- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.481
canm bornoz takımı pıjama takımı yatak ortusu kucuk ew aletlerını felan alıcam zaten yemek setı catal bıcak setı tencere setım felan var bır kac nevresımım var gunluk tabaklarım kahvaltı takımım var yıne gunluk cay takımım su takımım var işte kalan ıvır zıvırları felan alıcam yarınneler alıcaksın canım..
canm bornoz takımı pıjama takımı yatak ortusu kucuk ew aletlerını felan alıcam zaten yemek setı catal bıcak setı tencere setım felan var bır kac nevresımım var gunluk tabaklarım kahvaltı takımım var yıne gunluk cay takımım su takımım var işte kalan ıvır zıvırları felan alıcam yarın
paçası kıvrık dar kotla giyicem canım. üstümede siyah gri simli çizgili triko.
merak ettm elbiseni mutlaka koy buraya
bende merak ettim elbiseyii
canm bornoz takımı pıjama takımı yatak ortusu kucuk ew aletlerını felan alıcam zaten yemek setı catal bıcak setı tencere setım felan var bır kac nevresımım var gunluk tabaklarım kahvaltı takımım var yıne gunluk cay takımım su takımım var işte kalan ıvır zıvırları felan alıcam yarın
Ben geldiim güzelleeer
evkurdakı modellerden bakarım artık olmazsa ıntertnetten de bakarım modellere bızım ewe yakın bı zuccacıyecı var oraya felan bakarz
oooh senin herşeyin varmış güzelim. benim daha bi inekli demliğim. bi mutfak önlüğüm. bi mutfak eldivenim bide antika fincanlarım var o kadar
Hoşgeldin tatlışıımmmm :) Sonunda yuvana döndün
sende alırsın tatlım ne varki... çıkarsın birgün gezmeye ve aklında almak bile yokken allıverirsin benim gibi sonra önü arkası gelmez.=)
puffines çok şirinler bendede kedili demlik kedili tabak ve kedili şekelik çay bardağı var
Heheh sıcacık şirin mi şirin yuvama hoşbulduuum kuzucuğumm
Ee naptın güzelim :) Bekleyinn elbisemi ve bugün denediğim bi t-şörtün resmini ekliceemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?