- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.281
Saol cnm iyi dileklerin icin ama dedigm gibi öldüm bittim moduna gecenlerden degilim, kendisi bilir elimi sallasam ellisi derken hep samimiyim
sende hoşgeldin aramıza fıstığımm bundan sonra bol bol muhabbet ederiz burdaaAyy bu topic baya kafa topicmis , farkedemedigme simdi yanarim iste
kıyamam ya bizde seni merak ettık valla bu topiğin daimi üyelerinden birisn napalımay canım bi yandan benimkiyle konuşuyoruz, bi yandan sizin topikten ayrılamıyorum''kapat siteyi sadece bana yönel diyo'' yorum yazamasam da ruhum sizinle kopamıyorum sizden ama yatıyorum şimdi, sabahın köründe dersim var gene görüşürüz öpüldünüz canlarım
olur mu kız hepiniz aynısınız benım için hepinizi çok seviyorum sedefte her gece muhabbetlerimize katılırdı ya bu aksam olmayınca merak ettimm
kızlar dustan cıktım
sıhhatler olsun
duşta iyi köpükledin mi oranı buranı barii
ay komiğim geldi bu gece yaa
sıhhatler olsun
duşta iyi köpükledin mi oranı buranı barii
ay komiğim geldi bu gece yaa
sıhhatler olsun hürremimmmmmkızlar dustan cıktım
evett hepiniz benim bebeklerimsinizzzzyalnız bu aynı şey gibi oldu yalan dünyada ki orçun gibi
hmmm hepinizi benim bebeklerim gibisiniz
oranı buranı :26: anlamadım ben ne demek o
kızlar ben yeni geldim konu açmak istiyorum nasıl açılıyor bir yardım edin bana yaaaa
o da güzelmiş canım, ama kalbinin mühürleneceği gün de gelecek bence, aynı duyguları hissedeceğin biriyle hem de..
ay ne duygusala bağladım gece gecenormalde hiç böyle değilimdir, gayet odunum yani. sevgilim görse gözleri yaşarır
sende hoşgeldin aramıza fıstığımm bundan sonra bol bol muhabbet ederiz burdaa
evett hepiniz benim bebeklerimsinizzzzvar mı itirazı olannnn
kız o kokuyu bilmez miyimmm tişörtüm yıkansada o koku çıkmıyo vallasinamekı kokmayım dıye bıde bı guzel sac spreyı sıktım ay ne illet bişi yaaa çıkmıyo bemıks kokusu felan..işe yarasa barı onca rezıl oluyoz çirkin kokuyla gercı bnm manıta kokuyu almadıgını soyluyo ama bulusurken utanıyom valla bnm burnuma buram buram kokuyo kac kere yıkamama ragmen
canım yalap şap oldu gece gece artık yapcak bişi yok
olsun cnmm birbiirimize yardımcı olalımda önemli olan ooBende böyleyim iste, duygusala hemen baglarim yanimdakileride baglatirm iki dkka sora kahkahayi basarim sasirirlar ben öyle slowmotion fazla takilamam slow muzikle aglarim ardindan hemen mezdeke moduma gecerim hani birini seviorum diye hayattanda kopamam
Ay canim benim hosbuldum senide bi sacdan bi burdan yorarim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?