Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kıskançççç
Benim de bu aralar alışverişe çıkmam lazım yaaa:26: Ceket kısa bot kazak falan almam lazım ufaktan
Kendimi iş kıyafetlerine kaptırdım boşladım bunları

Aaa çalışıyomusun canm ? ? Ne iş yapıyosun ..

Bu arada aynen benimde Kaban, bot, kazak, cüzdan vs. şeyler almam gerekiyo .. Puff..

Çarşıya git gez dolaş beğen... Çok iş yaa

Aaa çalışıyomusun canm ? ? Ne iş yapıyosun ..

Bu arada aynen benimde Kaban, bot, kazak, cüzdan vs. şeyler almam gerekiyo .. Puff..

Çarşıya git gez dolaş beğen... Çok iş yaa

Yok daha daha başlayamadım Olmak üzere olan yerler var ama bayram sonrası kesinleşecek. Ben de
şimdiden ufak ufak bişeyler almaya başladım

Gezmek dolaşmak zor değil de canım istediğini bulmak çok zor malesef. İstediğim gibi bişey bulamıyorum ben bir türlü, anca
tesadüfen ras gelirsem oluyor, aramakla bulunuyo

O kadar çok şey varki.. Ama hiç istediğim gibi birşey de yok çok tuhaf :26:

Bendemi bi gariplik var acep :26:

O kadar çok şey varki.. Ama hiç istediğim gibi birşey de yok çok tuhaf :26:

Bendemi bi gariplik var acep :26:

Yok canım ben de aynı dertten muzdaribim Cumartesi günü erkek arkadaşımla alışverişe çıktık,
hem de Caddebostan a gittik ama ala ala biraz kozmetik ürünü, bir tane de etek alabildim
O kadar çok çeşit ürün var, ama benim istediğim tarzın yanından bile geçen şeyler yoktu. Günü bir etekle
kapattık mecburen

Aynen canım bende dün bi elbiseyle kapattım dediğin gibi o kadar lüzumsuz şeyler yapıyorlar ki ..

Kumaş israfı

kızlar. saçımı yıkadım kuruttum geldimm. ama banyo yapınca çok uykum geldi
dip boya yaptğm için sorun olmadı tutuyo yani. bide ben 2 senedir felan saçımı aynı renge hep kendim boyuyorum.
neyse kızlar bende yatar. öptm siziii

Kızlaar kusuruma bakmayın. Ablam geldi de onunla ilgilendim yazamadım buraya da hepinizde uyumuşsunuz yahu:26:

Bu arada Lilliumm;
Kuzum çok beğendim ben,gayette güzel olmuş. Bende kotla yakıştırdım açıkçası. Elbisende çok hoşuma gitti eğer erkek arkadaşın dışarda giymene izin vermeyecekse evlenince onun yanında giyersin

Yarın görüşmek üzere. Musmutlu günler

Canım benimmmm çok sağol çok teşekkür ederim :) Evet vücut hatlarımı belli ediyomuş :) giyme dışarda bitanemmm dedi Evlenince giyersin evimizde dedi Ahh ahh görecekmiyim acep o günleri

Eee sen naptın tatlım nasıl gidyo :) bayramda görüşemeyiz bugün bol bol görüşelim :)

Mrblar kızlarrrr evden çıkmadan bi bakayım dedim ama kimsee yokmuşşş malesefff
Bernardo'da %50 indirim var kızlarrr almayı düşündüğünüz şeyler varsa bakınnn
Çok şık fincan setleri falan var almamak için zor tuttum kendimii

Son düzenleme:

Aaa çok tatlılar :) ben böyle çiçekli fincan takımlarını falan çok beğeniyorum, kahvaltılıkları falan.. Ama annem eski model diyor

Aynen kuzum katılıyorum sana Bende bayılıyorum çiçekli takımlara nedense.. Ama evimide ona göre yapmam lazım ayy evimi çok merak ediyorum nasıl bişi acaba

Sen bi de bana sor canımmm Aklım fikrim cicili bicili şeylerde, ev yapim derken iflas etmezsem iyidir.
Salonum rahat, yatak odam modern, mutfağım cicili bicili olmalııııı

Sen bi de bana sor canımmm Aklım fikrim cicili bicili şeylerde, ev yapim derken iflas etmezsem iyidir.
Salonum rahat, yatak odam modern, mutfağım cicili bicili olmalııııı

Aynen tatlım aynen böyle prensesler gibi bi evim olsun istiyorum ..

Biraz tuzlu olcak ama

Geçen 22 milyarlık bi mobilya takımı beğenmiştim.. Mağazanın adı şuan aklıma gelmiyor ama.. Harikaydı..

Aynen tatlım aynen böyle prensesler gibi bi evim olsun istiyorum ..

Biraz tuzlu olcak ama

Geçen 22 milyarlık bi mobilya takımı beğenmiştim.. Mağazanın adı şuan aklıma gelmiyor ama.. Harikaydı..

Maşallahhhh Mobilyada sadelikte hoşlandığım için pahalı olmuyor neyseki seçtiklerim.
Beni de aksesuarlar batırır

Maşallahhhh Mobilyada sadelikte hoşlandığım için pahalı olmuyor neyseki seçtiklerim.
Beni de aksesuarlar batırır

Kız benim baktıklarımda sadeydi ama :) .. Baya hoştu.. Takım olaraktı zaten vitrini falan :) Televizyonluğu.. Uyum içindeydi

Tatlım ben çıkıyorum artık öpüyorummm çok görüşürüz sonraa

Tamam cnaım benim görüşürüz sonra öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…