Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

neler alıcaksın canım..
canm bornoz takımı pıjama takımı yatak ortusu kucuk ew aletlerını felan alıcam zaten yemek setı catal bıcak setı tencere setım felan var bır kac nevresımım var gunluk tabaklarım kahvaltı takımım var yıne gunluk cay takımım su takımım var işte kalan ıvır zıvırları felan alıcam yarın

model bakıp beğnseydin nettenn.. şimdiden hayırlı olsun :=)

evkurdakı modellerden bakarım artık olmazsa ıntertnetten de bakarım modellere bızım ewe yakın bı zuccacıyecı var oraya felan bakarz

oooh senin herşeyin varmış güzelim. benim daha bi inekli demliğim. bi mutfak önlüğüm. bi mutfak eldivenim bide antika fincanlarım var o kadar

evkurdakı modellerden bakarım artık olmazsa ıntertnetten de bakarım modellere bızım ewe yakın bı zuccacıyecı var oraya felan bakarz

bende evkurdan aldım coğu seyımı.. herşey bi arada.. birde öyle çok taksit yaptırmayınca fiyatları dışardakiyle aynı verdiler bana..

oooh senin herşeyin varmış güzelim. benim daha bi inekli demliğim. bi mutfak önlüğüm. bi mutfak eldivenim bide antika fincanlarım var o kadar

sende alırsın tatlım ne varki... çıkarsın birgün gezmeye ve aklında almak bile yokken allıverirsin benim gibi sonra önü arkası gelmez.=)

kızlaaar. geçenlerde inekli demlik almıştım ya hani. onun çaydanlık olanıda varmış. ben görmemiştiiim
bu ara inekli şeylere taktım kızlar yaa. baksanıza

çaydanlığı gördünüz mü kızlar. bakın benimkide bu :44:

sende alırsın tatlım ne varki... çıkarsın birgün gezmeye ve aklında almak bile yokken allıverirsin benim gibi sonra önü arkası gelmez.=)

daha çok var zaten be canım
ben güzel bişey gördükçe alasım geliyo işte. bugün mudoya baktım. 4 bölmeli kalp şeklnde tava alcaktm ama yoktuu:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…