Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Saol cnm iyi dileklerin icin ama dedigm gibi öldüm bittim moduna gecenlerden degilim, kendisi bilir elimi sallasam ellisi derken hep samimiyim

o da güzelmiş canım, ama kalbinin mühürleneceği gün de gelecek bence, aynı duyguları hissedeceğin biriyle hem de..
ay ne duygusala bağladım gece gece normalde hiç böyle değilimdir, gayet odunum yani. sevgilim görse gözleri yaşarır

kıyamam ya bizde seni merak ettık valla bu topiğin daimi üyelerinden birisn napalım tmm cnm iyi uykularr öpüldün

sinamekı kokmayım dıye bıde bı guzel sac spreyı sıktım ay ne illet bişi yaaa çıkmıyo bemıks kokusu felan..işe yarasa barı onca rezıl oluyoz çirkin kokuyla gercı bnm manıta kokuyu almadıgını soyluyo ama bulusurken utanıyom valla bnm burnuma buram buram kokuyo kac kere yıkamama ragmen

kızlar ben yeni geldim konu açmak istiyorum nasıl açılıyor bir yardım edin bana yaaaa

canm anasayfada konu acman için gereklı baslıklar var neyle ılgılı acacaksan ornegın sacla ilgiliyse sac bakımına tıkla alta yenı konu ac var...gönül derdın varsa aşk hıkaelerımız baslıgını tıklayıp acabılırsın tatlım

Bende böyleyim iste , duygusala hemen baglarim yanimdakileride baglatirm iki dkka sora kahkahayi basarim sasirirlar ben öyle slowmotion fazla takilamam slow muzikle aglarim ardindan hemen mezdeke moduma gecerim hani birini seviorum diye hayattanda kopamam

sende hoşgeldin aramıza fıstığımm bundan sonra bol bol muhabbet ederiz burdaa

Ay canim benim hosbuldum senide bi sacdan bi burdan yorarim artik

kız o kokuyu bilmez miyimmm tişörtüm yıkansada o koku çıkmıyo valla bende elidorun saç kremi var onu sürünce koku kalmıyo pek şuan kokladım saçımı elidor kokuyo sadecee kokusu sinamekeye göre daha keskin oldugu için olabilirr

olsun cnmm birbiirimize yardımcı olalımda önemli olan oo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…