kızlar aldıgım ceyızlerın fotosunu ceker koyarım bakarsınız
Nasil olsun be guzelim. Iyiydim ama tek basima alisverise cikip tek basima yemek yiyince sevglm aklima geliyo. Hep onla geldgm yetlere tek gidiyorum simdi.
Oyy kıyamam kuzum yaabende annemle çıktım bi kaç bişey baktım ama sadece yüz kremi aldım Niveanın :)
Mmmm.. Hoşmuş canım kombinini güzel yapman lazım ama :) bende elbise aldım dün çok beğendimm :) Sevgilimede söyledim öve öve bitiremedmEvlenince giycem evin içinde dedim.. Ehee Resmini çekersem koyarım buraya gösteririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?