- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.261
Hosbulduk canim, yorum yapan diger arkadaslarimada tsk ediyorum ayrica, bnde galiba biraz sipsevdiydim önceleri o yüzden ilk konustuguma asik oldum hesabi oldu, ama o iliski beni hayattan yada baska insanlardan sogutmadi aksine insanlarin ic yüzünü görmem ve kimseye güvenmemem gerektigini bi tokat gibi yüzüme carpmis oldu, bi yandanda keske olmasaydi diorum tabi ama diger yandanda diyorumki iyi oldu aklin basina geldi, yasanmasi gerekiomuski yasandi diyorum..
ben bu insani unutamadim bida ask yasamak istemedim demedim, bu insandan sonraki tanistigm insani bildign seviyorum.. ama haberi olmadan.. simdi anlatsaam benimkide roman gibi be canim..
sen hic sana ' sen bana göre cok dogru dürüstsün gözümde ciddi iliski yasanicak insansin kisacasi evlenilecek tarzda birisin ama ben eylenmeye birini ariyorum' diyeni duydunmum, ben duydum o yüzden icimde sakli atamadim napim, birgün dogru yolu bulur elbet dedim halada sevmeye devam.. icim acimioda degil ama hayattanda koparmiyorum kendimi sadece baskalarina kapaliym.. ayda yilda bi disari cikarim kimse beni görmesin varligimdan haberi olmasin kimsenin derim hep.. napiym seviyorum gittigi yere kadar sevicem belki bosunadr evet ama dedign gibi allah belkide karsima baskasini cikaricak bellimi olr, psikopat dereceye getirmesin rabbim kimseyi sadece.. öyle ölüyorum bitiyorum gibide degilim.. benimki icten bi duygu.. siz yasamissinizdir aslinda bilirsiniz..
evet bursalıyım cnm aşkım gebzedesen merkezden misn :26:
bi gün ondan şüphelenirsem gizli ajan olarak tutucam seni hazırlıklı ol gwensevgilin bana yakın kızbirsey olursa soyle takılıyım pesine bakalım nerelere gidiyo
sevgilin bana yakın kızbirsey olursa soyle takılıyım pesine bakalım nerelere gidiyo
biz böyle napıcaz bilmiyorummm başka şehire gidince markete falan gidicem yerine göre mecburr benimki sokak sokak semiramis arayabilir yani söyleyeyim şimdidende hazırlıklı olsun
bi gün ondan şüphelenirsem gizli ajan olarak tutucam seni hazırlıklı ol gwen
alemsin yahuu sherlock holmes seni gidi
o halin bi an gözümün önüne geldi çok güldümbence de canımben araba almayı çok istiyorum ileride. hele bi de Allah nasip eder de araba alıp kullanırsam naparım bilmiyorum arabayla daha bi karışık yollar. ben bi de çok panik yaparım. oturur ağlarım sevgilimin gelmesini bekleyerek.
sedefçim nerelerdesin yaa alışkınım her gece seni görmeye merak ettimmkonuyu okuyo olarak gözüküyosun ama :26:
sedefçim nerelerdesin yaa alışkınım her gece seni görmeye merak ettimmkonuyu okuyo olarak gözüküyosun ama :26:
ah canım maşallah çok güzel bir aşkmış seninkiben de kalkmış sana sevgiyi anlatmaya çalışıyorum
Sen zaten sevgilerin en güzelini yaşıyormuşsun şu anAma sevdiğin insanın öyle düşünmesine üzüldüm. Hem bir kapı aralamış, hem de o kapıyı kötü bir sebepten dolayı kapatmış. İnşallah "eğlenecek kız" arama modundan "evlenecek kız" arama moduna girer de herşey istediğiniz gibi olur...
olur mu kız hepiniz aynısınız benım için hepinizi çok seviyorum sedefte her gece muhabbetlerimize katılırdı ya bu aksam olmayınca merak ettimmbizi beğenmiyor musun
slm cnm hoşgeldnnn özlemişsindir evini ailenii bol bol hasret giderseydinnnSelam kızlar, sınavlar bitti valiz hazırladım yuvama geldim ailemle oturdum pianoma kavuştum derken cumartesi pazarım böyle geçti.. :)
hahahtmm bekliyom siyah gozluklerim hazır
acayip ajanlık yaparım ben
o halin bi an gözümün önüne geldi çok güldümbenimki sinirlidirde ha yazın denize giriyodum yarım saat msj atmayayım hemen msj ' meleğim napıyosun' korkuyo boğulcam diye benımki yüzmeyi bilmiyo bi ara boğulma tehlikesi atlatmış korkmuş o yüzden denizden bende tam tersi balık gibiyim valla öyle derinlere gidiyorum ki görsen şaşarsınn balinalara meraba dicem yakında
slm cnm hoşgeldnnn özlemişsindir evini ailenii bol bol hasret giderseydinnn
hahahçok güldüm bu aksamda yaaa alemsiniz valla bu ifadeyi ne zaman görsem sen aklıma gelirsin bundan sonraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?