Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ah canım maşallah çok güzel bir aşkmış seninki ben de kalkmış sana sevgiyi anlatmaya çalışıyorum
Sen zaten sevgilerin en güzelini yaşıyormuşsun şu an Ama sevdiğin insanın öyle düşünmesine üzüldüm. Hem bir kapı aralamış, hem de o kapıyı kötü bir sebepten dolayı kapatmış. İnşallah "eğlenecek kız" arama modundan "evlenecek kız" arama moduna girer de herşey istediğiniz gibi olur...

biz böyle napıcaz bilmiyorummm başka şehire gidince markete falan gidicem yerine göre mecburr benimki sokak sokak semiramis arayabilir yani söyleyeyim şimdidende hazırlıklı olsun

bence de canım ben araba almayı çok istiyorum ileride. hele bi de Allah nasip eder de araba alıp kullanırsam naparım bilmiyorum arabayla daha bi karışık yollar. ben bi de çok panik yaparım. oturur ağlarım sevgilimin gelmesini bekleyerek.

sedefçim nerelerdesin yaa alışkınım her gece seni görmeye merak ettimm konuyu okuyo olarak gözüküyosun ama :26:

Selam kızlar, sınavlar bitti valiz hazırladım yuvama geldim ailemle oturdum pianoma kavuştum derken cumartesi pazarım böyle geçti.. :)

o halin bi an gözümün önüne geldi çok güldüm benimki sinirlidirde ha yazın denize giriyodum yarım saat msj atmayayım hemen msj ' meleğim napıyosun' korkuyo boğulcam diye benımki yüzmeyi bilmiyo bi ara boğulma tehlikesi atlatmış korkmuş o yüzden denizden bende tam tersi balık gibiyim valla öyle derinlere gidiyorum ki görsen şaşarsınn balinalara meraba dicem yakında

Saol cnm iyi dileklerin icin ama dedigm gibi öldüm bittim moduna gecenlerden degilim, kendisi bilir elimi sallasam ellisi derken hep samimiyim

sedefçim nerelerdesin yaa alışkınım her gece seni görmeye merak ettimm konuyu okuyo olarak gözüküyosun ama :26:

ay canım bi yandan benimkiyle konuşuyoruz, bi yandan sizin topikten ayrılamıyorum ''kapat siteyi sadece bana yönel diyo'' yorum yazamasam da ruhum sizinle kopamıyorum sizden ama yatıyorum şimdi, sabahın köründe dersim var gene görüşürüz öpüldünüz canlarım

kıyamam yaa sevgiline yüzmeyi öğretirsin artık canım gerçi bi kere boğulma tehlikesi atlatıp korkunca insan çok soğuyormuş denizden
ben de yüzmeyi çok severim, sevgilim de öyle. beraber denize gireceğimiz ilk zaman yarış yapma iddiamız var hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…